antalya burun estetıgı))

merhabalar ben antalya uncalı meydan hastanesinde Dr.Veli Gündüz e oldum. bugün 19. günümdeyim. benim iki taraflı et ve kemik eğriliği vardı burnumda aşırı yağlanma vardı koterle yakıldı.kendim devlet hastanesinde çalışıyorum ama burada olmadım güvenemedim çünkü. ama dr. veli gündüz bu konuda çok başarılı ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı herşey rahattı doktor da çok ilgili çok rahatlatıyor insanı fiyat olarak da diğer hastanelere göre çok uygun. doktor beyin öncesi sonrası fotoları olan sosyal medya hesabı yok ama ona ameliyat olan olumlu sonuçlar alan tanıdıklarım var. ben memnunum.

son olarak hangisine karar verdin :)
son olarak hangisine karar verdin :)
En son buraya yazdigimdan bu yana arastirdim kim var kim yok gercekten hatta bugun anadolu hastanesindeki doktora da sordum 6.500 dedi en dusuk fiyat duruma gore artabilirmis. Anlayacagin özel hastanelerde fiyat hep aynı degişmiyor. Özel klinigi olan doktor da ayni fiyati soyluyor özel hastaneye bagli doktor da. Devlet hastaneleri desen çogu yeni teknik ile yapmiyor acik teknik kullaniyor cogu. 2.5- 3 saat suruyor ve tamponda cabasi. Ama atilla fesli ve serdar ünlü bu sekilde yapmiyormus. Ben son olarak serdar ünlüde karar kıldım. Para konusuni ayarladigim zaman olacagim insallah

merhabalar ben antalya uncalı meydan hastanesinde Dr.Veli Gündüz e oldum. bugün 19. günümdeyim. benim iki taraflı et ve kemik eğriliği vardı burnumda aşırı yağlanma vardı koterle yakıldı.kendim devlet hastanesinde çalışıyorum ama burada olmadım güvenemedim çünkü. ama dr. veli gündüz bu konuda çok başarılı ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı herşey rahattı doktor da çok ilgili çok rahatlatıyor insanı fiyat olarak da diğer hastanelere göre çok uygun. doktor beyin öncesi sonrası fotoları olan sosyal medya hesabı yok ama ona ameliyat olan olumlu sonuçlar alan tanıdıklarım var. ben memnunum.
Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Ne kdara mâl oldu size fiyat konusunda bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Tampon kullandi mi doktorunuz ?

Ben bugün detaylı bir şekilde Hakan Demir beyle tekrar konuştum. Panik olduğumu anladı sanırım. Kendisi istediğim herşeyi teker teker tekrarladı unutmamış. Gayet ilgiliydi. Şimdiye kadar ben de baya bir araştırma yaptım . Her Dr hakkında olumlu olduğu kadar mutlaka olumsuz bir yorum var. Cuma günü olacağım gelişmeleri size burdan yazarım. Ben doktor beyin 20 yıllık tecrübesine güvenerek olacağım. Umarım herşey yolunda gider. öncesi ve sonrası fotoğraflarımı da paylaşacağım.
Sizden de fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim? Bende olacagim. Ve doktor tampon kullaniyor mu ameliyattan sonra bizi de bilgilendirirseniz cok memnun olurum

Sizden de fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim? Bende olacagim. Ve doktor tampon kullaniyor mu ameliyattan sonra bizi de bilgilendirirseniz cok memnun olurum
Bana direk 7000 dedi. Aynı zaman da burun eğriliğim de var . Septum deviasyonunu düzelteceğim ama burun kanatlarını açmazsam nefes alışverişinde bir değişiklik olmaz çoğu hekim yanlış tanı koyduğu için hastanın şikayetleri devam ediyor dedi. Herhalde takar bu konuyu sormadım açıkçası . 1 gece hastanede yatacakmışım.

