Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLARRR!!!
UZUN ZAMANDDIR GİREMEDİM GİRSEM BİLE COK KALAMADIMMMM..NEYSE BENİ MERAK ETİĞİNİZ İÇİN COK MERSİ BENİMLE HEYECANLANAN BAŞKA ANNE ADAYLARIN OLMASI BENİ MUTLU EDİYOR HEPİNİZE BAŞARILAR DUALARIM SİZİNLE DE BİRLİKTE KIZLARRR NORMALDE 18.OCAK HASTALANMA GÜNÜM HENÜZ GELMEDİ ŞUAN GECE YARISI AMA GELECEK GİBİ TÜM BELİRTİLERİM VAR....KORKUYORUMMMM:1shok:
AMA BEKLİYORUM GELİŞMELERİ SİZE BİLDİRİRİM

insallah kizlar allah gönlünüze göre verir konu ilgimi cekti bütün hepsini okudum

benim ilk evlendigimde yumurtaliklarimda kist varmis birisi tamamen giti

yumurtaligimin birini aldilar sonrasinda bir yumurtalikla iki cocugum oldu

bir iki sene gec evlnseydim hic sansim kalmiyacaktiicünkü hic bir rahatsizligim yoktu malum kizken kadin doktorunada gidilmiyo

ama sizlerin sanslari vardir allah hepinize bebisler versin söyle yaramaz olanlarindan

gülancım her şey nasip kısmet işi.bunlar sadece bir sebep.aşılama yaptıracakmışsın.can'a mı gideceksin.bide drun kim cnm.2.dönem bende düşünüyorum.neler yaşadığını,drunu beğenip beğenmediğini yazar mısın?allah yardımcımız olsun arkadaşım.:1hug:

Bende Mart için dr'dan randevu aldım, farklı bir dr daha olsun diye düşündüm. Ancak Mart'a randevu verebildiler, kocamla birlikte tüm testlerimizle birlikte bir görüşmeye gidelim dedik.

Bu ay içinse 24-27 arasına kadar beklemedeyim bakalım:) :enbuyukkk:

slm canimm,sunu anlamadimm,sicak su bugusu ne demek,ilk kez duyuyorum bugusu kelimesini valla,kusura bakma daha acik yazz,

bide cok arkadasin dedigi gibi ne olursa ne gelirse rabbimdenn,bunu okad cok deneselerde allah istemeyincede olamzz,ama ins rabbim herkese herkese evlat veriir,,saglikli sihhatli,,:1hug:

merhaba canım
su buharı ,buhar yapmak,buğu yapmak,daha nasıl acıklayayım,,, hani nesle yada grip olunca sıcak su buğusu yaparız hatta içine viks de koyarız ya onun gibi..........
allah hepimize sağlıklı evlatlar versinnnn....herşey ondan gelir ama eğer mesela cikolata kistin var tedavi olmadan "allah isterse verir demek" bana yanlış geliyor....ewt allahım ne isterse olur ama sen de bir şeyler yapmalısın...
zaten bu tür şeyler tamamen altarnatif tıp gibi...uzakdoğu tedavi yöntemi gibi,bu da rus yöntemiymiş,,kesin sonuç alınacak diye birşey varmı yokmu bilmiyorumm...sadece deniyoruuuuzzzz.

slm canim,tamam cok iyi anlattin ,su buhari,buhar yapmak yeterli,buhar i biliyordum,buguyu ilkkez duydum,cok tskler canimm,bilgin v emegin icin,sevgilerrr

adetliyken bu yöntemi yapıyosun buğu eczanelerde satılır grip ve nezle içindir sütün içine koyduğun zaman müthiş bir ısı veriyor yumurtlama döneminde yapmıyosun adetliyken kasıklarımıda kaldırmıştım onunda faydası var yumurtalıklara masaj yapılarak uyarılmalarını sağlar

cnm bı sakıncası olmasın adetlıyken yapmanın :uhm:

huuu kızlar nereye gıttınızzzzzzzzzzz

arzuhalim bende manisadan ve bende bebek tedavisi görüyorum allah herkese nasip etsin sende canamı gidiyonn

merhaba gözekkk bende senin gibi manisa da tedavi görüyorummm,ben celal bayar üniversitesin de tedavi görüyorum....sen nereye gidiyorsunnnn...can a demişsin can dr adımı?bu arada sende sorun neydiii?

allah tedavimize sonuç almayı nasip etsin:)))

benım buhar tutmadı regl oldum kızlar

arkadaslar bu topik cok önemli br topik, goren gordu gormeyenler de gorsun belki islerine yarar. ben bu ay denedim. insallah size 10 gun sonra hayırlı haberi veririm.

yok mu baska deneyeeeen?

bende deniycem ama mart ayının sonunda.yeni kürtaj oldum bu ayda korunmam gerekti.İşe yararsa unutmam size yazarım.

kızlarr bu rus tavsiyesini deneyeyim diyorum ama anlamadıgım bunu ovulasyon gunlerı ıhtımalı olan her gunmu yapıcaz? yoksa en yuksek ıhtımal verdıgımız gun bır sefermı? hergun yaparsak bıraz sakıncalı gıbı geldııı

bakalim bende bu ay denedim ,ve beklemedeyim 7 günümm kaldi sonucu bildiririm ...

Anne olmak istiyruuumm bnu manisa merkezde yapan biri varmi canlarim ayni sorun bndede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…