Annişler bana fikir verin lutfen

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.983
8.581
158
Merhaba kizlar, 6 aylik bebeğim var. Benim malesef pek sutum yok. Gene çok şükür 6 ay emdi kızım. Şu an mama takviyesi yapmam şart. Çünkü anne sutum bitti gibi bişey. Ek gıdaya geçirdi doktor bizi zaten ama ilk ay oldugu icin bir ogun ek gida olarak gecirdi simdilik. Mama da vermem lazım. Ben aptamil kullaniyordum ama bi tanıdık geldi aaaaa aptamil mi veriyorsun çocuğa çok zararlı çok demesiyle kafam karıştı. Sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz. Sma aldım şimdi ama bebisim pek beğenmedi tadını. Dün gece baya kustu mama değişikliğine bağladım bugün daha iyi. Kafam karışık kızlar yardım edin imdaaaaat

hastaneden bir yakınıma sma önermişlerdi en eski mamalardanmış galiba içmiyor mu şimdi bebiş onu

Ne alaka? Erkek kardeşim erken doğduğu için doktorlar özellikle bu mamayı önermişti kardeşim bu mamayla büyüdü

Hiç mama kullanmadım, bu konuda fikrim yok ama internette dolaşan haberlere göre Aptamil ile ilgili olumsuz şeyler söyleniyor.
Bebeğinizin kusması mama ile alakalı olmayabilir, belki sadece tesadüftür.
Bu konuda doktorunuzdan yardım alın, hangi mamayı tavsiye edecek?

hastaneden bir yakınıma sma önermişlerdi en eski mamalardanmış galiba içmiyor mu şimdi bebiş onu
Dün geceden beri toplam 3 defa verdim canım. Ama aptamile alıştı ya ondan olsa gerek biberonu ağzına koyduğum gibi yüzü değişiyor. Şarkı söyleye söyleye zorla içiriyorum.

Ne alaka? Erkek kardeşim erken doğduğu için doktorlar özellikle bu mamayı önermişti kardeşim bu mamayla büyüdü
Dimi yani bende hep aptamil kullandım. Şeker oranı yüksek falan dedi. Doktora sordum sma mi aptamil mi diye. Ikişide çok iyi hangisini icerse onu ver dedi.

HİPP' in mamalarını kullanabilirsiniz, organik tüm ürünleri meyve püreleri de gayet lezzetli. Ben kullanmıştım nerdeyse tüm ürünleri çok güzel tavsiye ederim

Mama verdikten 3 4 saat sonra gece kusarken kalktı ve tekrar dalana kadar da yine kustu. Bugün takip ettim devam etseydi doktora goturcektim ama çok şükür sabah bi kustu o kadar

HİPP' in mamalarını kullanabilirsiniz, organik tüm ürünleri meyve püreleri de gayet lezzetli. Ben kullanmıştım nerdeyse tüm ürünleri çok güzel tavsiye ederim
Bu markanın bebek biskuvisi var mı ?

Dün geceden beri toplam 3 defa verdim canım. Ama aptamile alıştı ya ondan olsa gerek biberonu ağzına koyduğum gibi yüzü değişiyor. Şarkı söyleye söyleye zorla içiriyorum.
Allah kolaylık versin.. sizin sütünüzü çoğaltmak için bir çay tavsiye edebilirim faydasını görüyor çoğu kişi mamsel sill tee

Icerigine gore bakip karar vermek lazim.
Ben kizima en pahali, organik bilmem ne mamalari aldim hiçbiri icmedi. Bebelac kullandik :) yani bazen sen ne yaparsan yap bebek kendi secimini yapiyor. Digerleri daha kaliteli diye ac birakacak halim yoktu kullandim o yüzden.

Allah kolaylık versin.. sizin sütünüzü çoğaltmak için bir çay tavsiye edebilirim faydasını görüyor çoğu kişi mamsel sill tee
İlk zamanlardan beri humana stil tee kullandım canım ama yok yani zar zor bugünlere kadar geldik çok şükür. Ama bu ay mama ihtiyacımız arttı. Çünkü kızımın midesi büyüdü benimde sutcuklerim azaldı

Evet canim haklısın. Bakalım. Bugün bi deneme günü olsun bizim için olmadı gene aptamile devam. Yaaa zaten tecrübesiz evham li bi anneyim internette de aptamil ixin olumsuz yargılar da olması beni korkutuyor

çok vermiş gibi görünüyor.
3 kez kaç ml verdiniz . 6 aylık bebek için çok gibi. kaç saatte bir verdiniz

çok vermiş gibi görünüyor.
3 kez kaç ml verdiniz . 6 aylık bebek için çok gibi. kaç saatte bir verdiniz
Yok çok değil normalde şimdiye kadar içtiği ölçülerde verdim. 3 saatte bir 120 cc

Ben mama vermedim ama vermek zorunda kalsaydim aptamil vermezdim bende. Hakkinda cok olumsuz seyler cikti son donemlerde. Sma da denemissiniz bebelac ya da keci sutlu mama vardi golden goat adı onu bi deneyin isterseniz

Ben mama vermedim ama vermek zorunda kalsaydim aptamil vermezdim bende. Hakkinda cok olumsuz seyler cikti son donemlerde. Sma da denemissiniz bebelac ya da keci sutlu mama vardi golden goat adı onu bi deneyin isterseniz
Teşekkürler canım. Bakalım bugün bi deneyelim yarın karar vericem tekrar napicagima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…