Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
miracımmm hadi hayırlısı inşallah tutmuşturrrrrr inşallahhhhhh.
bu arada birşey hissettin mi yani ne bileyim ben sıcak su damarları genişletiğini yadabaşka bişey ...........?

ya hiç dikkat etmedim bilmiyorumki ben üşümeden yatağa gitme derdine düştüm
artık nasip kısmet yaaaaaaaaaaaaaaa

yaaaaaa süper kızlarrrrr hadi bakalım inşallah işe yarar.....ben henüz yapamadım eşim cok hassas aşılamam yeni yapıldı ya korkuyo.....

KIzlarrr ben bunu deneyeceğimmmm bakalım bunlar sadece şansı artırmak için Allah isterse olur tabi orası tartışılmaz ama ne biliyim insan yapmazsada olmayınca acaba yapmadım o yüzdenmi olmadı diyosun

kizlar bence de deneyin benim kuzenim buna benzer sekilde hamile kaldi onada bir hemsire onermis sicak kuvette biraz yatmis bol cikolata yemis oncesinde ve iliskiye girmis valla hamile kaldi daha yeni dogum yyapti bana solediginde bende 1 ay denedim yumurtkama doneminde olmadi , ptesi 2 asilamam yapildi eger yine olmazsa rus bayanin yontemini deneyecegim , gerci eger olmazsa mecburi olarak 3 asilamam yapilcak hemen ardindan allah nasip etmezse ozaman denerim artik
allahim isteyen herkese saglikli guzel bebekler versin insallah.

kızlar kocamı ikna ettim ve denedim hadi bakalımmmmm ya aşılama tutu yada yöntem tatlicadiarzu

kızlar bir arkadaşım bu ay bu yöntemi uyguladı vee sonuç pozatif ayy inanamadım yaaaa...hadi bizede inşallah yarar.....gerci ben bu ay zamansız yaptım ammmaaa

bencede cok mantıklı bende denıycem hele bi reglim bitsin :))))))))))

ya ben bısey sorucam ben bu pamuk işini anlayamadım tampon gıbımı konucak tampon konulsa daha ıyı degılmı :S

gusel canım pamuğu ped koyar gibi demişti bana pamuğu bolcana da koy dedi hatta o bana suyun içine sabunda koy dedi ben onu unutmuşum yazmaya ama ........ bunun mantığını sormak hiç aklıma gelmediiii yani neden pamuk neden sabunnnnn......... kızlar tanpon la tıkarsanız bir de mantar olursunuz yapmayın aşılamada bile spermler neden yıkanıyor 1 daha etkin olması ve mantar oluşumunu engelemek için .....bence tampon yapmayın pamuk koyun formülü buysa deneyinnnn

cnm normal ped olmazmı acep bıde sabun iş kafama yatmadı :) bır ara maydanozlu sürtün ustunde de durmusdum ama o fos cıkdı ınsallah bu ıse yarar

canım ya bu rus bayan bana bunları dedi tabi sabunu az koy dedi hafif ve ısrarla pamuk dedi 2 kere sordum ama sen istersen ped koy inan mantığını bilmiyorum sormadım bu tür şeylerin mantığı olmaz zaten.....sıcak su coook mantıklı ama emin ol vardır bir nedeni .....ya ben bu arada anlamadım herkez pamuğa taktııııı koyun gitsinnnnn:)))) deneyinnnnn

bende sirkeli sıcak sulu kazanın içine oturmuştum :)))bi ümit kısler gıdıyomuş dedıler ama fos cıktı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…