antalya burun estetiği dr.mustafa türker mi dr. hadi nural mı arkadaşlar yardım

animuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
21
1
arkadaşlar kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı.hadi nuralla ilgili hem çok olumlu hem çok olumsuz yorum yapan var yani çok uç yorumlar. Mustafa türkerle ilgili olumsuz bir yorum okumadım açıkçası ama yinede ikisine de ameliyat olan varsa lütfen paylaşımda bulunsun,yorum yapsın...
ikisinde muayeneye gttim hadi beyin yaptığı burunlar daha güzel (tabi bana en iyileri gösterdi o ayrıda)ama samimiyet yakınlık konusunda mustafa bey daha olumlu sanki

Merhaba bende mustafa türkere ameliyat oldum 5 ay oldu çok memnunum şişliğim kalmadı ağrı sızı bile olmadı kesinlikle tavs,ye ediyorum :)

Fotograf varmiydi acaba gorsem oncesi ve sonrasi seklinde.cokmu sey istiorum bilemedm.bide bir sey soracaktm.burnunuzu yaptrdktan nekadar sure sonra tam seklini aldi odem atti.

Merhaba bende mustafa türkere ameliyat oldum 5 ay oldu çok memnunum şişliğim kalmadı ağrı sızı bile olmadı kesinlikle tavs,ye ediyorum :)
Fotograf varmiydi acaba gorsem oncesi ve sonrasi seklinde.cokmu sey istiorum bilemedm.bide bir sey soracaktm.burnunuzu yaptrdktan nekadar sure sonra tam seklini aldi odem atti.

Fotoğraf gönderirimm tabi eski haliyle pek yok gerç ama hala ucunda var şişlik ama rahatlıkla silebiliyorum falan ağustosta olmuştum :) mesaj olarak gönderebilirim

arkadaşlar kararsız kaldım bilemiyorum ne yapacağımı.hadi nuralla ilgili hem çok olumlu hem çok olumsuz yorum yapan var yani çok uç yorumlar. Mustafa türkerle ilgili olumsuz bir yorum okumadım açıkçası ama yinede ikisine de ameliyat olan varsa lütfen paylaşımda bulunsun,yorum yapsın...
ikisinde muayeneye gttim hadi beyin yaptığı burunlar daha güzel (tabi bana en iyileri gösterdi o ayrıda)ama samimiyet yakınlık konusunda mustafa bey daha olumlu sanki
kesinlikle Engin ERKAL diyorum. ben de ona amliyat oldum ve çok çok memnunum. diliyorum geç kalmamışımdır. :)

kesinlikle Engin ERKAL diyorum. ben de ona amliyat oldum ve çok çok memnunum. diliyorum geç kalmamışımdır. :)
Kesinlikle hadi Nural derim ....en iyi örnek kardeşim kuzenim görümcem ve geçen hafta olan kardeşimin eşi :))) sonuçlar çok başarılı ve doğal ....görümcemin burnunu beğenen 2 arkadaşıda hadi beye oldu

Merhaba ben Hadi Nurala 1 ay önce ameliyat oldum çok memnunum hiç bir ağrım morluğum şişliğim olmadı gerçekten işinde uzman bir dr ve ekibide çok iyi . İstediğim şekilde bir burna sahibim ve çok çabuk iyileştim günde en az 3 burun yapıyor bence bu tecrübeyle ilgili bir konu hiç düşünmeden kesinlikle Hadi Nural a ameliyat ol derim

Hadi Beyin yaptığı operasyonlarda iyileşme süresi 10 gün

Hadi beye en son kardeşimin eşi oldu...çok ama çok güzel bir burun oldu...gerçi burnu zaten küçüktü ama kemer vardı ...şuan daha bir ay olmadı çok doğal duruyor tabi bende ondan cesaret aldım bende oldum...çok ani bir karar oldu :) şuan bile çok güzel ...gerçi 1. Hafta alçım çıkınca biraz rahatsız oldum...Çokmu kalkık oldu diye düşündüm yalan yok...hadi bey daha doğallaşacak bekle dedi...gerçekten her geçen gün şişlik iniyor daha doğal duruyor

Merhabalar..ben hadi nuraldan randevu aldım ..ameliyat olucam ..kendisiyle ilgili hiçbiir şüphe duymadım nedense başından beri bu doktara yaptırmak istiyorum diye kararlıydım ..fakay bazı olumsuz okudğum yorumlar beni endişelendirdi ..lütfen başka yaptıran var sa görüşlerini alabilirmiyim ..bunumda hafif bir kemik çıkıntı var daha önce darbe almıştım ..normalde estetk açıdan çok kötü bir burnum yok ..sadece kemerini biraz törpüleyecek ve belki biraz kaldırır..
biraz endişeliyim sanırım ..görüşlerinizi belirtirseniz sevinicem ..teşekkürler

Kesinlikle hadi Nural derim ....en iyi örnek kardeşim kuzenim görümcem ve geçen hafta olan kardeşimin eşi :))) sonuçlar çok başarılı ve doğal ....görümcemin burnunu beğenen 2 arkadaşıda hadi beye oldu

merhabalar..bende hadi nural'a yaptırıcam ..ama endişeliyim bazı olumsuz yorumlar var ..burnunuzdaki sizin şikayetiniz neydi de yaptırdınız öğrenebilirmiyim ?

merhabalar siz ameilay oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadir nural ve mustafa türker ? ameilayt olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?

merhabalar siz ameilay oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadir nural ve mustafa türker ? ameilayt olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?
merhabalar siz ameliyat oldunuz mu? bende bu iki doktor arasında kaldım ..hadi nural ve mustafa türker ? ameliyat olduysanız görüşlerinizi alabilirmiyim ?

Ben mustafa turkere ameliyat oldum ve memnun kalmadim.arkadasimda ameliyat oldu oda memnun kalmadi oyuzden kesinlikle tavsiye etmiyorum ben su an5. Ayimdayim kemerim vardi ve uzndu burnum kemerini aldi ama onden bakinca hafif saga yamukluk var ve iri duruor.oyle kibar bir burnum yok maalesef.bana gececek inecek sislikler dedi ama deismedi

Hatta simdilerde keske hadi nurala mi ameliyat olsaydim diorum pisman oldum yani mustafa turkere yaptirdgma.arkadasiminda burnunun sol tarafinda sislik ve egrilik var .ve o su an 7. Ayinda ondada deisen bisey yok.

X