Annnee Olmak Isteyenler Denemekte Fayda Var!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi sisim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bısey dıcem bu sabun nası sabun :)

sabun bildiğimiz sabun due herhalde ruslar zetinyağlı sabunu bilmez ya:)))) normaldır herhalde ....

merhaba arkadaşlar bende duyduğum ve şahit olduğum bilgiyi sizinle paylaşıcam benim bulunduğum küçük bir ilçe burda akrabalarımdan 10 senedir bebeği olmayan bir akrabamı kasık çeken bir kadına götürdük kadın kasıklarını çekti şu an akrabam 8 haftalık hamile bizlerde inanamadık 4 kere aşılama yapıldı tutmadı tüp bebek konuldu olmaıdı
allahın işine bak şimdi hamile ve çok mutluyuz
buyöntemle hamile kalan bir çok tanıdığım var adet bitiminden sonra yapılıyor tabi kasık düşükse yapılıyor sabun sarıyor karnının alt kısmına sonra ilişki kalmadan sağ tarafa yat diyor vsss.

bende ikinci bebeği istiyorum olmadı banada kasığın düşmüş ne yaparsan yap hamile kalmazsın dedi bende adetim bitince yaptırıcam inşallah olur.inşallah arkadaşlar allah hepimize göstersin.

ya kasık cektırmek nası bısey ya :uhm: bılgılendırırmısınız benı

[kasık çektirmek] kadın karnına eliyle bastırarak kontrol ediyor kasığın düşükşe aşağıdaysa bacaklarından seni tutup paspas silkeler gibi silkeliyor sonra karnına sıkıca kalıp sabun sarıyor sonra kalkmadan ilişkiye girin diyor.adet bitiminden sonra gitmek gerekir bende yaptıracaktım ama bana senin adetin yakın sen adet bittikten sonra gel dedi. arkadaşlar gerçekten bu yöntemle hamile kalanlar çok umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.

anladım ama benım kasıgım bıraz zor cekılır :) kılo bakımından :)) bırde kasıgın dusuk oldugu nası anlasılıyo ya cokmu soru sordum acaba

benim beş yıl çocuğum olmadı dr tedaviler aşılama derken artık bıktığımı anneme söyledim annemde sürekli bana buhar yapmamamı söylüyodu ve onu dinledim iki süt alıp içine buğu koyup üzerine çömelip buhar yaptık ama adetliyken bir haftya yaptım ve ay hamile kaldım inanamadım bence kızlar deneyin

ben sütle maydanoz yapmısdım fakat adetlıyken degıl bırde bupu ne ıcıne bugu koymusdum demıssın su olayı ayrıntılarıyla anlatabılırmısın

Kızlar,

Tüm yöntemleri ve yorumlarınız okudum. Çok inanmam böyle şeylere, yazıları takip edeceğim, eğer deneyenlerden birisi hamile kalırsa, kesin bende yapacağım.
Eşim ne dalga geçer artık, düşünmek bile istemiyorum ama göze alacağım bunu.
Deneyenler lütfen haberdar etsinler.
Sisim senden mutlaka haber bekliyorum şu buğulama ile ilgili.

İyi haftalar herkese

gülsema mrb cnm. su yöntemi bıraz daha ayrıntılı anlatırmısın cnm. sadece adetlıykenmı denedın.yumurtlama donemındede ayptınmı.bırde ıcıne bugu koydum demıssın??orayıda anlamadım. yardımcı olursan sevınırım.sımdıden tesekkurleryerimseniben

Sanırım buğu eczanelerde satılan özellikle burun tıkanıklıklarında falan kullanılan nefes açmayı sağlayan mentollü bir sıvı.

Kizlarrrr Reglken Kasiklara Sicak Koymak Iyi Değil Derler ....ama Tabi Buğu Hakkinda Bir Bilgimde Yok... Sicak Su Kesinlikle Cok Mantikli Ben Verdim Diye Değillll:))))sadece Bana Mantikli Geliyor Ve Bu Durumu Aceleci-badem Cok Güzel Aciklamişşşşş
Ponoram Cim Ben Hala Beklemedeyim 3 Gün Sonra Regl Olmazsam 5gün Sonra Dr Gideceğimmmmmm Kan Testi Içinnnnn Duaaaaa Edin Kizlarr Hastalanmayayimmm

insallah sısım ınsallah olmazsın cnm bende senın dedıgını yapdım hadı hayırlısı ama ben su bugu olayıne takılmıs vazıyetteyım bırı acıklasın ıyıce anlayalım ya

kızlar bende kasık çekme olayını yaptım...........
hatta bir tanıdığım teyze vardı geldi bede 4 gün kalıp beni tedavi etti..........
karnıma incir li süt yapıp sardı san -bahı maydonoz buharına oturttu.......sonrada içime alttan bir bitki kökü turpa benziyor onu yerleştirdi.tam 4 kez aralıklarla yaptı ve ben çok kötü oldum..........
ama olmadı işe yaramadı 4 ay oluyor yaptıralı onu .........yanlız çok hamile kalan var o teyzeden benim yakın arkadaşımda bende sonra yaptırdı ve o şuan hamile belki sebep bilemiyorum..........
ben yarın aşılama yaptırıoıyorum arkadaşlar herçareyi deniyoruz yeterki bir evlada kavuşalım diye daha olmadan her acıya göğüs geriyoruz ama olsun ya olusa diyoruz inşallah allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz.hepimiz anne oluruz...

(bu arada okuduğum buhar süt ve bana yapılan işlem içerde iltihap ne varsa temizlemek için işe yarar yinede umudunuzu kaybetmeyin)

Hadi bakalım sisim, bekliyoruz seni:)
Umarım regl olmazsın...
Birimiz daha bebeğine kavuşmuş olur böylecea.s.

eee kızlar noldu sesınız solugunuz cıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…