Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akdeniz0007 tabiki soba bahane sıcak olsun ortam senin vücut ısının da yüksek olması yani.....hatta yurtdışında insanlar termometre ile ve özel bir yumurtalama hesaplayıcılarla bu işi yapıyorlar.....mış

dereceyide denedik herşeyi denedik 15 aydır denemediğimiz şey kalmadı malesef

miracım dr gittin mi yani kanallarına yumurtalarına bakıldımı eşine sperm testi yapıldımı canım

Kızlar,

Bu sıcak tutma işini sadece bayanlara öneriyorlar di mi?
Benim bildiğim erkekler için çok yaralı değil sıcak, sperm kalitesi ve sayısı açısından...

tabiki kasıklara sıcak tutmak ii değildir sperm kalitesi düşermiş ama soğuk da ölürüyor diye duymuştum.....

bu formülü deneyecek olan bayanlar bence o gün eşlerine de sıcak su ile sadece duş aldırsınlar.......bayanlar ise hem duş alsınlar hemde buğu yapsınlarr tabi bu benim fikrim ben öyle yapacağım hadi bakalım hayırlısı

teşekkürler cnm bilgilerin için ben daha dr gitmedim reglim 28 günde bir şaşmıyo 9 ay olmasa daha ii olurdu ya inş oda olcak yumurtlama dönemimde yapcam bu buharın inş allahın izniyle olursüprizzzzz

teşekkürler cnm bilgilerin için ben daha dr gitmedim reglim 28 günde bir şaşmıyo 9 ay olmasa daha ii olurdu ya inş oda olcak yumurtlama dönemimde yapcam bu buharın inş allahın izniyle olursüprizzzzz

deneyin kızlar denemekten birşey bişey olmaz.......benimde herhangi bir problemim yoktu 28 günde gelirdi ağrısız sızısız bir periyot gecirirdim eşimde de yok testler güzel zaten bu tip olgulara acıklanamayan kısırlık deniyormuş...ürolog eşime de söylemiş "bazen acıklanamayan ve nedenini bilmediğimiz sorunlar olabiliyor demiş ama tıp cok ilerledi artık dr bu konuda da gercekten uzmanlaştı onların ellindeyiz işte sabırla azimle bekliyoruz

Merhaba
Arkadaşim Bu Söylediğin Yöntem Gayet Mantikli Ben Bunu Duymuştum Ve Hamile Kaldiginida Biliyorum.banada Söledi O Kişi Ama Ben Bir Turlu Yapmak Istemedim Demekki Tutucak Ya Ondan Herhalde.birde Kader Ve Sebep Diye Bir şey Vardir.yani Cocuk Dunyaya Gelicegi Varsa Bir şeyler Sebep Olur.sebepsiz Bir şey Olmaz.o Yuzden Bu Tip şeylere Inanrim Ben.allah Bizlere şirin şirin Bebişler Versin.

sisim hos güzel bi teknik vermisin ama emeginede saglık ayrıca ama canım her kadının yumrutalam günü aynı olucak diye kural yok canım bazı kadın adetten cıkar yumurtkar bazısı adteine yakın yani biz tayin edemeyiz ayrıca düsünün yani adetten cıkmıs bi kadın o ay hemen yumrutalkadu ve hamile kaldı ama o yumurtlama gününü gene aynı hesaplı ya o bebek yaptıgı o teknikle yerinden oynarsa rahim yumusayınca yada düserse böyle ihtimalleirde göz önünde bulundurmak lazım bazı durumlareda ınuymayın sebep olur yani o ay kadın hamile kalıcak vakti zamanı gelmistir oda sebep olmustur yani kızsacası allahtan dileyin bide herseyin vakti ve zamanı vardır unutmayın caba gösteririsin her tedavi olursun olmaz ama vakti gelince tadeviyi bırakırsın olur hersey ALLAHTAN biz dualrımla ona yalvaralım o kilbimizi biliyo mevlam herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kucagımız bos bırakmazına.s

sisism benim hikayem çok uzun cnm
ama şunu söyliyim normal şartlarda sorunum yok
sadece strese bağlı yumurtlama vs problemler

Himmmmm Yaa Kizlarrr Kocakari Tedavilerine Inanirmisiniz..... Buharli Suyun Içine Kekkik Atip üzerinde Durmak.. Iltihap Sökermiş.tuğlayi Isitip Kasiklarina Koymak Yada Kasik Kaldirkak Gibi şeylere Bizim Buralarda Yapanlar çokktaaa

evet kesinlikle psikolojik olarak hazır olmak "bunu yaparsam kesin tutacak" demek belki de şansı artırır...inanmak bilemiyorum bildiğim tek şeyyy "SAĞLIKLI BİR BEBEK İSTİYORUMMMM VEEEEE ANNE OLMAKK İSTEYEN TÜM ANNE ADAYLARININDA ANNE OLMASINI İSTİYORUUUMMM.......

miracım hormon testi yaptırdın mı mesela benim stresinden dolayı prolactinim armıştı (yani süt hormonum) bu hormon beyin tarafından salgılanıyor yani süt üretiyor ve bu yüzden de vücudum kendini hamile sanıyor ve kotumaya geciyor ama şimdi düştü haplarla tabiiiii

yaptırdım cnm hormonlarım süper,kanallar açık,iltahap yok,rahim ağzı temiz,yumurta var adet düzenli

ok anladım demeki vücut henüz hazır değil :)))))) demeki stres yapmayacaksın vallaha ben zaten anlamıyorum inan hani bir nedenim olsa ondan olmuyo dersinde böyle bir neden olmadanda zor oluyo işte ama gönlünü ferah tut allahın izniyle olacak

sisim denedim akşam yalnız 15 dakka buğu mümkün değil 5 dk oldu sıcak duş bide
eh artık hamiş kalırsam yazarım sisimin yöntemi diye he he

miracımmm hadi hayırlısı inşallah tutmuşturrrrrr inşallahhhhhh.
bu arada birşey hissettin mi yani ne bileyim ben sıcak su damarları genişletiğini yadabaşka bişey ...........?

Kızlar bende bunu son aşılamamdan sonraki ilişkilerde denedim banada arkadaşım tavsiye etti ilk denediği ay hamile kaldı o.Yalnız bende olmadı.Ama 2. denemede olacak inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…