Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Antakyalı falcıların çok iyi olduğunu duydum. Telefonda fal baktırabileceğim bir falcı arıyorum.
Özellikle Samandağ / Yayladağ civarı olursa daha iyi olur, onlar işinde çok iyilermiş.
Falcı önerisinde bulunabilecek olan var mı?
Valla bulunursa bizde baktiririz da siz bu basligi actiktan sonra bir iki gune antakyali olmayan falcilarin cakma hesaplari tureyip, size falci onermeye baslar
olsun :)
biz burda kim gercekten falcı arıyor - kim reklamcı ; zaten yazım tarzından anlıyoruz Bunu da anlarız :)
Valla bana böyle yayladağı samandağı olsun o civarlardan bi falcı teyze lazım :) Onlar bi değişikmiş çünkü
olsun :)
biz burda kim gercekten falcı arıyor - kim reklamcı ; zaten yazım tarzından anlıyoruz Bunu da anlarız :)
Valla bana böyle yayladağı samandağı olsun o civarlardan bi falcı teyze lazım :) Onlar bi değişikmiş çünkü
Gökçe hatun sen kimsin kimlerdensn panpa kim var kim yoksa baktırmışsın :))) Şaka şaka hoşgeldin topiğe :)
Antakyada acaip tipler varmış gerçekten lakin telefonda bakcaklarını sanmıyorum. Benim arkadaşım oralı, Arap bir hatun varmış yüzüne bakıp 3-4 cümle söyleyen bir hatundan bahsettiydi az öz konuşuyormuş ama hepsi çıkıyormuş. Bilseydim o kızla daha çok arkadaşlık ederdim be, şimdi ismini cismini hatırlayamadım kızın calculuste yan yana oturuyorduk teeee üniversitede o kadar :=
Gökçe hatun sen kimsin kimlerdensn panpa kim var kim yoksa baktırmışsın :))) Şaka şaka hoşgeldin topiğe :)
Antakyada acaip tipler varmış gerçekten lakin telefonda bakcaklarını sanmıyorum. Benim arkadaşım oralı, Arap bir hatun varmış yüzüne bakıp 3-4 cümle söyleyen bir hatundan bahsettiydi az öz konuşuyormuş ama hepsi çıkıyormuş. Bilseydim o kızla daha çok arkadaşlık ederdim be, şimdi ismini cismini hatırlayamadım kızın calculuste yan yana oturuyorduk teeee üniversitede o kadar :=
Selam canıııııım :)
Hoşbulduk, 3-4 sene önce burda üyeliğim wardı ama e-mail adresimi ve şifremi kaybettiğimden yeni hesap açtım, gerçi o zmn numara toplayıp ortalıktan kaybolan modundaydım
Evet, eskiden ve şimdi denediğim tüm falcıları yazıyorum, daha doğrusu fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum diyelim :))
Antakya konusundaysa dediğim gibi walla hiç Antakyalı tanıdığım yok, olsa keşke sorcam ama :) Oralarda böyle köylerde yaşayan bi falcı teyze arıyorum açıkçası :)