• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ansızın gelen adam

İyi de her ihtimali eleyip kocam temiz kalpli, sigarayla yakalanmak istemiyorum deyip konuyu dağıtan sizsiniz.
Bana demişler ki ; gelsin ne olacak neden tedirginsin ?

Normal mi Cat kapı gelmesi.
Aklıma ilk gelende tedirgin olduğum , balkonda içerken gelirse naparim

güvenmiyor sanaeşim bana dese güvenmesem neden evli kalayım sözü ben 40 bin kere düşünürüm.. bu adam şüphje ediyor beni derdim.. sen düşünmedin herade...
evi çaktirmadan gezmiş bişey mi gizliyo diye düşünmüş ben olsam sinir olurum bi kaşık boğalarim valla:)
Zaten o gün kavga ettik.
Güvenin yoksa bırakıp gitmeyecektin dedim..yada boşan dedin

Yani herkes sorguya çekti. Kocamdan farkiniz yok :KK70:
Bi kaç kişi tavsiye verdi teşekürler onlara
Başka tavsiyesi olan var mı ? :süslü:

Tabi ki güvensizlik ve baskin bunun adi terbiyesizlikten başka birşey değil kuşkucu ve şüpheci bir eşin var aradiğini buldun diyensor bir daha geçmiş olsun böyle adamlar ömürden yer sadece:(

Herkesin dört dörtlük değil evliliği.bu tur Manyaklar çoğaldıkça evlilikler de bu şekil olabiliyor

Elbette kimsenin evliliği dört dörtlük değil, ben onun bu pervasız davranışına şaşırdım. Sen aynısını yaptın mı hiç? Habersiz bırak mesela?

Elbette kimsenin evliliği dört dörtlük değil, ben onun bu pervasız davranışına şaşırdım. Sen aynısını yaptın mı hiç? Habersiz bırak mesela?
Habersiz bilerek bırakmadım. Ama bir kez telefonum kapandı sarjim bitti bana ulaşamadı
Ogün de çok tartıştık .
Kendisine çoğu kez ulaşamadıgim zamanlar da oldu

Adamcagiz yorgunluktan kendini eve zor atiyodur hem kendi evine geliyor misafirlige gitmiyor ki illa haber vermesine gerek yok bence. Guvenmese seni bırakıp o kadar uzun zamanli islere gitmezdi.

Valla o zaman aklima kocanin yurtdisindan direk eve degil once baska yere sonra eve geldigi fikri de geldi ama iyi dusun iyi olsun. Ben yurtdisi kismini farketmemisim .

Bana demişler ki ; gelsin ne olacak neden tedirginsin ?

Normal mi Cat kapı gelmesi.
Aklıma ilk gelende tedirgin olduğum , balkonda içerken gelirse naparim
Ha şimdi şöyle yap canım,bir saksı çiçek bulundur balkonda , bir bardakta su,onu karşıdan görünce önce suya sokup söndürür,sonra saksının toprağına gömersin,sonra da üzerine parfümü boca edersin..
Siz şaka mı yapıyorsunuz,ergenler bile bu kadar korku yaşamamıştır sanırım sigarayla yakalanacağım diye.Kaldı ki ,zaten içtiğinizden haberdarmış,nereden bilecek kaçıncı sigaranız diye acaba,belki o bildiği 2 3ten biridir:işsiz:

Kontrol amacli yapiyor kesin.
Insan gelmeden hanim filanca yemegin burnumda tutuyor ben gelmeden yapsan diye arar ya..
Esim her seyahat donusunde hatta annesinin evinden donerken bile arayip, canim sunu cekti geliyorum diye haber verir.

Back
X