annneeem kayınvalidemmm ve biz ?

ben kına gecesi bile yapmadım annem ayrı kv ayrı kına gecesiz gelin mi olur dediler yaptım olacak dedim geçtim
zamanında ince düşüne düşüne PA oldum

ben kınayı istiyorum ama öyle ağlamalar olsun vs sewmiyorumm eğlenelim bitsin.. zaten kınada da sorun çıkarsa hiç şaşmam bizde kına kız eğlenir ayrı olur erkeğinde ayrı olur sonra erkek gelir ailesiyle kıza kına yakılır:) damat kalır ailesi gider:))) bakalımmm buna kimler ne dicek

kına iiçin alınacak pek bişe yokki ama canım 2 3 parça bişe zaten ama olmazsa öyle yaparız

EVLENDIKTEN SONRA O OFLAMALARA POHLAMALARA BILE pişman oluyorsun bılıomusun melegım..
yaşadım.. asla pısman olmam gıbı gelıyor o an ama ne yazıkkı evlenınce aılendekınden cok baska bırıne donusuyorsun..
kaça bolunecegını sasırıyorsun..
temızlık utu eş çamaşır bulaşık yemek ...
üzerine bi çöküyor kıı bu gunlerını arıyorsun...
her zaman yanındayım bebegım.. konus annenle netıcesını soyle bana..
oda senı kırmıycak emınım..
en hassas donemınız cunku..
sıkma canını bugunlerınde degerı bır baska

aılesı neden gııdyor kı...
bence cok ayıp bısey...
oglunuz kalsında sız hadı gıdın artık der gıbı...
onların adedı nasılmıs pekı

aılesı neden gııdyor kı...
Bence cok ayıp bısey...
Oglunuz kalsında sız hadı gıdın artık der gıbı...
Onların adedı nasılmıs pekı

haklısın canım tamam neticeyi sölerim sana:)
git demiyoruz tabide 2 tarafın kınası yarı olduğu için onlar bize gelip kına yaktıktan sonra biraz oynuolar ediyorlar sonra evlerine dönmek zorundalar onlarında misafir var ama ama damatı bize bırakıyorlar 1 saatliğine felan :) onlarlada konustuk az çok bunu onlarda ayrı istedi zaten ama tekrar oturulup konusulmadı :)

meleğim anneler bu dönemde hele düğün yaklaştıkça çok alıngan ve nazlı oluyolar
sizin ailede ilk düğününüz galiba ondan daha hassas davranıo olabilir
yavrum şöyle diyebilirsin
ben kv.nin bişeye karışmasını istemiorum e nişanlımda bunu kabul etti
ama sen her zaman yanımızda olursan bu sefer onlar bana alınır kendi annesini götürüo benmi fazlaydım diye
nişanlının üstüne gidebilceklerini söle sen benim canım ciğerimsin tabiki herzaman yanımda olmanı isterim ama
artık ele karışıoruz annecim sen bana anlayış göstermezsen onlar hiç göstermez
bence bunlar etkili olur kendimden biliorum

ben bu dedıklerını anneme soylesem...
sen ne kadar saygısız oldun... o senın kayınwalıden..
o oglan topraktan çıkmadı.. esını sevıyorsan annesıne boyle konusamazsın saygısız derdi kesin :)

aynı kelımelerı duydum cunku daha once..
benm annemde ıse yaramaz mesela bu

doğru diosunn :)))) aynen cümleleri çalıyımm ben Duygu sömürüsü yapalım biraz:)) teşekkür ederimm gülşenimm

hadi yaa olmadı diosun yani

yaa benim annemde kaynanacıdır ama şu fikride vardır siz oturcaksınız siz seçin gibi
benim annem zaten öle çok gelim edim yanınızda durim demedi de ben en baştan demiştim tocamla beraber seçelim herşeyi die
o yazdığıma benzer bişeyler demiştim
sonra biz ne zaman bişeylere bakma amacıyla mağaza gezdiysek alıp çıktık
çoğu tesadüf oldu yani :))))

o oğlan topraktan çıkmadı hahahaha:) bayıldım bunaa çok yaşasın anneen emi

canım okurken çok duygulandım kendini incit ama anneni incitme sakın 2 yıllık evliyim annemden uçakla bile 2.5 saatlik uzaklıktayım.gelmek istiyorsa götür bunu tatlı dille nişanlına anlat inan çok pişman olursun.evlendikten sonra anneme düşkünmlüğüm kat be kat arttı 2 yılda tam tamına 15--20 kez gitmişimdir.eşim sağolsun çok anmlayışlıdır.yanına her gittiğimde ona dünyaları almak vermek isterim neler neler yaparım bir görseniz zaten anne evinden çıkacaksın evlendikten 1 yıl sonra bunu çok ii anlarsın.YAZIKTIR sakın ama sakın üzme..ben nişanlılık döneminde çok üzdüm annemi ne dese kendi bildiğim derdim.eşim bu durumu bildiği için şimdi pişmanlıklarım aklıma geldiği anda hafta sonu dahi olsa 2-3 günlüğüne gider hediyeler alır onu mutlu ederim aynı zamanda babamı daa..benim annemde kalp hastası...
şimdi tv de şafak türküsü çıktı (annem) ağlattın beni kızzz

ay Kıyamaaam :) yok canım dün konustuk pek bişe demio artık zaten alnacak bişede kalmadı. onunlada gelinlik provalarıma gidicem:) eksik kalan birkaç çeyizliklerim var onları onunla alIcam :) , gelinlik için iç çamasrımı felanda onunla alıcam :) öyle halledicez artık bi şekilde:)

insan evlendikten sonra ailesinin kıymetini daha güzel anlıyo :) önceden düşünmeden konuşur kırardım düşüncesizce , şimdi mutlu olsunlar mutlu edeyim diye gözlerinin içine bakıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…