Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemle sıradan bir günüm.Annemle kavga ettik biraz kırıcı sözler kullandım annem depresyona girdi öleyim de kurtulun diyor ve yemek yememe grevine girdi özür dilesem de nafile odasından çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim
Klasik anne tipiöleyim de kurtulun ,zaten ben kimim ki, sadece hizmetçiyim ben bu evde, kötü anneyim ben zaten vb. sürüp gider..
Toksik kelimesini tedavülden kaldırdık biz ya. Yasaklandı forumda.toksik aile diye bir kavram duydun mu hiç?
üzülüyorsun belli,ama çocuğu ile böyle iletişim kuran anne olgunlaşamamış annedir.senin psikolojini bozucak..duygu sömürüsü yapmış,çok üzerinde durma..anne olmak olgun olmaktır!!!gerçi kavga sebebini bilmiyorum ama yinede olgun anne davranışı değil!Annemle kavga ettik biraz kırıcı sözler kullandım annem depresyona girdi öleyim de kurtulun diyor ve yemek yememe grevine girdi özür dilesem de nafile odasından çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim
Sorun nedir. Neden kavga ettiniz annenizi bu kadar kiricak nedediniz yapmayin annniz yoksa siz teksiniz dmeektir yarin birsey olursa vicdan azabiyla yasarsiniz o sozleri soylediginiz icin annedir soylenir kizar laf eder darilir kuser ama size birsey olsa yine anneniz uzulur yine aneniz kosar kimseden fayda yokkk.Annemle kavga ettik biraz kırıcı sözler kullandım annem depresyona girdi öleyim de kurtulun diyor ve yemek yememe grevine girdi özür dilesem de nafile odasından çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim