- 15 Haziran 2023
- 199
- 48
- 13
- Konu Sahibi bulutlukahvee
merhaba beni çok etkileyen bir durum var. Herhangi bir olay üzerinden anlatacağım. Bugün bana bir arkadaşım geldi. Sohbet ederken bir yol tarifinden konu açıldı arkadaşım yol üstünde bir yeri tarif ediyordu bende çıkaramadım. Annem geldi yanımıza benim hakkımda dedi ki o anlamaz sen bana sor dedi arkadaşıma. O kadar kötü hissettim ki kendimi aptal gibi. Sonra annem de bilemedi tabi arkadaşın anlattığı yeri çünkü o tam düzgün tarif edemedi. Bende anneme sen biliyor muymuşsun anne dedim kızar gibi. Neyse arkadaşım gidince ben anneme sitemle söylendim anne niye arkadaşımın yanında beni küçük düşürdün geçen sene başka bir arkadaşım da misafir gelince ona da beni ele verecek bir şeyimi anlattın kız gidip arkadaş ortamında beni rezil etti insanlara dedim. Annem de unutmuş muhtemelen küplere bindi. Bir daha arkadaşını getirme o zaman madem ben kötüyüm yaptığım hizmet ağırlamam yetmiyor bir de hemen alınıyorsun her lafa. Ağzımdan kaçtı falan dedi bende olsun alındım dikkat et dedim uzatmama kızdı ama gerçekten çok üzülmüştüm daha önce de yaşadım ya benzer durumu tramva oluştu. Neyse annem yaptığı her şeyi başıma kalktı beni dünyanın en kötü evladı ilan etti tavır aldı konuşmadı. Sonrasında inşallah bu evden gidersin de ne yanına gelirim ne arkadaşınla konuşurum seninle bile konuşmam diye ağır laflar söylemeye başladı. Saatlerdir ağlıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım bilmiyorum ben mi çok alınganım geçimsizim. Kötü bir insan mıyım neden annemle anlaşamıyorum