Dün geceden beri toplam 3 defa verdim canım. Ama aptamile alıştı ya ondan olsa gerek biberonu ağzına koyduğum gibi yüzü değişiyor. Şarkı söyleye söyleye zorla içiriyorum.hastaneden bir yakınıma sma önermişlerdi en eski mamalardanmış galiba içmiyor mu şimdi bebiş onu
Dimi yani bende hep aptamil kullandım. Şeker oranı yüksek falan dedi. Doktora sordum sma mi aptamil mi diye. Ikişide çok iyi hangisini icerse onu ver dedi.Ne alaka? Erkek kardeşim erken doğduğu için doktorlar özellikle bu mamayı önermişti kardeşim bu mamayla büyüdü
Mama verdikten 3 4 saat sonra gece kusarken kalktı ve tekrar dalana kadar da yine kustu. Bugün takip ettim devam etseydi doktora goturcektim ama çok şükür sabah bi kustu o kadarHiç mama kullanmadım, bu konuda fikrim yok ama internette dolaşan haberlere göre Aptamil ile ilgili olumsuz şeyler söyleniyor.
Bebeğinizin kusması mama ile alakalı olmayabilir, belki sadece tesadüftür.
Bu konuda doktorunuzdan yardım alın, hangi mamayı tavsiye edecek?
Bu markanın bebek biskuvisi var mı ?HİPP' in mamalarını kullanabilirsiniz, organik tüm ürünleri meyve püreleri de gayet lezzetli. Ben kullanmıştım nerdeyse tüm ürünleri çok güzel tavsiye ederim
Allah kolaylık versin.. sizin sütünüzü çoğaltmak için bir çay tavsiye edebilirim faydasını görüyor çoğu kişi mamsel sill teeDün geceden beri toplam 3 defa verdim canım. Ama aptamile alıştı ya ondan olsa gerek biberonu ağzına koyduğum gibi yüzü değişiyor. Şarkı söyleye söyleye zorla içiriyorum.
İlk zamanlardan beri humana stil tee kullandım canım ama yok yani zar zor bugünlere kadar geldik çok şükür. Ama bu ay mama ihtiyacımız arttı. Çünkü kızımın midesi büyüdü benimde sutcuklerim azaldıAllah kolaylık versin.. sizin sütünüzü çoğaltmak için bir çay tavsiye edebilirim faydasını görüyor çoğu kişi mamsel sill tee
Evet canim haklısın. Bakalım. Bugün bi deneme günü olsun bizim için olmadı gene aptamile devam. Yaaa zaten tecrübesiz evham li bi anneyim internette de aptamil ixin olumsuz yargılar da olması beni korkutuyorIcerigine gore bakip karar vermek lazim.
Ben kizima en pahali, organik bilmem ne mamalari aldim hiçbiri icmedi. Bebelac kullandik :) yani bazen sen ne yaparsan yap bebek kendi secimini yapiyor. Digerleri daha kaliteli diye ac birakacak halim yoktu kullandim o yüzden.
Tamam teşekkür ederim
çok vermiş gibi görünüyor.Dün geceden beri toplam 3 defa verdim canım. Ama aptamile alıştı ya ondan olsa gerek biberonu ağzına koyduğum gibi yüzü değişiyor. Şarkı söyleye söyleye zorla içiriyorum.
Yok çok değil normalde şimdiye kadar içtiği ölçülerde verdim. 3 saatte bir 120 ccçok vermiş gibi görünüyor.
3 kez kaç ml verdiniz . 6 aylık bebek için çok gibi. kaç saatte bir verdiniz
çok da değilmiş evet .Yok çok değil normalde şimdiye kadar içtiği ölçülerde verdim. 3 saatte bir 120 cc
Teşekkürler canım. Bakalım bugün bi deneyelim yarın karar vericem tekrar napicagimaBen mama vermedim ama vermek zorunda kalsaydim aptamil vermezdim bende. Hakkinda cok olumsuz seyler cikti son donemlerde. Sma da denemissiniz bebelac ya da keci sutlu mama vardi golden goat adı onu bi deneyin isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?