- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
annemle bakıyorum zaten :) ama bakmaya değil birlikte beğenip almayı istiyor:) hevesleniyorda öyle olmuyor işte. 2 anne gelince huzursuzluklar oluyor . ee annemi götürsem kv haksızlık... kv gelse anneme hakszılık :)
Ben bu genellemeye katılmıyorum
Bkz : Pambukmelek'in annesi
Açıkça söyle diyorum söylemiş annesi kızmış
Ama anne ya, kayınvalide kadar ön yargılı bakılmıyor şimdi.. Sen miisn bana kızan diye cephe alınmıyor.. O yüzden fazla büyümüyor olay..
Dediğim gibi bunları kayınvalide yapsa konu bu kadar kibarca açılmayabilirdi muhtemelen
onuda denedim gelsin ne olucak diyortamam gelSin ben annemide kv sewiyorummm saolsunlar ikiside iyi annem ayrı tabi :)
ama kv zaten bu yasına kadar çok çekmiş tatlı dilli ama birden parlıyor annem desen hastalıktan dolayı gergin... abooowww :) düşünemiyorum yüzüklere birlikte gittik mesela , ikiside birbirini yanlış anladı hep . o günümüz nişanlımla huzursuz geçti . nişanlım pek takmıyor ama ben takıyorum
bi yandan kv lerin aramaması da benide üzüyor tabi ama artık böylelerr yani erkek aileleri eskisi gibi değil ki
Ben bu genellemeye katılmıyorum
Bkz : Pambukmelek'in annesi
Açıkça söyle diyorum söylemiş annesi kızmış
Ama anne ya, kayınvalide kadar ön yargılı bakılmıyor şimdi.. Sen miisn bana kızan diye cephe alınmıyor.. O yüzden fazla büyümüyor olay..
Dediğim gibi bunları kayınvalide yapsa konu bu kadar kibarca açılmayabilirdi muhtemelen
doguala katılıyorum!cnm bnmmmmmmmm...
kıyamam sana dertlendın mı sen...
aıleler ne yazıkkı dugun zamanı gergın oluyorlar..
e malum senınde az kaldı...
ben sana derım kı annenın kalbını kırma...
bıseylerı beraber gormek bakmak ıstıyorsa bak gotur..
alma sonra nısanlınla cıkınca al...
kalbını kırma ztn 4 ay sonra cıkıyorsun evlerınden..
ben annemı cok kırdım dugun zamanında..
sımdı cok pısmanım..
bana aldıgı ceyızlerı bıle begenmedım ben..
şimdi bin pişmanım o kelımelerı kurduguma..
cık annenle... ay anne bunu begendım ama bı .. de gorsun de...
ordakı nokta nokta eşin oluyor :)
senın ztn cok sıcak bı kalbın war..
halledersın sen bunları
annenin kafası çok eskide kalmış.sanıyor ki kv ler her şeye koşacak ve anne de kızına değer verildiğini hissedecek, gurulanacak felan.geçin efendim bunları ne kadar uzak olurlarsa o kadar iyi.hem elden iyi mi olur? ne kadar deger verebilir? sen sarıp sarmala, hiç bir şeye tenezzul etme.
O zaman yapacak bişey yok. Senin yapman gereken kırmadan halletmek, dediğim gibi gezmeye görmeye gidin, almaya nişanlınla git..
Yapıcı olursan çok kırılacağını sanmıyorum, öz annen sonuçta
o da gelsin demek de kötü olmuş ya.. sana seçenek kalmamış.
Bir de şey var bir de.. biz de alış veriş yaparken eşimle birlikteydik sadece..
Bir yerde beğenmezsin hooop başka yere geçersin.. ora olmaz başka yer..hızlı hareket edebilirsin ya da oturup bir yerde bir şeyler içersiniz. Aldıklarınızı incelersiniz.. katalog bakarsınız ..biraz hayal kurarsınız. Bu takıma şu vazo nasıl gider vs diye.. sonra bir sarılırsınız biz alış veriş yaparken çok eğlenmiştik.
