• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyle anlaşamamak

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
3.142
6.907
108
Annemle asla anlaşamıyorum,inanılmaz zor bi kadın…Despot,dediğim dedik,asla anlamayan ya da yanlış anlayan,olayları büyüten,bine bin katan,farklı dünyaların insanıyız olayı gerçekten var..Annemle ayrı dünyaların insanıyız,Babam biraz daha ılımlı,annem çok yorucu,asla neşeli olmaz ,hep negatif,sert,hep dertli,sıkıntılarımız var aile olarak ama bu sıkıntılarda hepimiz boğulalım istiyor,daha beter sorunları olan teyzem neşe saçıyor,kardeş olduklarına asla inanamazsınız,ruhumu emiyor..evliyim ben ama bu anlaşamama hali çok sinir bozucu annesi ile arkadaş gibi olanlara imrenmişimdir hep..Görüşmeyin diyeceksiniz ama mecbur en yakınında ben oturuyorum ben ona ihtiyaç duyuyorum o bana duyuyor yine de minimalde tutacağım ama aradığım çözüm bu değil,Sadece anlaşılmak,dinlenilmek istiyorum ya aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama çocuğu da olsak saygı ve sevgi bekliyorum çok şey mi bekliyorum..

Annenizin psikolejisi bozuk belliki Annenize sevecen yaklaşın güzel sözler söyleyin Annenizi devamlı eleştirmeyin eminim onunda içinde biriktirdiği çok şey vardır elinde değildir bu yaptığı davranışlar herşeye rağmen sabırla güzel davranın sevgi iyileştiricidir küçük yaşta hayata atılıp hiç sevgi görmediyse bu haldedir.

Evlisin evin ayrı yolun ayrı çok muhabbet etmeden hal-hatir sorarsın bitti
Daha az gider gelirsin
Sonuçta hep böyleymiş kabullenmem lazım bu yaştan sonra değişmeyeceğine göre
Sen kendin araya mesafe koyucaksin

Annemle asla anlaşamıyorum,inanılmaz zor bi kadın…Despot,dediğim dedik,asla anlamayan ya da yanlış anlayan,olayları büyüten,bine bin katan,farklı dünyaların insanıyız olayı gerçekten var..Annemle ayrı dünyaların insanıyız,Babam biraz daha ılımlı,annem çok yorucu,asla neşeli olmaz ,hep negatif,sert,hep dertli,sıkıntılarımız var aile olarak ama bu sıkıntılarda hepimiz boğulalım istiyor,daha beter sorunları olan teyzem neşe saçıyor,kardeş olduklarına asla inanamazsınız,ruhumu emiyor..evliyim ben ama bu anlaşamama hali çok sinir bozucu annesi ile arkadaş gibi olanlara imrenmişimdir hep..Görüşmeyin diyeceksiniz ama mecbur en yakınında ben oturuyorum ben ona ihtiyaç duyuyorum o bana duyuyor yine de minimalde tutacağım ama aradığım çözüm bu değil,Sadece anlaşılmak,dinlenilmek istiyorum ya aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama çocuğu da olsak saygı ve sevgi bekliyorum çok şey mi bekliyorum..
Onemli olan su bu yasa kadar buyuttu bir noktaya kadar eteginden ayrilmadiniz ne dese guzel geldi ama artik yillar gecti ve eskisi gibi degil

Hem gorusmeyin diyen kim yahu annesine vefasi olmayanin kime vefasi olur?onemsemeyin uzerinde durmayin ona surekli yumusak ve guler yuzlu davranin sinirden catlasiniz bile kalkanlarini indirecektir sonucta kac yasinda insan cokta saglikli bir psikoloji beklememeliyiz ayrica bir gun topragini opmek var ,dun bir platformda annemin oldukten bir sure sonra kendi elleriyle actigi mantiyi yedik,annemi topraga verdik cenazeden donuste anne karnim acikti diye arayacaktim birden kendime geldim diyenleri okudum ...

Emin olun gercekten emin olun öldugunde tek bir kotu anisini hatirlamayacaksiniz hep iyi seyleri gelicek akliniza pismanlik zordur.. onun icin dikkatli olun

Beklentiler karşıdaki insanı değiştirmeye yöneliktir.
Anneniz kendine bir karakter belirlemiş bunun dışına çıkması çok zor.
Karşılıklı konuşmanızı tavsiye ediyorum.
Onun da sizden beklentileri vardır onların ne olduğunu bir sorun bakalım ne diyecek

benim annemi anlatmışsın resmen nişanlandm hiç sormaz merak etmezz bişey desem tersler

Biraz damardan girip konuşun bakalım o ne diyecek davranışlarına :) Aslında huyu böyle kolay kolay değişmeyecektir. Ama ben anneme çocukken kızmıştım artık patlama anım olmuştu tabi sinirlenirken ağlarım bi taraftan :D Akrabalara karşı beni savunmuyorsun orada hep sessiz kalıyorsun gibisinden bir örnek tabi bu. O gündür vicdan yaptığı için biraz dikkat eder. Yinede konuşmak gerek. Hala çözülmezse sizinde dediğiniz gibi anneniz sonuçta nereye kadar mesafe koyacaksınız. Siz öyle durumda teyzenizi arayın neşelendirsin :D

Biraz damardan girip konuşun bakalım o ne diyecek davranışlarına :) Aslında huyu böyle kolay kolay değişmeyecektir. Ama ben anneme çocukken kızmıştım artık patlama anım olmuştu tabi sinirlenirken ağlarım bi taraftan :KK70: Akrabalara karşı beni savunmuyorsun orada hep sessiz kalıyorsun gibisinden bir örnek tabi bu. O gündür vicdan yaptığı için biraz dikkat eder. Yinede konuşmak gerek. Hala çözülmezse sizinde dediğiniz gibi anneniz sonuçta nereye kadar mesafe koyacaksınız. Siz öyle durumda teyzenizi arayın neşelendirsin :KK70:
Defalarca konuştum alınıyor hıı beni mi beğenmiyorsunuz benim gibisi var mı ben dünyanın en iyi annesiyim diye başlıyor direk bi gripler haller aramayın sormayın gelmeyin gitmeyenler,dersim başımdan aşkın seninle mi uğraşacağım falanlar filanlar

Biraz damardan girip konuşun bakalım o ne diyecek davranışlarına :) Aslında huyu böyle kolay kolay değişmeyecektir. Ama ben anneme çocukken kızmıştım artık patlama anım olmuştu tabi sinirlenirken ağlarım bi taraftan :KK70: Akrabalara karşı beni savunmuyorsun orada hep sessiz kalıyorsun gibisinden bir örnek tabi bu. O gündür vicdan yaptığı için biraz dikkat eder. Yinede konuşmak gerek. Hala çözülmezse sizinde dediğiniz gibi anneniz sonuçta nereye kadar mesafe koyacaksınız. Siz öyle durumda teyzenizi arayın neşelendirsin :KK70:
Sorun da bu neşelenmeyi,gülmeyi,eğlenmeyi mutlu olmayı gezmeyi asla bilmez..hep mutsuzluk hep negatiflik 🙄

Back
X