Konu sahibi sizin gibi kızları gördükçe hem gülüyorum hem üzülüyorum.. Özgüven güzel birşey ama fazlası zarar. Adamı üç yıldır tanıyormuş, bir yıl peşinden koşmuş, o kadar yıl yaşanan varmış. Yahu bu yaşa kadar hiç mi etrafınıza bakmadınız? Adamlar otuz yıllık hayat arkadaşlarını aldatıyor, hamile karısını aldatıyor. Bir iki yıllık ilişki için bu özgüven fazla değil mi? Kaldı ki depremler olalı bir ay oldu olmadı bu adam sizin davranışlarınızı ne zaman sorgulayıp sizden soğudu da ayrılığa gerekçe yaptı, üstelik bu konuda özür dileyip devam kararı aldıktan iki gün sonra birden terk edilmişsiniz. Muhtemelen kafasında başkası vardı siz soğuk yapınca bahane oldu, kızla bir şey olma ihtimali doğunca tekmeyi yediniz. O depremlerden etkilendim diyorsunuz ya işte o depremler ders olsun size; hayat sizi iki günde bozuk para gibi harcayıp; güle oynaya yoluna devam eden hödüklerin peşinden ağlayıp üzülmek için çok kısa. Kendi değerinizin ve hayatınızın farkına varın. Sözlere değil yaşananlara baktığınızı söylüyorsunuz ya sorun kendinize gerçekten seven erkeğin yapacağı birşey mi eski erkek arkadaşınızın yaptığı? Seven insan bu kadar kolay yoluna devam edebilir mi diye?