Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence arkadaşınızın da haklılık payı olabilir mesela iş için kıyafet almak başka bunu bir kriz haline ve stres kaynağı haline getirmek başkadır. Ya da çalışma konusu da öyle sonuçta biz sadece anlattıklarınızı biliyoruz ama arkadaşınız sizi birebir gözlemleyebiliyor. Takık olduğunuz şeyler sadece anormal, garip denmesi değil gibi hissettim. Sonuçta size iş bulmuş birinin sizi kıskanacağını da sanmıyorum. Kendime gelince ben de sizin gibi en ince ayrıntıyı düşünen biriyim ama bakıyorum da en çok rahat edenler kendilerine dert sıkıntı yapmayıp yapılması gerekeni rahatça yapanlar etrafımda. Ama bu yapı meselesi biraz da değişmiyor.Çok garip olan tavırlarım var onlara ben de anlam veremiyorum. ama bunlara anormal demesi çok yoruyor. Mod düşüren birisi değil ama anorma, garip denmesine takik olduğumu bile bile böyle davranmasina anlam veremiyorum
Bence arkadaşınızın da haklılık payı olabilir mesela iş için kıyafet almak başka bunu bir kriz haline ve stres kaynağı haline getirmek başkadır. Ya da çalışma konusu da öyle sonuçta biz sadece anlattıklarınızı biliyoruz ama arkadaşınız sizi birebir gözlemleyebiliyor. Takık olduğunuz şeyler sadece anormal, garip denmesi değil gibi hissettim. Sonuçta size iş bulmuş birinin sizi kıskanacağını da sanmıyorum. Kendime gelince ben de sizin gibi en ince ayrıntıyı düşünen biriyim ama bakıyorum da en çok rahat edenler kendilerine dert sıkıntı yapmayıp yapılması gerekeni rahatça yapanlar etrafımda. Ama bu yapı meselesi biraz da değişmiyor.
Anladığım kadarıyla seni ve azmini kıskanıyor. Net
Bence sen anormal değilsin olması gerektiği gibisin. Herkes onun gibi gamsız olacak diye bir şey yok.
Ondan daha iyi olmanı istemiyor. Bu tipler böyledir, "senin için ölürüm cankardeşimmm" diye dolanıp en lazım zamanda mıy mıy ilgi ne zaman bana geçecek diye beklerler.Selamlar!
Öncelikle soyleyim ben aşırı ince düşünen birisiyim. Yapacağım, başlayacağım her şeyi önceden detaylıca araştırım. Lise döneminde de hırsli birisiydim. Hirstan kendimi yiyecek kadar asla olmadim ya da hirsi birisini geçmek için yapmadim. Şimdi lise döneminden kalan bı bi arkadaşım var. Şimdi sürekli bana normal değilsin tarzı şeyler diyor. Çoğunlukla güldüm geçtim ciddiye almadım ama benim her normal bilip yaptığım şey için bunu demesi artık bana "ben anormal miyim cidden ya" dedirti.
Şimdi mesela yakın tarihte isimden ayrıldım. İş başvurusu yaptığım zaman arkadaşımla alışveriş yaparken iş görüşmesinde giyilecek şeyler alıyordum. Arkadaşım direkt abartiyosun ne gerek var bunları almana kıyafetine mi bakacaklar sanki vs demeye başladı. Neyini abartım? Tüm kiyafetlerim spor sonuçta onlarla gitmek istemedim. Bu şekilde açıklayınca is görüşmesinde kıyafetin önemli olduğunu söyleyince ben anormal oluyorum.
4-5 ay sonra sınavım var ve baya maliyetli sınav. Ona çalışıyorum. Konuşurken sabah 5de kalkıp çalıştığımı söyledim. Bunu da anormal buldu ne gerek varmis. Şu zamana kadar okumusuz. Şimdi kasmaya ne gerek varmis. Ben hırs yapiyormusum. Bunları düzgün dille diyor ama her fırsatta garip, anormal olduğunu belirterek demesi canımı sıkıyor. Simdi ben staj sinavini kazansam bile o benden daha çok bilgiliymis. Bunu ezmek için demedi sınavdan çok tecrübe önemli diye vurgulamak için diyor. Düzgünce açıklıyorum bi şeyleri başarmak istiyorum vs diye. Bunu yaparken kendimi yemiyorum. Birlikte bir şey yapacaksak şimdi ders çalışıyorum sonra gelemem vs gibi bir durum da olmadi. Mezun olduğumdan beri gelecekle ilgili kafayı yediğim için belki bunu düşündü.
Uzun süredir bir ilişkim var sevgilimin askerliği bitti iş de buldu. Şimdi sürekli neden evliliği erteliyorsun demeye başladı. Sınavi söyleyince Sanki bahane buluyormusum sevmiyormusum gibi çirkin bir tavır takiniyor.
