annneeem kayınvalidemmm ve biz ?

O zaman yapacak bişey yok. Senin yapman gereken kırmadan halletmek, dediğim gibi gezmeye görmeye gidin, almaya nişanlınla git..
Yapıcı olursan çok kırılacağını sanmıyorum, öz annen sonuçta

Kibar açılmama konusuna katılıyorum cidden :)

“o da gelsin” demek de kötü olmuş ya.. sana seçenek kalmamış.
Bir de şey var bir de.. biz de alış veriş yaparken eşimle birlikteydik sadece..
Bir yerde beğenmezsin hooop başka yere geçersin.. ora olmaz başka yer..hızlı hareket edebilirsin…ya da oturup bir yerde bir şeyler içersiniz. Aldıklarınızı incelersiniz.. katalog bakarsınız ..biraz hayal kurarsınız. Bu takıma şu vazo nasıl gider vs diye.. sonra bir sarılırsınız… biz alış veriş yaparken çok eğlenmiştik.
Yine de bir şekilde kendiniz yapıyorsunuz alış verişi, kırgınlık yapacak bir şey yok ama yediğin iki lafı da yutacaksın artık canım.

mesela eltim eb basta kv çok arışcağını hatta istediğimi değil onun istedklerini almak zorunda kalcağımı belirtmişti :) ben delirmiştim ağlamıştım . nişanlıma felan çatmıştım ::d

doguala katılıyorum! aynı benim yaşadığım şeyler ve pişmanliklar :))
bencede önce nişanlinla gidip beyen, sonrada cakdirmadan annenle alman en güzeli melekcigim:)) oda kendince hedefesleniyor olmalı.

ayrica kv'denin bir adım arkada durmazsi normal, ( masraflardan çekiniyorlar)belki nişanlinla tek başınıza almak guzel, romantik vs. Ama anneninde o duyguyu yaşamazsi gerekiyor, sonra sende pişmanlar gurubuna girersin, bak uyarmadılar deme

ay ben kıyamaaam ona:) evet eskide kalmıŞ ama genelde bizim çevrelerde hala böyle şeyler var o yüzden oda böyle olsun diye hayal etmiş ama olmadı . benlik bi durum yok hatta bnm için daha iyi ama bakalım oda yavaş yavş anlar herlde:)

doğru diosuN . bizde öyle yapıyoruz işte bişileri alıp biyerde çay içerken hem onlara bakıyoruz hemde çocuk gibi hayal kuruyoruz felan :))))))
artık onunda gönlünü evlenince alırız napalım yemeğe felan çağrrırz ramazan ayına gelio bizim düğünden 1 haftasonra biyerlere götürüüz :)) unutur herhalde

ama canım zamanımız yOk . onlarında biizmd durumumuz orta halli yani erkenden yada indirim olunca hallettik hep işlerimizi. şimdi mesela altın düşmüşken hemen seti alalım dedik yada damatlık mesela . son 1 haftası kalmıŞ tek ürün var ve uygun fiyatta ayrıca nişanlımda çok beğendi . bide çlşıorum bi pazarım var:) bu pazar annemle baksam ee haftaya sezon geldi fiyat uçtu hem onlar hem biz masrafta:)

Elbette canım başka sorun olmasın da.. neler aldın bakalım? Resmi varsa yüklesene fikir verelim.
Aldın mı bilmiyorum da Yataş’ın çok güzel köşe takımları var oturma odası için…

annen bıraz geleneklerıne baglı bırıı anladıgım kadarıyla..
anlıyorum annen ııcnde zor sneın ıcınde zor..
annenı alıp karsına konustunmu?
nne bak kadını kolundan cekıp zorla gel dıyemem..
gelmiyor ne yapayım.. o gelmeyıncede bende senı goturemıyorum..
yoksa ben ıstemezmıyım hep beraber cıkalım..
falan de ne bılıyım kuzum.. ama tatlı dılle halletmeye calıs...
dedıgım gıbı ben cok pısmanım...
anne kalbı unutuyor herseyı ama en guzel zamanları tatlılıkla gecırmek var tabı..
bnm annemde mesela alısverıste o pahalı bu pahalı alma etme derdı...
cok uzulurdum... yanı senınkı gıbı olmasada emın ol her gelın alısverıslerınde bunlar oluyor...
en buyuk sıkıntın bu olsun ıns melegım bnmmm

ozaman çok iyi anlaşıyorsunuz okadar kusur kadı kızındada olur .ömür boyu mutlu olursunuz inşallah hep böyle

Son düzenleme:
hayatta herkesi birden memnun etmek zor, yanında gelseler senin beğendiğini beğenceklermi sanki, bu seferde kulp bulacaklar, ailelere maddi bağımlılığınız yoksa çıkın kendiniz alın, aldıktan sonra aldık de bu kadar takma kafana bence

ben kına gecesi bile yapmadım annem ayrı kv ayrı kına gecesiz gelin mi olur dediler yaptım olacak dedim geçtim
zamanında ince düşüne düşüne PA oldum

Biz de nişanlımla çoğu eşyamızı aileleri karıştırmadan aldık.

bende kv'dem gelmek istiyordu ama nişanlım konuştu onunla da o zaman.

Kınada ise annelerin de gönlü olsun diye ve de onlar daha iyi bilir gelenekleri diye annelerle çıktık.. herkesin de gönlü oldu. o yüzden annenizin hevesini kırmayın derim. en azından kına gecesi için bari çıkın.

Elbette canım başka sorun olmasın da.. neler aldın bakalım? Resmi varsa yüklesene fikir verelim.
Aldın mı bilmiyorum da Yataş’ın çok güzel köşe takımları var oturma odası için…

yok şükür canım sorun felan şimdilik yok yani :)
valla aldıklarımı hep kaldırdık canım:) resim çekemedim ama salonum felan dogunal rumuzlu arkdasımızzın dogunal'ın ask yuvası adli topiğinde var oraya yayınlamıştım:) sadece köşe takımımız kaldı onada ufak bişe ve uygun bişe düşünüyoruz 800 1.100 arası bi bütçemiz kaldı bakalım :)

uzun uzun oturup konusmadım pek aslında hep oof pof şöle böle dedim geçtim ama olmazsa konuyu açtığında yada bugün o açmadan ben oturup uzun uzun konusuyum bi becerebilirsem :)
aay biran önce bi evlenip bu sıkıntıdan kurtulsam dicem ama evlenince baslıcak heşey:))))))))) artık basınızın etini yerim ne yapıcam ne edicem diye:)))))) saol dogunalımmmm

ailelere maddi bağımlılığımız var ama ailesi nişanlıma parayı veriyor seçin alın diyor tabi limiitim oluyor :) benmde bağımlılığım var ama bizim alacağımız bi damatlık zaten :) onuda ben maaşımdan da alırım yani hiç sorun değil . umarım takmamayı öğrenirim):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…