kızlar bende kasık çekme olayını yaptım...........
hatta bir tanıdığım teyze vardı geldi bede 4 gün kalıp beni tedavi etti..........
karnıma incir li süt yapıp sardı san -bahı maydonoz buharına oturttu.......sonrada içime alttan bir bitki kökü turpa benziyor onu yerleştirdi.tam 4 kez aralıklarla yaptı ve ben çok kötü oldum..........
ama olmadı işe yaramadı 4 ay oluyor yaptıralı onu .........yanlız çok hamile kalan var o teyzeden benim yakın arkadaşımda bende sonra yaptırdı ve o şuan hamile belki sebep bilemiyorum..........
ben yarın aşılama yaptırıoıyorum arkadaşlar herçareyi deniyoruz yeterki bir evlada kavuşalım diye daha olmadan her acıya göğüs geriyoruz ama olsun ya olusa diyoruz inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz.hepimiz anne oluruz...
(bu arada okuduğum buhar süt ve bana yapılan işlem içerde iltihap ne varsa temizlemek için işe yarar yinede umudunuzu kaybetmeyin)
aminnnnnnnn tabiki önce allahtan diliyoruz sağlıklı,akılı,güzel bebekleri....ama bunlar gercekten mantıklı neden cünkü sıcak su buğusu nasıl ki nefesi acıyorsa buda aynı onun gibi buda kadınların tüplerini acıyor,damarlar sıcak buğu sayesinde genişliyor ama tabi şunu da unutmamak lazım eğer herhangi bir sağlık problemi yoksa kanallar acıksa yumurtalar da herhangi bir sorun yoksa eşlerin sperm sayıları normalse bunu da unutmamak lazım ..... ve birde bence sağlık içinde güzel nasıl ki fin hamamına gidiyoruz toksinleri atmak için vsvsvs
merhaba canım
su buharı ,buhar yapmak,buğu yapmak,daha nasıl acıklayayım,,, hani nesle yada grip olunca sıcak su buğusu yaparız hatta içine viks de koyarız ya onun gibi..........
allah hepimize sağlıklı evlatlar versinnnn....herşey ondan gelir ama eğer mesela cikolata kistin var tedavi olmadan "allah isterse verir demek" bana yanlış geliyor....ewt allahım ne isterse olur ama sen de bir şeyler yapmalısın...
zaten bu tür şeyler tamamen altarnatif tıp gibi...uzakdoğu tedavi yöntemi gibi,bu da rus yöntemiymiş,,kesin sonuç alınacak diye birşey varmı yokmu bilmiyorumm...sadece deniyoruuuuzzzz.
adetliyken bu yöntemi yapıyosun buğu eczanelerde satılır grip ve nezle içindir sütün içine koyduğun zaman müthiş bir ısı veriyor yumurtlama döneminde yapmıyosun adetliyken kasıklarımıda kaldırmıştım onunda faydası var yumurtalıklara masaj yapılarak uyarılmalarını sağlar
arzuhalim bende manisadan ve bende bebek tedavisi görüyorum allah herkese nasip etsin sende canamı gidiyonn
fisfisfisKizlar Sonuç Alaniniz Oldumu.
[kasık çektirmek] kadın karnına eliyle bastırarak kontrol ediyor kasığın düşükşe aşağıdaysa bacaklarından seni tutup paspas silkeler gibi silkeliyor sonra karnına sıkıca kalıp sabun sarıyor sonra kalkmadan ilişkiye girin diyor.adet bitiminden sonra gitmek gerekir bende yaptıracaktım ama bana senin adetin yakın sen adet bittikten sonra gel dedi. arkadaşlar gerçekten bu yöntemle hamile kalanlar çok umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?