- 10 Mart 2016
- 72
- 29
- 88
- 29
Hayırlı günler arkadaşlar kafam çok karışık ve ne yapacağımı bilmiyorum 3.5 yıldır tanışıyorduk son 1.5 yıldır sevgiliydik çok sağlıklı düşündüğüm bir dönemde değildim ve ne yazık ki bu onada yansıdı sebepsiz yere soğuk yapıyormuşum gibi oldu tabi daha sonra konuştuk beni çok sevdiği hatta köpek gibi sevdiğini ayrılmaktan değil bensiz kalmaktan korktuğunu söyledi ve onu ne kadar kırdığımı kendisini ne kadar kötü hissettirdiğimi anladım daha sonra konuştuk kırdığımı anladığımı belirtip neden öyle davrandığımı anlattım ve özür diledim düzelttik ilk gün herşey normalken ikinci gün tamamen farklı davranmaya başladı aynı benim ona yaptığım gibi soğuk davranıyordur ama üstelemedim ikinci gün tamamen koptu gibi oldu saatler sonra cevap vermeler konuşmaktan kaçmalar tabi benim davranışım yüzünden böyle olduğunu düşündüğüm sürekli özür diledim alttan aldım ben alttan aldıkça iyice koptu en son sen sevmesende ben seni seviyorum dedim sen öyle sansanda beni seni çok seviyorum dedi ama tanıyordum onu ve davranışları tam aksiydi sonra ki gün tamamen kaçtı ve bir sonra ki son kez konuşucaz dedi beni sevmediğini ve bitirmek istediğini söyledi o soğuk yaptığım zamandan beri düşünüyormuş aslında sadece demiş olmak için seni seviyorum demiş yüz yüze konuşalım dedim kabul etmedi hiç mi özlemiyceksin dedim hayır dedi ve seni sevmiyorum derken bir dk bile tereddüt etmedi ayrıldıktan sonra hemen gülerek fotoğraflar paylaştı ve sürekli birilerini ekledi. Hiç yazmadım deprem için bir kere yazdım bir sıkıntı yok demi diye sadece yok yazdı oda onun dışında bir iletişimimiz olmadı 16 gün olacak ve çok özledim bir anda böyle olmasını ne aklım ne vicdanım almıyor yazmak istiyorum yazamıyorum aramak istiyorum arayamıyorum yardım edin kafayı yemek üzereyim