- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
ben kına gecesi bile yapmadım annem ayrı kv ayrı kına gecesiz gelin mi olur dediler yaptım olacak dedim geçtim
zamanında ince düşüne düşüne PA oldum
Biz de nişanlımla çoğu eşyamızı aileleri karıştırmadan aldık.
bende kv'dem gelmek istiyordu ama nişanlım konuştu onunla da o zaman.
Kınada ise annelerin de gönlü olsun diye ve de onlar daha iyi bilir gelenekleri diye annelerle çıktık.. herkesin de gönlü oldu.o yüzden annenizin hevesini kırmayın derim. en azından kına gecesi için bari çıkın.
uzun uzun oturup konusmadım pek aslında hep oof pof şöle böle dedim geçtim ama olmazsa konuyu açtığında yada bugün o açmadan ben oturup uzun uzun konusuyum bi becerebilirsem :)
aay biran önce bi evlenip bu sıkıntıdan kurtulsam dicem ama evlenince baslıcak heşey:))))))))) artık basınızın etini yerim ne yapıcam ne edicem diye:)))))) saol dogunalımmmm
ben kınayı istiyorum ama öyle ağlamalar olsun vs sewmiyorumm eğlenelim bitsin.. zaten kınada da sorun çıkarsa hiç şaşmam bizde kına kız eğlenir ayrı olur erkeğinde ayrı olur sonra erkek gelir ailesiyle kıza kına yakılır:) damat kalır ailesi gider:))) bakalımmm buna kimler ne dicek
evlendıkten sonra o oflamalara pohlamalara bıle pişman oluyorsun bılıomusun melegım..
Yaşadım.. Asla pısman olmam gıbı gelıyor o an ama ne yazıkkı evlenınce aılendekınden cok baska bırıne donusuyorsun..
Kaça bolunecegını sasırıyorsun..
Temızlık utu eş çamaşır bulaşık yemek ...
üzerine bi çöküyor kıı bu gunlerını arıyorsun...
Her zaman yanındayım bebegım.. Konus annenle netıcesını soyle bana..
Oda senı kırmıycak emınım..
En hassas donemınız cunku..
Sıkma canını bugunlerınde degerı bır baska
aılesı neden gııdyor kı...
Bence cok ayıp bısey...
Oglunuz kalsında sız hadı gıdın artık der gıbı...
Onların adedı nasılmıs pekı
kızlar merhaba çokta dert değil ßelki ama danışmak istedim... nişanlımın ailesi ile ailem çok fazla iyi değiller yani aynı ortamda iyiler konusurlar gülüşürler ama ailem erkek tarafının hep aramasını hal hatır sormasını oturup bi kimi neyin alacağını nezaman alışveriş yapılcaığını konusmak istiyor. onlarda pek aramıyor. nişanlımLa biz ise herşeyimizi kendimiz seçip alıyoruz. ki ßenim de hep istediğim buydu.. çünki aileler olunca kavga değil tabi ama ufak tefek huzursuzluklar çıkabiliyor buda bizi mutsuz ediyor. .. Hatta şöyleki ßen nişanlım ve ailesi bu durumu kabullenmez diye düşünürken stres ederken bnm annem kabullenemedi :) onada hak veriyorum tamam ilkkez çocuğunun mürvetini görücek o heycanları yaşamak istiyor ama zaten gelinlikte ve çeyizlerde anemi götürüyorum.. ee eşyalarımıda götrüdüm gösterdim. şimdi kına şeyleri takı seti vs. .. alınıcak gelmek istiyor bende hayır anne biz hallediyoruz diyince darılıyor....
annemde şeker ve tansiyonda var yani istemdışı sinirleride gergin zaten ... bu durumu annemi kırmadan ona nasıl anlatabilirim. ßen genelde o öyle tepki verince üüf püüüf diye geçiştiriyorum daha da kırılıyor. . . evet kk'nın melekleri annem ile nasıl bir konuşma yapmam gerek ?
meleğim anneler bu dönemde hele düğün yaklaştıkça çok alıngan ve nazlı oluyolar
sizin ailede ilk düğününüz galiba ondan daha hassas davranıo olabilir
yavrum şöyle diyebilirsin
ben kv.nin bişeye karışmasını istemiorum e nişanlımda bunu kabul etti
ama sen her zaman yanımızda olursan bu sefer onlar bana alınır kendi annesini götürüo benmi fazlaydım diye
nişanlının üstüne gidebilceklerini söle sen benim canım ciğerimsin tabiki herzaman yanımda olmanı isterim ama
artık ele karışıoruz annecim sen bana anlayış göstermezsen onlar hiç göstermez
bence bunlar etkili olur kendimden biliorum
meleğim anneler bu dönemde hele düğün yaklaştıkça çok alıngan ve nazlı oluyolar
sizin ailede ilk düğününüz galiba ondan daha hassas davranıo olabilir
yavrum şöyle diyebilirsin
ben kv.nin bişeye karışmasını istemiorum e nişanlımda bunu kabul etti
ama sen her zaman yanımızda olursan bu sefer onlar bana alınır kendi annesini götürüo benmi fazlaydım diye
nişanlının üstüne gidebilceklerini söle sen benim canım ciğerimsin tabiki herzaman yanımda olmanı isterim ama
artık ele karışıoruz annecim sen bana anlayış göstermezsen onlar hiç göstermez
bence bunlar etkili olur kendimden biliorum
ben bu dedıklerını anneme soylesem...
sen ne kadar saygısız oldun... o senın kayınwalıden..
o oglan topraktan çıkmadı.. esını sevıyorsan annesıne boyle konusamazsın saygısız derdi kesin :)
aynı kelımelerı duydum cunku daha once..
benm annemde ıse yaramaz mesela bu
ben bu dedıklerını anneme soylesem...
Sen ne kadar saygısız oldun... O senın kayınwalıden..
O oglan topraktan çıkmadı.. Esını sevıyorsan annesıne boyle konusamazsın saygısız derdi kesin :)
Aynı kelımelerı duydum cunku daha once..
Benm annemde ıse yaramaz mesela bu
canım okurken çok duygulandım kendini incit ama anneni incitme sakın 2 yıllık evliyim annemden uçakla bile 2.5 saatlik uzaklıktayım.gelmek istiyorsa götür bunu tatlı dille nişanlına anlat inan çok pişman olursun.evlendikten sonra anneme düşkünmlüğüm kat be kat arttı 2 yılda tam tamına 15--20 kez gitmişimdir.eşim sağolsun çok anmlayışlıdır.yanına her gittiğimde ona dünyaları almak vermek isterim neler neler yaparım bir görseniz zaten anne evinden çıkacaksın evlendikten 1 yıl sonra bunu çok ii anlarsın.YAZIKTIR sakın ama sakın üzme..ben nişanlılık döneminde çok üzdüm annemi ne dese kendi bildiğim derdim.eşim bu durumu bildiği için şimdi pişmanlıklarım aklıma geldiği anda hafta sonu dahi olsa 2-3 günlüğüne gider hediyeler alır onu mutlu ederim aynı zamanda babamı daa..benim annemde kalp hastası...
şimdi tv de şafak türküsü çıktı (annem) ağlattın beni kızzz
insan evlendikten sonra ailesinin kıymetini daha güzel anlıyo :) önceden düşünmeden konuşur kırardım düşüncesizce , şimdi mutlu olsunlar mutlu edeyim diye gözlerinin içine bakıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?