Anormal olan kim?

evden çıkma durumum şu şu arkadaşımla, şurda bulusacağız şeklinde oluyor, ailem çok özgür olduğumu düşünüyor.
Üniversite mezunu bir öğretmenim, şu an bir okulda öğretmenlik yapıyorum.

ben buluşamıyoruz diye sorun çıkarmıyorum erkek arkadaşım şu ara kafayı yedip. ama her buluştuğumuzda babam gelecek diye kapılara bakıp bunaltma durumum var. ama gelebilecek biridir babam
çalışıyormuşsun da üstelik

Bende çocuklarımın nerede ve kiminle olduklarını bilmek isterim. Bunun yaşla falan alakası yok. Aileniz sizin için meraklanıyorlar. Bunun kısıtlama olduğu fikrine katılmıyorum.
Ailenize birisiyle birlikteliğiniz olduğunu söyleseniz ve erkek arkadaşınızı tanıştırsanız eminim ki daha esnek olabilirler.
Devir çok kötü. Özgecan'ları unutmayalım. Anne olarak bende aynısını yapardım ve yapıyorum.

ebeveynler olarak,topluca paranoyak olduk.ben de evlenmeden önce aynısını yapıyordum.nerede ve kimlerle olduğunu bilirsem içim rahat eder diyordum.kaldı ki benimki erkek.

konu sahibi sizde,arkadaşlarınızı,erkek arkadaşınızı ailenizle tanıştırsanız,yine de rahat vermezler mi ?

bazı şeyleri anlatırken abartıyorsun ya da yanlıs aktarıyorsundur diyen,

ve daha pazar gunu bir kız arkadaşım ve ben abimin özel hayatıyla ilgili çok da hoş olmadığını dusunduğum bir durumdan bahsederken , ben de bunu aileme söyledim hiç hoş karşılanmadı demesi normal mi?

annesi memleketimden ötürü beni istemiyordu ama tanıştırdı erkek arkadasım 4 ay önce. sonra sivridil iyi kızdır , akıllıdır tanısan çok seversin dediği için şimdi yakından tanıma çabası içindeymiş.

ebeveynler olarak,topluca paranoyak olduk.ben de evlenmeden önce aynısını yapıyordum.nerede ve kimlerle olduğunu bilirsem içim rahat eder diyordum.kaldı ki benimki erkek.

konu sahibi sizde,arkadaşlarınızı,erkek arkadaşınızı ailenizle tanıştırsanız,yine de rahat vermezler mi ?

babama hak vermiyor değilim ama benım bugune kadar onların deyimiyle tek yanlışım olmadı.
sık sık sana güveniyoruz ama çevreye güvenmiyoruz kafasındaolduklarını duyuyorum.
ama abi, baba sevgilim var diyemem ben kötü olur

Adam hakli. Ben olsam bende cekemem. Biz sevgilimle uzak mesafedeyiz surekli bulusmuyoruz amaa bu ne boyle okulda bulusmak ayakustu ve sürekli kapiya babam gelecek babam gelecek demek. Kimse buna gelemez

bazı şeyleri anlatırken abartıyorsun ya da yanlıs aktarıyorsundur diyen,

ve daha pazar gunu bir kız arkadaşım ve ben abimin özel hayatıyla ilgili çok da hoş olmadığını dusunduğum bir durumdan bahsederken , ben de bunu aileme söyledim hiç hoş karşılanmadı demesi normal mi?

annesi memleketimden ötürü beni istemiyordu ama tanıştırdı erkek arkadasım 4 ay önce. sonra sivridil iyi kızdır , akıllıdır tanısan çok seversin dediği için şimdi yakından tanıma çabası içindeymiş.

İlk paragrafı anlamadım.

