• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen adam

Şuan yurtdışında .
Ansızın gelirse kapıyı çaldığında ""hırsız var imdat ''diye bağırıp onu mahalleye rezilmı etsem :KK53:

Geleceği gun belli değil ama gece gelirse bende ona sürpriz yapacagim

Yurtdışı mevzusu kapandı artik. Yurtdisindayken yüklü bir birikim yaptık .bunun için gitmişti zaten.
Lojmanda kalıyordu. Bazen pat diye görüntülü arardık birbirimizi
Şu an yurtdışında ve ne zaman döneceği, izin günlerinde ne yaptığı sizin için belirsiz.

Tüm derdi sizi sigara içerken yakalamak, öyle mi?

Enteresan.

Mesela ben ev boş diye kafama göre yatiyorum, dağıtıyorum ama simdi her an gelecek gibi tedirginim
niye tedirginsin ki el değil o artık kocan. Ben evi dagitip çay iciyorum tv izliyorum benimki de bakiyor anca :) zaten kendimi böyle rahata erdirdikten sonra topluyorum yavaş yavaş.Bu hayat benim de hayatim bu arada anahtari yok mu kocanın

Kapıda kafasına bir odun indir,ayy senmiydin dersin:KK70:
:))) Ahaha olabilir bak
Bir kadın böyle yapan kocasını tüfekle vurmuş ya,biri eve girmeye çalışıyor diye,bu lazım demekki:KK51:
Evde tüfek yok :) o yüzden mi Cat kapı geliyor acaba ?
Kendi gittiği yerde boklar yiyor demekki senide öyle zannediyor kafasında çünkü kişi kendi bilirmiş her işi
Bir şeyini yakalarsam bosanirim
Bu nasıl evlilik?
Herkesin dört dörtlük değil evliliği.bu tur Manyaklar çoğaldıkça evlilikler de bu şekil olabiliyor
ŞŞaanOTE="elif-yalova, post: 57458027, member: 873563"]kendince ansızın bastırmak istiyor. yani ben her an gelebilirim akıllı olun diyor[/QUOTE]
Olabilir
Eşiniz ne iş yapıyor ki 6 ay yok, senede 6/7 kere de gidip geliyor?
Kendisi dünya mutfağından :)

Şu an yurtdışında ve ne zaman döneceği, izin günlerinde ne yaptığı sizin için belirsiz.

Tüm derdi sizi sigara içerken yakalamak, öyle mi?

Enteresan.[/QUOTE/]
Yurtdışından 6 ay önce temelli döndü.
Şehir dışına çıkıyor bazen. Yanlış yazmışım.
Tanınmamak için de çok ayrıntı vermiyorum .
Sigara içtiğimi biliyor ama bir kaç tane diye biliyor.
Mesela gece ben balkonda sigara içerken gelse açıkçası endişe duyarim

niye tedirginsin ki el değil o artık kocan. Ben evi dagitip çay iciyorum tv izliyorum benimki de bakiyor anca :) zaten kendimi böyle rahata erdirdikten sonra topluyorum yavaş yavaş.Bu hayat benim de hayatim bu arada anahtari yok mu kocanın
Esim yurtdışında 2 sene civarı kaldı.
Her ay geldi fakat ansızın gecenin bir vakti kapıda Zile basıyor .
İster istemez tedirgin oluyorum.
Bize gelen giden olmaz normalde . Akrabardan uzakta oturuyoruz

Sigara içmenizi bu kadar gizlemeniz de tuhaf.
Odaları tek tek gezmesi de sigara paketi aramak için mi?

Bu konuda tam oturmayan yerler var. Yine de eşinizi en iyi siz tanırsınız sonuçta.

Sigara içmenizi bu kadar gizlemeniz de tuhaf.
Odaları tek tek gezmesi de sigara paketi aramak için mi?

Bu konuda tam oturmayan yerler var. Yine de eşinizi en iyi siz tanırsınız sonuçta.
Odaları bana çaktırmadan gezdi. Napıyorsun dediğimde evi özledim dedi. Tabi tartıştık o gun.

Siz onun odaları gezmesini sigaraya değil de evde birini aramasına bağladınız değil mi?
Bu yüzden tartıştınız.
Evet aynen. Zaten sigara konusu çok saçma değil mi ?
Ben onu sonradan söyledim . Ama küçük bir mesele zaten. Çok uzadı bu sigara mevzusu.
Asıl mesele gözden kaçiyor sigara yuzunden

Odaları bana çaktırmadan gezdi. Napıyorsun dediğimde evi özledim dedi. Tabi tartıştık o gun.
güvenmiyor sanaeşim bana dese güvenmesem neden evli kalayım sözü ben 40 bin kere düşünürüm.. bu adam şüphje ediyor beni derdim.. sen düşünmedin herade...
evi çaktirmadan gezmiş bişey mi gizliyo diye düşünmüş ben olsam sinir olurum bi kaşık boğalarim valla:)

Evet aynen. Zaten sigara konusu çok saçma değil mi ?
Ben onu sonradan söyledim . Ama küçük bir mesele zaten. Çok uzadı bu sigara mevzusu.
Asıl mesele gözden kaçiyor sigara yuzunden
İyi de her ihtimali eleyip kocam temiz kalpli, sigarayla yakalanmak istemiyorum deyip konuyu dağıtan sizsiniz.

Back
X