Bana direk 7000 dedi. Aynı zaman da burun eğriliğim de var . Septum deviasyonunu düzelteceğim ama burun kanatlarını açmazsam nefes alışverişinde bir değişiklik olmaz çoğu hekim yanlış tanı koyduğu için hastanın şikayetleri devam ediyor dedi. Herhalde takar bu konuyu sormadım açıkçası . 1 gece hastanede yatacakmışım.
Fiyat heryerde aynı buna emin oldum. Inanin nereye sorduysam bende ayni cevabi aldim. Insallah ameliyatiniz guzel gecer
Fiyat heryerde ayni buna emin oldum. Bende bircok yere sordum hep ayni fiyati soylediler 7 bin. Insallah ameliyatiniz guzel gecer hicbi sıkıntı yasamazsınız. Allah yardimciniz olsun

Merhaba. Oncelikle cok gecmis olsun. Ne kdara mâl oldu size fiyat konusunda bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Tampon kullandi mi doktorunuz ?
TAMPON PLASTİK KIL GİBİ İNCE BİŞEYDİ ÇIKARKEN HİÇ SORUN OLMADI UNCALI MEYDAN HASTANESİNİN AMELİAT FİYATI 4500 TL AMA BEN SAĞLIK PERSONELİ OLDUĞUM İÇİM BANA ÇOK UYGUN YAPTILAR

TAMPON PLASTİK KIL GİBİ İNCE BİŞEYDİ ÇIKARKEN HİÇ SORUN OLMADI UNCALI MEYDAN HASTANESİNİN AMELİAT FİYATI 4500 TL AMA BEN SAĞLIK PERSONELİ OLDUĞUM İÇİM BANA ÇOK UYGUN YAPTILAR
Siz calisani oldugunz icin evet baya indirim yapmislar sanslisiniz. Diger ozellerde 7 binden asagi inmiyorlar

Sormayın. Haftalardır dusunuyorum. Devlet hastaneleri fiyat acısından iyi ama tamponsuz yapan yer yok bildigim kadarıyla devlette. Ben son olarak atilla feslide karar kıldım baya iyi bi doktormus tamponsuz yapiyormus hem de benimde tampon korkum var o yuzden cazip geliyor fakat fiyat cok pahalı nasil yapicam bilemiyorum sizde arastiriyorsaniz haberleselim arada doktorlar hakkinda bende kararsiz kaldim cnku baya
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende tampon korkusu var bende serdar ünlü yu düşünüyorum ama karar veremedim henuz

ben oldum 6 ay önce burun estetiği ve üst göz kapağı ameliyatı. hiç memnun değilm keşke olmasaydım diyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok üzüldüm geçmiş olsun. Ben de sizin gibi üst göz kapağı ve rinoplasti bir arada düşünüyordum. Sizin yaşadıklarınız korkuttu beni. Her ameliyatın riskleri var mutlaka Hekimin bu gibi durumlarda hastasına destek olması çok önemli. Morluklarınız devam ediyor mu?

Slm bende ameliyat oldumda geldim bir ayı g3cti olalı çok şükür korktuğum gibi olmadı hemde tamponlu ameliyat oldum silikon tampon kullanıldı ortası delikli tıkanma olmadı ama iste ilk 3 gün yinede ağızdan nefes aldım...tamponlar çıkınca rahattım.cikartirkende azcık uyuşturdu spreyle o şekilde çıkarttı ağrısız sızısiz o da geçti.simdide 6 ay dolsun diye bekliyorum cok dr gortustum sanırım doğru karar verdim gorenler beğeniyor ya burnumu bakalim artik ödemler geçsin de.nazar değmesin bende çok memnunum ...

Bende sizin gibi goz kapağı ve burun estetigini birlikte oldum. Bir ay oldu. Iki gozum.birbirinden farkli duruyor bu yuzdende biraz şaşı bakiyorum.siz ne gibi bir problem yaşadıniz

Merhaba, Antalya'da Ali Cihan Yiğiter'e kapalı burun ameliyatı olan var mı ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Back
X