ansszlk m, kader mi?

aLLeGRia avukat olmana rağmen dikkat etmemişsin ben borçlu değil ALACAKLIYIM...umarım davaların da da bu hatayı yapmazsın yanlış anlama gibi....ve belirttim ki yorumlarda icra müdürü benden yaşca baya büyük!!!!!!!bence de sadece resmi bi ilişki olması gerekiyor ama durduk yere telefon açması resmiyetin dılına çıkıyor sanki...ilk aramalarında teli açmadım dün tekrar aradı acaba işle ilgilimi dedim ark.larımın yanında konuştum batım ki havadan sudan kapadım teli ve ark.mın tavsiyesi ile buraya üye oldum ama sırf cvp yazmak içinde olayı anlamadan yorum yapılması da hoş bişi değil....
evet çabuk güvenen biri olabilirim ama evli birilerine aldanacak kadar değil öyle olsa idi bana dönmek isteyen eski erkek arkadaşımı sevgilisi olduğu için reddetmezdim ki çocuk ne nişanlı ne evli sade sevgilisi olduğu için ona ihtiyacım olmasına rağmen arayıp sormuyorum ve onun aramasına da izin vermiyorum....
birşeyi daha belirteyim ki olayı fazla uzun anlatmayayım diye kısaltmıştım fazla kısa olmuş anlaşılan nikah yaptığım kişi benim lise arkadaşımdı yani hiç tanımadığım biri değil fakat sevgililik dönemlerimiz hep birbirimizden uzakta geçti malesef...nazlı arkadaşa da burdan teşekkür ediyorum iyi dileği için...

yahu arkadaşa saldırmayın belli ki nikah yaptığı kişiyle birbirlerini gerçekten sevmişler ki dört yıl çıkmışlar hangi erkek görüşmeden bir ilişkiyi dört yıl sürdürür hem de hiç usanmadan sıkılmadan? anladığım kadarıyla ilişkiyi bitiren de nilperi olmuş. ayrıldıktan sonra ki çok zor bir durum, dile kolay, kim olsa bocalar ve insanın hata yapması çok kolaylaşır o dönemde kim olsa sığınacak birilerini arardı illa sevgili anlamda değil. arkadaşta böyle birşey ile karşılaşmış bence biraz kader biraz da şanssızlık... artık kendidisini toparlamalı ve önündeki hayatta dik bir şekilde durması taraftarıyım hayat o kadar kolay değil tabi ki yokuşlu yerleri var. icra müdürü de az değilmiş yani uzak dur lütfen fisfisfis

teşekkür ederim joyist beni en iyi sen anladın ve desteğin için de teşekkür ederim en azından yorum yapmış olmak için yapmadın ve okuduğunu yorumlayabiliyorsun ne güzel....

benim bildiğim gözlemlediğim alacaklı-borçlu ile icra müdürü arasında resmi bir ilişki olduğu..Öyle icra müdürleri gelip de asılmazlar kimseye

bak ben burda ne demişim?alacaklı ol borçlu ol durum aynıdır.senin muhatabın icra müdürü değil avukatındır..ha oldu ki muhatap oldun müdür beyle o zaman da aranda belli bi mesafe olur resmiyetten dolayı
bu arada burda herkes üzerine gitmiş neler demiş bi beni mesajım mı battı gözüne??
ayrıca sen benim meslek hayatımı sorgulayacak durumda değilsin tamam mı?ister dikkatli davranırım ister gözümden kaçar hata yaparım yaptığım hatalar da sadece benim sorumluluğumdur..çıkıp ordan kafa tutacak konumda değilsin sen tamam mı?
madem konu açtın madem gelen tüm yorumları sindirdin o zaman benim yorumumu da sindireceksin öyle gelip saldırmayacaksın bana..
diğer insanlardan daha ağır ne yazdım ben?tüm mesajları baştan sona tekrar oku olur mu?
ay niye çenemi yoruyorum ki ben anlamadım..
siz bildiğiniz gibi yapın hanımefendi..

teşekkür ederim joyist beni en iyi sen anladın ve desteğin için de teşekkür ederim en azından yorum yapmış olmak için yapmadın ve okuduğunu yorumlayabiliyorsun ne güzel....

