Annişler bana fikir verin lutfen

Ne alaka? Erkek kardeşim erken doğduğu için doktorlar özellikle bu mamayı önermişti kardeşim bu mamayla büyüdü
cnm ben de oğluma annesütü hem mama verdim. mamanın ısısı iyi mi diye ister istemez tadına baktım koluma damlatıp. inan aptamil kadar şekerli birşey görmedim. şekeri basmışlar içine.
neyse benim oğlan çok gazlıydı. arkadaşım dedi ki aptamil gaz yapıyormuş. çalkalayınca oluşan baloncuk var mı dedi. çok dedim köpük köpük hem de . heh işte o gaz yapıyormuş. sen sma dene dedi. gerçekten sma köpürmüyor. gaz yapmıyordu. bir de tadı berbat. lastik gibi birşeydi. sanırım şeker hiç yok. tabi annesütünü de bırakmıyor böylece. zira memedeki süt daha lezzetli geliyordu.

Bi de akil vermek gibi olmasin ama hurma ya da tahin yemeyi denediniz mi sutu cok arttiriyor dereotu filan da ben tuketirdim cok sukur 21 ay emzirdim oglumu denemediyseniz deneyin derim

Aynen canım bende tadına bakıyorum aptamil şekerli sma gerçekten berbat. ve dün biberonda bende aynı yorumu yaptım biliyor musun. Aptamil nasıl kopuk kopuk oluyordu ama sma sanki.biberonda anne sütü gibi duruyor.

Bi de akil vermek gibi olmasin ama hurma ya da tahin yemeyi denediniz mi sutu cok arttiriyor dereotu filan da ben tuketirdim cok sukur 21 ay emzirdim oglumu denemediyseniz deneyin derim
Estağfurullah akıl vermek olur mu zaten fikir almak için açtım konuyu. Yaptım canım onları da yaptım. Ama sanırım genetik bişey bu annemin de olmazmış sütü.

Hadi ya bu çok kötü şeker hastası mı yapmaya çalışıyorlar nedir?doktorlar öneriyor birde

6 yıl önce kızım 5 aydan sonra emmeyi nerdeyse bıraktı doktorumuz aptamili asla verme ağzına sürme demişti golden goatla başladık cokta lezzetli gelmişti bana ama kızım çok beğenmedi almadı çok mama denedik bebelac kullanmak zorunda kaldık eğer bebeğin tadından dolayı almadiysa sma yi golden goat deneyebilirsin bide

Hadi ya bu çok kötü şeker hastası mı yapmaya çalışıyorlar nedir?doktorlar öneriyor birde

Bende onu anlamıyorum. Anlasmalilar mi nedir ? Bütün doktorlarda aptamil diyor.

malesef anlaşmalı olduklarını düşünüyorum ben de. ha diğer mamaları denedikten sonra bir çözüm bulunamazsa verilir napalım. ama denemek de fayda var.

Teşekkürler canım fikirlerin icin.

Bizim doktorumuz Aptamile kesinlikle karşı.. En doğal sağlıklı olabilecek karışımın Bebelac olduğunu söylüyor.. Doktorumuz da bebek-çocuk beslenmesinde uzmandır bu arada

Bizim doktorumuz Aptamile kesinlikle karşı.. En doğal sağlıklı olabilecek karışımın Bebelac olduğunu söylüyor.. Doktorumuz da bebek-çocuk beslenmesinde uzmandır bu arada
Tamam canım. Eğer bu sma yi icemezsek bebelac ı deneyelim bir de teşekkürler

aptamilin prematüre maması piyasadan toplatıldı. netten aratırsanız bulabilirsiniz. biz de bu haberlerden sonra sma ya geçtik. hipp te öneririm.

Ben k

Ben asla bebeğime aptamil vermem diyenlerdendim ama benimkiler sma hero baby ve bebelac beğenmedi hippi debiki gün içip istemediler ama Aptamil i içiyolar bende seve seve alıyorum.bakma sen zararlı diyenlere o kadar cocuk doktoru profesör ü öneriyorsa halkın zannettiği kadar zararlı değildir.zaten altı aylık olmuş yemeklerden de yer mamayada devam edersiniz.

SMA, hero baby, milupa ve hipp denedim sma ve hipp inanılmaz tatsız mamalar şeker içerdiğini düşünmüyorum. Mamayi kesinlikle kabul etmedi bebeğim ben de ek gıdaya başladım ev yapimi yoğurt elma rendesi falan derken şimdi köfte yeme modundayiz. Bende bu mama işinden çok çektim ya bazen Mamayi istahla yiyen bebekleri görünce imreniyorum ne yalan söyleyeyim. Ama geçen sorunsuz mercimek çorbası yedi restoranda çok memnun oldum:)mama yapma derdim yok diye.

Bir de hipp ile aptamilin içeriğini kıyaslarsan farkı anlayabilirsin. Ben tam tahlili gece mamasini alacaktım ki içeriğinden rahatsız oldum içim el vermedi onu yedirmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…