• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneyle kavga etmek

Kalemmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
1
1
1
25
Annemle kavga ettik biraz kırıcı sözler kullandım annem depresyona girdi öleyim de kurtulun diyor ve yemek yememe grevine girdi özür dilesem de nafile odasından çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim

Puff hiç tahammülüm yok duygusal manipülasyonlarla böyle çocuk gibi davranan annelere.
Yemeyecegim,açlıktan öleyim,keyif olun ben ölünce...
Ne kadar toksik cümleler.
Ben de duymuştum çokça defa annemden, üzülürdüm eskiden. Sonra hiç takmamaya başladım, üstüne düşünce ilgi çekmek için alışkanlık haline getiriyorlar çünkü. Ne zaman ki bu sözleri duyunca evden çıkmaya başladım annemin de bu tavırları- ergen tripleri kesildi.
Size de tavsiye ederim. Bari birkaç gün evden çıkın, abinizde ablanizda falan kalin da kadın rahat rahat yemek yesin

Neden kavga ettiniz?
İletişim probleminiz mi var? Sakin şekilde konuşup tartisamiyor musunuz?

Klasik anne tipi🥴 öleyim de kurtulun ,zaten ben kimim ki, sadece hizmetçiyim ben bu evde, kötü anneyim ben zaten vb. sürüp gider..
:D

Anne çocuğundan şikayetçi hep ama belki de çocuk anneden daha çok şikayetçi. Keşke annem olmasaydı diyor belki.

Bizim söyleyeceklerimiz belli. Konuş gönlünü al vs şeyler. Ben olsam konu açmaya üşenirdim.

Allah canımı alsa da kurtulsam klişedir ya. Özür dileyin tabi napalım anadır. 🤷🏻‍♀️

Kırıcı konuştuğunun sen de farkındaysan özür dile, gönlünü al. Napcan baska?

Maksimum 3 gün yemez o da zulada bir seyler varsa... Çok yaşli bir insan değilse yani bu tavrı bir hastalıktan kaynaklanmıyorsa hiç ciddiye almayin bence. Her yemeğe cağırın, gelir gelmez keyfi bilir...

Annemle kavga ettik biraz kırıcı sözler kullandım annem depresyona girdi öleyim de kurtulun diyor ve yemek yememe grevine girdi özür dilesem de nafile odasından çıkmıyor yardım ederseniz sevinirim
üzülüyorsun belli,ama çocuğu ile böyle iletişim kuran anne olgunlaşamamış annedir.senin psikolojini bozucak..duygu sömürüsü yapmış,çok üzerinde durma..anne olmak olgun olmaktır!!!gerçi kavga sebebini bilmiyorum ama yinede olgun anne davranışı değil!

Sorun nedir. Neden kavga ettiniz annenizi bu kadar kiricak nedediniz yapmayin annniz yoksa siz teksiniz dmeektir yarin birsey olursa vicdan azabiyla yasarsiniz o sozleri soylediginiz icin annedir soylenir kizar laf eder darilir kuser ama size birsey olsa yine anneniz uzulur yine aneniz kosar kimseden fayda yokkk.

Back
X