Antakya - Telefonda Fal Bakanlar

gokce8855

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
92
36
8
48
Antakyalı falcıların çok iyi olduğunu duydum. Telefonda fal baktırabileceğim bir falcı arıyorum.
Özellikle Samandağ / Yayladağ civarı olursa daha iyi olur, onlar işinde çok iyilermiş.
Falcı önerisinde bulunabilecek olan var mı?

Antakya tarafındakilerin ben de çok iyi olduğunu duydum. Eğer varsa müşterileri hazır

olsun :)
biz burda kim gercekten falcı arıyor - kim reklamcı ; zaten yazım tarzından anlıyoruz Bunu da anlarız :)
Valla bana böyle yayladağı samandağı olsun o civarlardan bi falcı teyze lazım :) Onlar bi değişikmiş çünkü

Gökçe hatun sen kimsin kimlerdensn panpa kim var kim yoksa baktırmışsın :))) Şaka şaka hoşgeldin topiğe :)

Antakyada acaip tipler varmış gerçekten lakin telefonda bakcaklarını sanmıyorum. Benim arkadaşım oralı, Arap bir hatun varmış yüzüne bakıp 3-4 cümle söyleyen bir hatundan bahsettiydi az öz konuşuyormuş ama hepsi çıkıyormuş. Bilseydim o kızla daha çok arkadaşlık ederdim be, şimdi ismini cismini hatırlayamadım kızın calculuste yan yana oturuyorduk teeee üniversitede o kadar :=

Selam canıııııım :)
Hoşbulduk, 3-4 sene önce burda üyeliğim wardı ama e-mail adresimi ve şifremi kaybettiğimden yeni hesap açtım, gerçi o zmn numara toplayıp ortalıktan kaybolan modundaydım

Evet, eskiden ve şimdi denediğim tüm falcıları yazıyorum, daha doğrusu fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum diyelim :))

Antakya konusundaysa dediğim gibi walla hiç Antakyalı tanıdığım yok, olsa keşke sorcam ama :) Oralarda böyle köylerde yaşayan bi falcı teyze arıyorum açıkçası :)

valla ben hiç antakyalı bir falcıya baktırmadımm benim duyduğumda sivaslılar iyi bakıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…