Ayrı eve çıkabilirsin

Bende çocuklarımın nerede ve kiminle olduklarını bilmek isterim. Bunun yaşla falan alakası yok. Aileniz sizin için meraklanıyorlar. Bunun kısıtlama olduğu fikrine katılmıyorum.
Ailenize birisiyle birlikteliğiniz olduğunu söyleseniz ve erkek arkadaşınızı tanıştırsanız eminim ki daha esnek olabilirler.
Devir çok kötü. Özgecan'ları unutmayalım. Anne olarak bende aynısını yapardım ve yapıyorum.

Yok artık. 22 yaşında koca kadın , çocuk değil.Sizin de kendi evladınız bile olsa kimsenin hayatını yönetmeye hakkınız yok.
Ayrıca Ozgecanın bindiği otobüste malesef başına geldi bu olay.Ne yapalım evden dışarı çıkmayalım mı kadınlar olarak.Bu zihniyet tehlikeli kusura bakmayın.Ama o da tek başına otobüse binmeseydi diyceksiniz nerdeyse.Herkes kendi oğlunu düzgün yetiştirsin, kızlarını kısıtlamak yerine.

Kötü olmuş, 22 yaşındasınız, bir yandan birey yetiştirirken diğer yandan da ailenize karşı mücadele veriyorsunuz.. artık öyle bir dünyada yaşıyoruz ki 66 yaşındaki annem dışarıya çıktığında ben tedirgin oluyorum, sürekli arıyorum..aileniz sizin için endişelenmekte çok haklılar ama keşke biraz daha dengeyi koruyabilseler.. diğer yandan erkek arkadaşınız da ailenizin endişelerini anlayabiliyor olmalı.. erkek arkadaşınız bu duruma katlanmak zorunda değil elbette ama seviyorsa daha fazla anlayış gösterebilir..hoş uzaktan uzaktan sevmek, ilişki sürdürmek ne derece sağlıklı olur, tartışılır.. heralde ben olsam, şartlar bu, benim de yapabileceğim bişey yok, beni seviyorsan katlanırsın yoksa sen bilirsin derdim..

Ben farkli düşünüyorum bu konuda. Her ailenin yapısı farklıdır siz de is ciddiye binmeden soyleyemiyorsunuz belli ki ailenizle.

Sevgilinize bunu baştan söylediniz mi? Eğer soylediyseniz bu durumu bilerek sizinle olmayı sectiyse şimdi yaptığı doğru değil. Sırf bu yüzden bitirmek istemesi de ilginç geldi bana.

İlk paragrafı anlamadım.

herhangi bir konu ya da durumu ona anlatırken abartılı anlatığımı düşünüyormuş.

şöyle ki benim geçmişimde meslek sahibi, yaşı oturmuş biri bana aşık olmuş ve bu sebeple eşiyle tartışıp ayrılmışlardır. yalnız aşk durumunu ben o tayin istedikten sonra öğrendim, ben onu abi diye biliyordum , hatta aynı yerde aşık olduğum adamı da bilirdi kendisi.

biri anlatsa abartılı gelecek bir hikayem var benim, hep söylerim. ama oldu dıye de eklerim.

en son haftasonu bulustuğum kız arkadaşım için daha önce beni baya beğenir falan demiştim. nitekim o gun masada dahi vücut hatlarımdan konu açıp konustu, yanımızda sevgilim var diye kısa kestik. ben bunu o bana aşık gibi anlatmışım. defalarca söyledim olayları anlatıyorum , kendı kafasında farklı yorumlar getiriyor sonra bana böyle dedin ama diyor.
akşam yine yanlış yorumlamışsın dedim hatta şakayla karışık ,

Ne kadar anlatırsan anlat, anlattıkların, karşındakinin anladığı kadardır...! diye bunun fotoğrafını attım, e o zaman sana ömür törpüsü olmayayım dedi.

Adamda haklı. Hıcbıyere ızın alamayan arkadas bile çekilmiyor gercekten. Haftada bi ayak üstü görmeyle ilişki mi olur. Çözüm ne bilemicem ama bu yüzden ilişki bitirmesi anormal değil.

