Bisküvi - Kurabiye Tarifi Antakya Kömbesi - Dr. Oetker Kabartma Tozu Sponsorluğunda

Teşekkür ederim, henüz süre var sen de katılsana.
labellevie sağolasın canımNe güzel olurdu.Ama pek mümkün görünmüyor.
1 haftam oldukça yoğun geçecek. Bugün araba ile ailemi Bursa'ya getirdim. Yarın yine araba kullanacağım, Ayvalık'a kadar. Sonra orada ev işleri, temizlik, valiz boşaltma, evi yerleştirme derken 1 hafta da öyle geçecek.

İyi tatiller, iyi gezmeler o zaman. Bir sonrakine katılırsın müsait olursan.

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş kurabiyenGeçen gün görmüştüm ilk kez, keşke yapılsa farklı bir tarif demiştim, aynen yapıldı. Başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş kurabiyenGeçen gün görmüştüm ilk kez, keşke yapılsa farklı bir tarif demiştim, aynen yapıldı. Başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim. Benim yaptığım tek kurabiye sayılır. Ben de ilk yediğimde çok beğenmiştim sonra yıllar sonra denedim. Bu tarif aslına en yakın olan tarif.

Hocam kömbe de kitap da muhteşem Kitabın yazarlarını görünce sevilen eski bir tanıdığı görmüş gibi oldum
Başarılar dilerim

Hocam kömbe de kitap da muhteşem Kitabın yazarlarını görünce sevilen eski bir tanıdığı görmüş gibi oldum
Başarılar dilerim
Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. Kitabı okuyorum, gerçekten sınırları öğrenmeye ihtiyacımız var.

Beğenmenize çok sevindim, teşekkür ederim. Kitabı okuyorum, gerçekten sınırları öğrenmeye ihtiyacımız var.
Konunuz vesilesiyle kömbe kalıplarının ciciligini ve güzelliğini de söyleyelim, çok seviyorum şekillerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…