- 3 Eylül 2018
- 8.837
- 47.094
- 548
- Konu Sahibi beautygamze
Bazı erkekler kadın muhabbetini çol sever. Sebebi şey olabilir annesi kocaman adam olana kadar altın günlerine götürmüştür. 
Gülmeyin ciddiyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence eşiniz iletişime açık ,özgür ruhlu olmak başka bir şey. Bana da gayet normal geliyor .Benim de işyerinden samimi arkadaşlarım var gayet telefonda konuşup dertleşebiliriz . Aslında kadınlarla arkadaşlık kurabilen erkekler daha sadık bence. Sonuçta karşısındakini kadın diye değil insan olarak görebiliyor . Elalem ne düşünür bilmem ama benim düşüncem bu.Merhabalar eşim bayanlara karşı erkek arkadaşlarıyla olduğu gibi çok rahat. İş arkadaşları Telefonda arayıp dertlerini sorabiliyor veya ben bahçeye inmediğim zamanlarda tanımadığım bayanlardan kahve isteyip içebiliyor? 11 senelik evliyiz ve bu konuda sorun çıkardığımda bıktım kıskançlığından diyor ve aşırı derecede bağırıyor. Onlar benim kardeşim diyor. Ben kıskanmıyorum elalem öyle düşünmez ama yanlış anlar diyorum. Ona göre suçlu benim. Aşırı relax ve özgür ruhlu. Ama bu benim için büyük bir sorun![]()
cok katildim bu mesaja.Yahu bunda ne var? Neden bir erkek bir kadınla, sanki erkek arkadaşıymışçasına rahat olduğunda bu kadar korkuyorsunuz?
Eşim de enerjisi yüksek biri, nereye gitse muhabbeti milleti bir sarar, çevresinde hep sohbet halinde birileri olur. İlk başta acaba çapkın mı bu demiştim ama alakası yok, insanca sohbet ediyorlar ve bu çok normal. Hele de sizin kocanız kadın çoğunlukta bir ortamda büyümüşken, böyle olmasından doğal birşey yok bence.
Sizinki ortada konuşuyor; asıl bunu gizli yapandan korkun...
Özgür ruh kovaKoc burcu mu :))
Bizim bir komşumuz vardi,allah rahmet eylesin herkesle sohbeti iyiydi ayni sizin es cidden flort degildi
Bizimle outrup iki muhabbet etmezler.elin kadınıyla tayt muhabbetine bile girerler .ben bizzat yakaladım.benle kahve içmezdi.birbaktım kahveler kadınlar masasından eksik olmuyor.başkası tarafından ilgi görmek hoşlarına gidiyor. Sürekli ilgi bekliyorlar.o kadar çok konuşur ki evde konuşmaya takatii kalmaz. Arkadaşlarıyla kahkahalı fotoğraflarını görürsün.ama sana gülümsemez.ve de bununla gurur duyar.daha ne istiyorsun derler.başka erkekler neler yapıyor eşlerine derler.bununla kendilerini kandırırlar.Merhabalar eşim bayanlara karşı erkek arkadaşlarıyla olduğu gibi çok rahat. İş arkadaşları Telefonda arayıp dertlerini sorabiliyor veya ben bahçeye inmediğim zamanlarda tanımadığım bayanlardan kahve isteyip içebiliyor? 11 senelik evliyiz ve bu konuda sorun çıkardığımda bıktım kıskançlığından diyor ve aşırı derecede bağırıyor. Onlar benim kardeşim diyor. Ben kıskanmıyorum elalem öyle düşünmez ama yanlış anlar diyorum. Ona göre suçlu benim. Aşırı relax ve özgür ruhlu. Ama bu benim için büyük bir sorun![]()