arkadaşlar ilk önce merhaba KK ya yeni üye oldum ve hemen size yaşadıklarımı anlatmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum şanssızlık mı kader mi yaşadıklarım...:
bir erkek arkadaşım vardı 4 yıldır birlikteydik fakat hep telefonla görüşebiliyorduk çünkü o istanbulda ben izmirdeydim sonra nişanlandık herşey çok güseldi ben nişandan sonra işe girdim ve o polis memuru olduğu için tayşnle izmire gelsin diye nikah yaptık ve 8 ay sonra geldi düğün hazırlıkları sırasında ev tutulmasına rağmen tartıştık zaten herşeyde bir sorun çıkıyordu dayanamadım ve ayrıldık ayrılmayı isteyen bendim ama barışmak içinde ben çabaladım olmadı aslında ayrılığı zaten davranışlarıyla o istiyordu ama söyleyemiyordu ben barışırız diye beklerken o altına araba almış yeni hayatını kurmuştu bile ben bi süre toparlanamadım gelinlik giymeden dul kaldım
( o sırada başka bir polis çıktı karşıma tam bocalamada olduğum zamanda duygusal olarak bana destek oldu ve ciddi bir birliktelik istediğini söyledi inandım daha doğrusu inanmak zorundaydım kendimi çok yalnız hissediyordum birkaçgün sonra benden 2 günlüğüne banka kredisini kapatıp tekrar alabilmesi için 6000 tl para istedi bende kredi çekmiştim ve biliyordu hayır olmaz diyemedim biliyordum ki banka girdi çıktı yapacak ve krediyi 2 gün sonra hesaba yatıracaktı....ama 4,5 ay oldu ortada para yok sonra şikayet dilekçesi falan derken bi öğrendim ki çocuk dolandırıcıymış hem polis hem dolandırıcı sonra icralık olduk geldi senet imzaladı allahtan, herşey düzelecek derken şimdi de icra müdürü benimle ilgilenmeye başladı hem yaşca büyük hem de evliii....söyleyin şimdi yaşadıklarım nee???
bir erkek arkadaşım vardı 4 yıldır birlikteydik fakat hep telefonla görüşebiliyorduk çünkü o istanbulda ben izmirdeydim sonra nişanlandık herşey çok güseldi ben nişandan sonra işe girdim ve o polis memuru olduğu için tayşnle izmire gelsin diye nikah yaptık ve 8 ay sonra geldi düğün hazırlıkları sırasında ev tutulmasına rağmen tartıştık zaten herşeyde bir sorun çıkıyordu dayanamadım ve ayrıldık ayrılmayı isteyen bendim ama barışmak içinde ben çabaladım olmadı aslında ayrılığı zaten davranışlarıyla o istiyordu ama söyleyemiyordu ben barışırız diye beklerken o altına araba almış yeni hayatını kurmuştu bile ben bi süre toparlanamadım gelinlik giymeden dul kaldım