Bunların hiçbirinde anormal olduğumu düşünmüyorum arkadaşımın da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama artık bende takıntı olmaya başladı sürekli birilerinin anormalsin demesi. Kendimi içten içe uzaylı gibi hissetmeye basladim. Zaten insan ilişkilerinde acccayip sorun yaşıyorum bı de böyle garipsin, anormalsin denmesi iyice özgüvenimi düşürdü.
Genel olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyorsunuz bence o da onun için söylemiştir. Burada yazan kötü niyetli yorumlara katılamadım nedense.Kıyafet konusunu stres kaynağı haline getirmedim. Hazır alışverişe çıkmışken iş için de bı şeyler baktım. Saatlerce aramadım yani. Beni kıskandığini ben de sanmıyorum. Garip olan çok davranışım var ama o bunlara garip diyor sürekli. İş için de delirmedim. Sadece her buluşmamızda yeni bir fikirle geldim. Mezun oldum ve kafam çok karışıkti bı yüksek lisans düşündüm, bı baştan okumayı düşündüm, yapacağım meslekle ilgili kurslara vs gittim. Bunları diyor abartıyosun diye.
Arkadaşlığını bitir . Başkalarına da seninle ilgili hırslı falan veya başka seyler uydurmadığı ne malum. Kıskançlık var onda,bence normalsin
Genel olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyorsunuz bence o da onun için söylemiştir. Burada yazan kötü niyetli yorumlara katılamadım nedense.
Anormal demeyelim ama takik biri gibisiniz sanki. Belki bunu kastetmistir.
Karakter çatışması. Biriniz detaycı. Biriniz yüzeysel. Başka bir nedeni yok bence.Selamlar!
Öncelikle soyleyim ben aşırı ince düşünen birisiyim. Yapacağım, başlayacağım her şeyi önceden detaylıca araştırım. Lise döneminde de hırsli birisiydim. Hirstan kendimi yiyecek kadar asla olmadim ya da hirsi birisini geçmek için yapmadim. Şimdi lise döneminden kalan bı bi arkadaşım var. Şimdi sürekli bana normal değilsin tarzı şeyler diyor. Çoğunlukla güldüm geçtim ciddiye almadım ama benim her normal bilip yaptığım şey için bunu demesi artık bana "ben anormal miyim cidden ya" dedirti.
Şimdi mesela yakın tarihte isimden ayrıldım. İş başvurusu yaptığım zaman arkadaşımla alışveriş yaparken iş görüşmesinde giyilecek şeyler alıyordum. Arkadaşım direkt abartiyosun ne gerek var bunları almana kıyafetine mi bakacaklar sanki vs demeye başladı. Neyini abartım? Tüm kiyafetlerim spor sonuçta onlarla gitmek istemedim. Bu şekilde açıklayınca is görüşmesinde kıyafetin önemli olduğunu söyleyince ben anormal oluyorum.
4-5 ay sonra sınavım var ve baya maliyetli sınav. Ona çalışıyorum. Konuşurken sabah 5de kalkıp çalıştığımı söyledim. Bunu da anormal buldu ne gerek varmis. Şu zamana kadar okumusuz. Şimdi kasmaya ne gerek varmis. Ben hırs yapiyormusum. Bunları düzgün dille diyor ama her fırsatta garip, anormal olduğunu belirterek demesi canımı sıkıyor. Simdi ben staj sinavini kazansam bile o benden daha çok bilgiliymis. Bunu ezmek için demedi sınavdan çok tecrübe önemli diye vurgulamak için diyor. Düzgünce açıklıyorum bi şeyleri başarmak istiyorum vs diye. Bunu yaparken kendimi yemiyorum. Birlikte bir şey yapacaksak şimdi ders çalışıyorum sonra gelemem vs gibi bir durum da olmadi. Mezun olduğumdan beri gelecekle ilgili kafayı yediğim için belki bunu düşündü.
Uzun süredir bir ilişkim var sevgilimin askerliği bitti iş de buldu. Şimdi sürekli neden evliliği erteliyorsun demeye başladı. Sınavi söyleyince Sanki bahane buluyormusum sevmiyormusum gibi çirkin bir tavır takiniyor.
Bunların hiçbirinde anormal olduğumu düşünmüyorum arkadaşımın da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ama artık bende takıntı olmaya başladı sürekli birilerinin anormalsin demesi. Kendimi içten içe uzaylı gibi hissetmeye basladim. Zaten insan ilişkilerinde acccayip sorun yaşıyorum bı de böyle garipsin, anormalsin denmesi iyice özgüvenimi düşürdü.