Ben farkli düşünüyorum bu konuda. Her ailenin yapısı farklıdır siz de is ciddiye binmeden soyleyemiyorsunuz belli ki ailenizle.

Sevgilinize bunu baştan söylediniz mi? Eğer soylediyseniz bu durumu bilerek sizinle olmayı sectiyse şimdi yaptığı doğru değil. Sırf bu yüzden bitirmek istemesi de ilginç geldi bana.

söyledim . özellikle okul zamanı okulda uzun uzun görüşebiliyorduk ama okul bitsin görüşemeyiz diye konustum.
o da bır sey demedi.
şimdi de onu baştaki dönemler için söylemiştin diye lafın ustune yatıyor.
sonra abisinin sevgilisini örnek gösterip o çıkıyor dedi. onun ailesi biliyordur ya da esneklerdir dedim-
bu arada ben açığım o kapalı dıye o namuslu görülüyor ailede-
hayır bilmiyor ailesi dedi, iki akşamın birinde sevgilimle iftar açsam herkes sorar nerdesin diye yani.
sonuç olarak ailenin bildiği de anlaşıldı

söyledim . özellikle okul zamanı okulda uzun uzun görüşebiliyorduk ama okul bitsin görüşemeyiz diye konustum.
o da bır sey demedi.
şimdi de onu baştaki dönemler için söylemiştin diye lafın ustune yatıyor.
sonra abisinin sevgilisini örnek gösterip o çıkıyor dedi. onun ailesi biliyordur ya da esneklerdir dedim-
bu arada ben açığım o kapalı dıye o namuslu görülüyor ailede-
hayır bilmiyor ailesi dedi, iki akşamın birinde sevgilimle iftar açsam herkes sorar nerdesin diye yani.
sonuç olarak ailenin bildiği de anlaşıldı
Zor bir insan sevgiliniz. Ama benden size tavsiye kendinizden çok fazla taviz vermeyin. Başta sizi böyle kabullenen insan sonradan ayrılmak için bunu bahane ediyorsa sevgisinden şüphe ederim. Siz taviz verdikce şikayet edecek başka şeyler bulacak çünkü.

Yaklaşık bir yıllık ilişkinin, kızın evden çıkmak için izin alamıyor, buluşamıyoruz diye bitmesi normal midir?

Evet evden bir yerde gezmek için izin alamıyorum çünkü her daim kimle nerede olduğum bilinmek isteniyor.
Buluşsak da ayaküstü mezun olduğumuz okulda ya da avm de bulusuyoruz. (okul yakalanmama açısından güvenli)

Yaşlar 22 bu arada. İlişkim bitmek üzere ve en temel sebebi bu olacak. Çözümler, sonuçlar hepsine açığım.
Delirmek üzereyim kızlar nolur yardım edin.

Ama ayaküstü de olsa ortalama haftada bir buluşuyoruz
Baskının olduğu yerde herzaman yanlış çok olur ailen bunun farkında değil belliki. E sende salla sununla bulusucam bununla bulusucam diye . Ama sunuda belirtmeliyimki seven insan her zorluga katlanir mdsela universtede baska sehirde okutan sevgililer yeri geliyor 2 haftada bir yeri geliyor ayda bir buluşuyorlar ama sevgileri değişmiyor. Sen aileni değiştiremicegine göre sevgilin buna katlanabilmeli

Birey olamamışsın ki
Napcan sevgiliyi.....at gitsin

yalnız bireyleşemememin temel sebebi ben değil ailem.
birinin bir işi varsa , hastane , evrak her neyse benimle gönderilir genellikle.
yeri geldiğinde daha doğrusu kaba tabirle işlerine geldiğinde ufacık bir kız çocuğuyum. zaman zaman kocaman biri.
adı çıkar korkusu da var sanırım.

Back
X