Allaha şükür okuduklarımı yorumlayabilecek kapasiteye sahibim..
Kelimelere takılmayın alacaklı-borçlu olmanız olayı farklı yöne çevirmiyo malesef..alacaklı da olsanız boçlu da olsanız icra müdürü ile aranızdaki mesafe aynıdır..
umarım sizin hayatınızda yaptığınız hatalar da benimkiler gibi kelime hatalarından ibaret olur..

canım kaderle ilgisi yok..
Saf ve iyi niyetinden kaybetmissin....hayır demeyi bilmiosun heralde..
Sen o memuruda boşver...hayatını düzene sokmaya bak ve yaşadılarından ders al herkese guvenme...

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
çünkü sonuçta sen borçlusun karşındaki de icra müdürü ve benim bildiğim gözlemlediğim alacaklı-borçlu ile icra müdürü arasında resmi bir ilişki olduğu..Öyle icra müdürleri gelip de asılmazlar kimseye

aLLeGRia sen yanlış yorum yaptığın için mesajın gözüme battııı!!!!!!!!!
ben avukat tutmadığım için muhatabım direkt olarak icra müdürü ve resmiyetten dolayıı nasıl mesafeli davranılacağını biliyorum ama karşı taraf bilmiyor anlaşılan....mesleğine avukat yazıp da yanlış yorumlarsan olayı meslek hayatını sorgulayacak duruma gelirim işte!!!!!
çıkıp ordan kafa tutacak konumda değilsin sen tamam mı?madem gelen tüm yorumları sindirdin o zaman benim yorumumu da sindireceksin öyle gelip saldırmayacaksın bana.. derken de orda duracaksın !!!!! sana benimle emrivaki konuşma hakkını kim verdi ?????
ay niye çenemi yoruyorum ki ben anlamadım..siz bildiğiniz gibi yapın hanımefendi.. diyorsun madem keşke yormasaydın kendini sindiremediğin şeyler var belli ki 2. bi msj daha yazma gereği duymuşsun kaydirigubbakcemile3
burda seninle bi tartışma konusu açma niyetinde değilim doğru yorum yaptığın sürece seninle bi işim olmaz benim vereliniortak... merak etme üzme sen o tatlı canını yerimseniben

hay Allahım yarabbim ya..Hanımefendiyi bi borçlu sandım diye başıma neler geldi
e nolmuş yani yanlış okuduysam nolmuş öldün mü?
ben sana ne diyorum tamam boçlu diye okudum belki ama sonuçta alacaklı da olsan borçlu da olsan durum değişiyo mu?
icra müdürleri borçlu ile resmidir ama alacaklı ile samimidir diye bir kural mı var?

her yazdığın kelimeye karşı verecek bi cevabım her zaman vardır ama kendimi yormak istemiyorum

inan senin seviyene inmicem bu da son mesajım durumu da moderatörlere bildiricem
hiç uğraşamam

haahhh işte böyleee yorma kendinii....nereye bildirmek istiyorsan bildir siz avukatlar daha ii bilirsiniz elbetteki kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar lütfen tartışma ortamı yaratmayın,
yanlış anlaşılmaları aranızda düzeltin ki,
konu bölünmesin,güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiler...

offf çok zor şeyler yaşamışsın arkadaşım. Güvenin zedelenmiştir insanlara karşı senin.. ınşallah kısa sürede aşarsın problemlerini ve daha doğru kararlar alırsın bundan sonra..
Şanssızlık mı kader mi .. diye soruyorsan bence her ikisi de değil..
Çünkü şanssızlık ve kader insanın iradesinde olmayan şeyler..
Bu kader diyip geçebileceğin bir şey değil, bu tamamen senin tercihin.
Yanlışıyla doğrusuyla yaptığın tercihlerin sonucu.

Evliliğinin yıkılması kader olmuş; yıkıldığın anda dolandırılman şanssızlık... Ancaaak bu son olay tam anlamıyla sınamaaa... Sen sen ol uzak dur. Böyle yakınlık gösteren "mevkiili" kişilerden olsa olsa 3. sayfa haberi olur... Sakın adam işini halletsin diye yüz verme... Bu gibi kişiler kimlere ne tekliflerede bulunmuşlardır kim bilir?? Yazdım ya 3. sayfa haberi hem de kocaman kocaman "SKANDAL" başlıklı. Okuyoruz işte... Umarım alacağını en yakın yoldan tahsil edersin...

Back
X