[kasık çektirmek] kadın karnına eliyle bastırarak kontrol ediyor kasığın düşükşe aşağıdaysa bacaklarından seni tutup paspas silkeler gibi silkeliyor sonra karnına sıkıca kalıp sabun sarıyor sonra kalkmadan ilişkiye girin diyor.adet bitiminden sonra gitmek gerekir bende yaptıracaktım ama bana senin adetin yakın sen adet bittikten sonra gel dedi. arkadaşlar gerçekten bu yöntemle hamile kalanlar çok umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.
benim beş yıl çocuğum olmadı dr tedaviler aşılama derken artık bıktığımı anneme söyledim annemde sürekli bana buhar yapmamamı söylüyodu ve onu dinledim iki süt alıp içine buğu koyup üzerine çömelip buhar yaptık ama adetliyken bir haftya yaptım ve ay hamile kaldım inanamadım bence kızlar deneyin
benim beş yıl çocuğum olmadı dr tedaviler aşılama derken artık bıktığımı anneme söyledim annemde sürekli bana buhar yapmamamı söylüyodu ve onu dinledim iki süt alıp içine buğu koyup üzerine çömelip buhar yaptık ama adetliyken bir haftya yaptım ve ay hamile kaldım inanamadım bence kızlar deneyin
Kizlarrrr Reglken Kasiklara Sicak Koymak Iyi Değil Derler ....ama Tabi Buğu Hakkinda Bir Bilgimde Yok... Sicak Su Kesinlikle Cok Mantikli Ben Verdim Diye Değillll:))))sadece Bana Mantikli Geliyor Ve Bu Durumu Aceleci-badem Cok Güzel Aciklamişşşşş
Ponoram Cim Ben Hala Beklemedeyim 3 Gün Sonra Regl Olmazsam 5gün Sonra Dr Gideceğimmmmmm Kan Testi Içinnnnn Duaaaaa Edin Kizlarr Hastalanmayayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?