• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen adam

Ha şimdi şöyle yap canım,bir saksı çiçek bulundur balkonda , bir bardakta su,onu karşıdan görünce önce suya sokup söndürür,sonra saksının toprağına gömersin,sonra da üzerine parfümü boca edersin..
Siz şaka mı yapıyorsunuz,ergenler bile bu kadar korku yaşamamıştır sanırım sigarayla yakalanacağım diye.Kaldı ki ,zaten içtiğinizden haberdarmış,nereden bilecek kaçıncı sigaranız diye acaba,belki o bildiği 2 3ten biridir:işsiz:

Cevap vermeye bile tenezzül edilmeyecek bir yorum

Kontrol amacli yapiyor kesin.
Insan gelmeden hanim filanca yemegin burnumda tutuyor ben gelmeden yapsan diye arar ya..
Esim her seyahat donusunde hatta annesinin evinden donerken bile arayip, canim sunu cekti geliyorum diye haber verir.

Bence de haber vermeli . Belki de hep böyle olduğu için gıcık kapmisimdir bu huyundan

Bigun geldigini gorunce kapinin arkasina saklan sopayla giris sonra da pardon canim hirsiz sandim habersiz bu saatte gelince de oda rahatlar sen de ;)

Sadece uzak bir yere gidince değil ki ,
Mesela ben çocukları öğlen uykusuna yatıracagim.
Cat kapı geliyor. İşten izin almışmis .
Çocuklar babalarını görünce uyumuyorlar . Düzen bozuluyor
Psikolojik sorunlari var o zaman ne saniyor acaba evde ne yapiyor olabilirsin onun kafasinda neler donuyor

Psikolojik sorunlari var o zaman ne saniyor acaba evde ne yapiyor olabilirsin onun kafasinda neler donuyor
2 çocukla tek basima zor baş ediyorum. 2 ve4 yasindalar.tahmin edersiniz
Ev şuan dağınık ve benim çok uykum geldi . Gece uyanıp duruyor küçük olan.
Bulaşık makinası bosaltilacak.
:(

2 çocukla tek basima zor baş ediyorum. 2 ve4 yasindalar.tahmin edersiniz
Ev şuan dağınık ve benim çok uykum geldi . Gece uyanıp duruyor küçük olan.
Bulaşık makinası bosaltilacak.
:KK43:
Anlamam mi canim bende de 3 tane var en buyugu 4 yasinda perisan ediyorlar insani seni cok iyi anliyorum

Öncelikle İyi günler diliyorum..
Benim eşimin gerek yurt disi,gerek şehir dışı iş veya başka sebeplerle gittiğinde ,ne zaman döneceğini aşağı yukarı söylüyor ama net bir gün veya saat söylemiyor.
Mesela yarın geleceğim diyor ama saat kaçta ?öglenmi , akşam mı söylemiyor.
Kapı çalınca öğreniyorum geldiğini.
Bu durum sinirimi bozuyor .
Bunu nasıl düzeltebilirim veya neden böyle yapıyor :KK61:

Not ; iş için 6 ay yoktu ve gecenin 3 nde Zile basıyor . Benim o saatte aklım gitti resmen.
Ayrıca bunun adına surpriz demeyin . Benim bildiğim sürpriz elinde hediye veya çiçekle olur.
Bu bildiğin valiziyle kapıda :kızgın:
Haklısın uzak yollardan dönüyor sana uçağının kaçta olduğunu söyleyebilir. İyi niyetli bulmadım. Ya seni basmayı düşünüyor ya da kendi bir haltlar yiyor

Eşim de yurt içi yurt dolu hep seyahat eder. Ne zaman geleceğini bırak gününü saati saatine söyler. Hatta bazen “uçağa biniyorum, uçaktan indim, sakaryadayım bir trafik var inanamazsın” diye mesaj atar. Sizin işi anlamadım. Evde çocuk varken zaten aldatacak diye mi düşünüyor yoksa benimki:halay:

Eşim de yurt içi yurt dolu hep seyahat eder. Ne zaman geleceğini bırak gününü saati saatine söyler. Hatta bazen “uçağa biniyorum, uçaktan indim, sakaryadayım bir trafik var inanamazsın” diye mesaj atar. Sizin işi anlamadım. Evde çocuk varken zaten aldatacak diye mi düşünüyor yoksa benimki:halay:

O yokken ne yapıyoruz diye baskın yapıyor sanirim

Çocuğunuz var yani... e sormuyor musunuz ne zaman geleceğini
2tane küçük çocuğumuz var.
Soruyorum tabi ki . Ama belirli bir saat vermiyor.
Zaten yurtdisindayken pat diye sürpiz diye gelirdi. Şimdi de şehir dışında ne zaman gelir diye sorduğumda henüz belli olmadı diyor

Back
X