Merhaba Arkadaşlar....
Aslinda Hamile Kalmak Için Birsürü Ama Birsürü Teknik Var...ve Her Seferinde De Bizlere Umut Olur Bunlar...neler Var Ki Neler
Işte Ilişki Sonrasi Ayaklari Yukari Kaldir Ki Ben Amuda Kaltim Olmadi Yada Işte Ilişki Sirasinda Tam Kalcanin Altina Yasik Koyun....alternatif Seksten Uzak Durun Hamilelik Için Uygun Pozisyonlar Nelerdir Vs Vs Vs
Ama şimdi Size Bir Rus Bayandan Ki Kendisi De Eğitimci Beni Cok Sever Ve Artik Bizim Cevremizde Benim Henüz Hamile Olamamiş Olmam Büyük Bir Sorun Neyse Bu Bayan Beni Yanina Cağirdi Ve Sesizce Kulağima şunlari Söyledi "bak Biz Rusyada Böyle Yapiyor Dedi Kovaya Sicak Su Koyuyoruz 15 Dk Buğu Yapiyor Ve Ardindan Ilişkiye Giriyor Ve Hiç Kalkmadan Pamuk Koyuyor Iç Camaşirmiz Giyoruz Dedi Ve Sonuç Coğunlukla Olumlu Oluyor "dedi Ben Tam Deneyecektim Ki Dr Bana Aşilama önerdi Neden Cünkü Eşimde De Bende De Hiç Bir Problem Yok Yüzde şansimizi Artiralim Dedi..... Ama 5 Gün Gecti Aşilama Yapiliş Olmasina Rağmen Belki Bu Akşam Da Denerim .hatta Ablaminda Buna Benzer Bir Hikayesi Var Onu Da Anlatabilirim Bi Ara Ama Bu Cok Uzun Olduuuu
teşekkürler cnm bilgilerin için ben daha dr gitmedim reglim 28 günde bir şaşmıyo 9 ay olmasa daha ii olurdu ya inş oda olcak yumurtlama dönemimde yapcam bu buharın inş allahın izniyle olursüprizzzzz
sisim hos güzel bi teknik vermisin ama emeginede saglık ayrıca ama canım her kadının yumrutalam günü aynı olucak diye kural yok canım bazı kadın adetten cıkar yumurtkar bazısı adteine yakın yani biz tayin edemeyiz ayrıca düsünün yani adetten cıkmıs bi kadın o ay hemen yumrutalkadu ve hamile kaldı ama o yumurtlama gününü gene aynı hesaplı ya o bebek yaptıgı o teknikle yerinden oynarsa rahim yumusayınca yada düserse böyle ihtimalleirde göz önünde bulundurmak lazım bazı durumlareda ınuymayın sebep olur yani o ay kadın hamile kalıcak vakti zamanı gelmistir oda sebep olmustur yani kızsacası allahtan dileyin bide herseyin vakti ve zamanı vardır unutmayın caba gösteririsin her tedavi olursun olmaz ama vakti gelince tadeviyi bırakırsın olur hersey ALLAHTAN biz dualrımla ona yalvaralım o kilbimizi biliyo mevlam herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. kucagımız bos bırakmazına.s[/QUOTE
rahim yumşarmı bilmiyorum ama insanlar ağır egzersizler yapıyorlar yine bebeklerini kaybetmiyorlar yada yada kadın hamileyim ben diyor ağır aksak yürüyor ama boş adım attığı için bebeğini kaybedebiliyor seninde dediğin gibi allahtan herşey......tabiki yumurtlama günü cok önemli o yüzden kişi kendini cok iyi tanımalı fizyolojik gelişimlerini cok iyi bilmeli...mesela adet günlerini her ay düzenli olarak yazmalıben 5 yıldır aynı yere yazıyorum ve dr için cok önemli oldu bu örneğin ben mart aylarında 25 günde bir hastalanıyormuşum bunun gibi bu yöntemler ALTERNATİF TIP GİBİ öyle düşünmek lazım umut tabiki bağlamak yanlış olur ama neden olmasınnn
miracım hormon testi yaptırdın mı mesela benim stresinden dolayı prolactinim armıştı (yani süt hormonum) bu hormon beyin tarafından salgılanıyor yani süt üretiyor ve bu yüzden de vücudum kendini hamile sanıyor ve kotumaya geciyor ama şimdi düştü haplarla tabiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?