Yine de bir şekilde kendiniz yapıyorsunuz alış verişi, kırgınlık yapacak bir şey yok ama yediğin iki lafı da yutacaksın artık canım.
doguala katılıyorum!aynı benim yaşadığım şeyler ve pişmanliklar :))
bencede önce nişanlinla gidip beyen, sonrada cakdirmadan annenle alman en güzeli melekcigim:)) oda kendince hedefesleniyor olmalı.
ayrica kv'denin bir adım arkada durmazsi normal, ( masraflardan çekiniyorlar)belki nişanlinla tek başınıza almak guzel, romantik vs. Ama anneninde o duyguyu yaşamazsi gerekiyor, sonra sende pişmanlar gurubuna girersin, bak uyarmadılar deme
doğru diosuN . bizde öyle yapıyoruz işte bişileri alıp biyerde çay içerken hem onlara bakıyoruz hemde çocuk gibi hayal kuruyoruz felan :))))))
artık onunda gönlünü evlenince alırız napalım yemeğe felan çağrrırz ramazan ayına gelio bizim düğünden 1 haftasonra biyerlere götürüüz :)) unutur herhalde
evet dogunalımm dertlendim ben
asLında doğru diosun ama annem 4müz gezelim istiyor yani nişanlım annesi ben ve annem . eskilerde genelde böyleydi bilirsin hani erkek ailesi gelir kız ailesinide alıp alşverişe çıkardı :)
oda bunu istiyor işte. milletten duyup görünce. yani sonuçta alıcaklarımız bikaç parça bişe ee zaten fazla yürüyemiyor bide 7 öğün yemeği var . zor oluyor . oturup uzun uzunda konusamıyorum . annemi çok sewiyorum ama çok sarılıp öpemem mesela annecim diyemem anne derim neden bilmiyorum :) ama ölürüm onaa o öyle yapınca bende aldığım şeylerden zevk almıyorum . ee ne yapıyım kv zorla arayıp sendemi gel dyim kadın kızım beğensin alsın siz kullancaksınız diyomuş.. ve bu benm çok hoşuma gitti . çünkü eltim herşeye karışıcaklar hatta bazı şeyleri almıcaklar demişti en bastan ama hiç öyle olmadı
bunları dedim hannah:) nişanlım benm istediğim herşeyi yapıyor bazılarını ailesinden saklıyor ama mutlu etmek için hepsini alıyor buyüzden dedim . bukezde ee ama ailesi neden aramıyor hiç kınayı düğün alışverişini oturup konusmak gerekmezmi diye takılıyor. tamam bazı yerlerde haklı haksız demiyorum ama onlarda öyle yani enbasından beri . napıyım ki ben mutluyum ee anemlerde olsun aramasınlar nedir yani herşey alındı zaten . 4 ay var düğüne elbet çıkıp gelirler konusulur
Kibar açılmama konusuna katılıyorum cidden :)
mesela eltim eb basta kv çok arışcağını hatta istediğimi değil onun istedklerini almak zorunda kalcağımı belirtmişti :) ben delirmiştim ağlamıştım . nişanlıma felan çatmıştım ::d
Elbette canım başka sorun olmasın da.. neler aldın bakalım? Resmi varsa yüklesene fikir verelim.
Aldın mı bilmiyorum da Yataşın çok güzel köşe takımları var oturma odası için
annen bıraz geleneklerıne baglı bırıı anladıgım kadarıyla..
anlıyorum annen ııcnde zor sneın ıcınde zor..
annenı alıp karsına konustunmu?
nne bak kadını kolundan cekıp zorla gel dıyemem..
gelmiyor ne yapayım.. o gelmeyıncede bende senı goturemıyorum..
yoksa ben ıstemezmıyım hep beraber cıkalım..
falan de ne bılıyım kuzum.. ama tatlı dılle halletmeye calıs...
dedıgım gıbı ben cok pısmanım...
anne kalbı unutuyor herseyı ama en guzel zamanları tatlılıkla gecırmek var tabı..
bnm annemde mesela alısverıste o pahalı bu pahalı alma etme derdı...
cok uzulurdum... yanı senınkı gıbı olmasada emın ol her gelın alısverıslerınde bunlar oluyor...
en buyuk sıkıntın bu olsun ıns melegım bnmmm
ozaman çok iyi anlaşıyorsunuzokadar kusur kadı kızındada olur .ömür boyu mutlu olursunuz inşallah hep böyle
hayatta herkesi birden memnun etmek zor, yanında gelseler senin beğendiğini beğenceklermi sanki, bu seferde kulp bulacaklar, ailelere maddi bağımlılığınız yoksa çıkın kendiniz alın, aldıktan sonra aldık de bu kadar takma kafana bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?