- 9 Eylül 2016
- 448
- 484
- 23
- 38
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Evet acele ettirdiklerini kabul ediyorum. Muayene ücreti ne kadar. Medical 100 lira
Inşallah Canım benim ya..İnşallah canım benim. Bayram günü sonucu öğrenicem nasipse. Bu ay yüzümüz gülsün inş.
Sen gebesin galiba aylık gittiğine göre. Ben aşılama tedavisi gördüğüm için 2 günde bir kontrole gidiyorum. 1 kere muayene ücreti ödeyince 10 gün boyunca kontroller ücretsiz oluyor. Böyle bi sistem orda da var mı acaba. Yoksa altından kalkamam.ben 1 ay 200 tl veriyorum, ertesi ay ödemiyorum. yani yine 100 tl ye gelmiş oluyor. üstelik cihazları falan tabii ki çok daha gelişmiş.
Cuma günü canımInşallah Canım benim ya..
Ne zaman olmuştun aşılama??
Tamam canım çok sağolvalla ne desem yalan olacak ama sanki öyle diye biliyorum. yarın ara istersen bi konuş telefonda. funda yazıcı erol diye aratsan google da çıkar numarası.182023
Tamam canım çok sağol
Haber veririm tabi ama aşılamanın sonucunu beklerim aramak için.konusursan haber verir misin? merak ettim ben de.
Haber veririm tabi ama aşılamanın sonucunu beklerim aramak için.
İnşallah canım hepimiz içinhadi hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünden geçen olur
Ben Ünal yirmibesin hastasıyım. Beni kürtaj etti sonra hamileliği dene dedi. 6 aydır denedim olmadı mesaj attım acele etme 1 sene dolsun gel dedi. Ama içim rahat etmedi. Kemal Özgüre gittim. Amh testi yaptırdım düşük çıktı. Kendisi tüp bebek doktoru ve inanılmaz ilgili biri. Beni kontrol edince kürtaj sebebiyle oluşan yapisiklik ve çökme olduğunu söyledi. Ve rahmim doğuştan perdeliymis. Ünal bana her seferinde sorun yok deyip geçiştirdi. Ve kendisine aşırı güveniyor ve bu aşırı güvenin hataya sebep olabileceğini düşünüyorum. Hep konuşuyor soru sormaya fırsat vermiyor. Soru soruncada insana salak muamelesinde bulunuyor. Çok pişmanım ona gittiğime.Kizlar sanirim tekrar hamileyim ve esim unal yirmibese gidelim diyor o bize dogrulari soyledi sen dinlemedin dedi kurtajdan ciktigim icin psikolojim bozuktu sanirim beni paylamasi sinir etmisti evet muayenede ucu metal olanla bakmisti daha oncede canim yanmisti baska doktora gerek yok dedi bilmiyorum kafam karisik acaba benmi abarttim bu durumu biriniz yazin yada baska bir doktorami gitmeliyim kurtajda bir sorun da olmadi zaten operasyonlari iyi diye duydum hatta arkadasimin onceki sezeryandan problem olan yeri duzeltti hic iz yok diyor sizce ne yapmaliyim offf offf kafam coki karisik bu doktor hakkinda bilginiz varmi
Belirtiler için çok ergen canım inşallah tutunmuştur bebeğin..Cuma günü canım
Evet henüz çok erken hakkımızda en hayırlısı olsun.Belirtiler için çok ergen canım inşallah tutunmuştur bebeğin..
Antalya IVF nin iyi olduğunu duymuştum ama hepsi erkek. Ben rahat etmiyorum ne yazık ki erkek dr olunca. Senin adına sevindim ama. İyi dr u bulmak tedavinin yarısı.Ben Ünal yirmibesin hastasıyım. Beni kürtaj etti sonra hamileliği dene dedi. 6 aydır denedim olmadı mesaj attım acele etme 1 sene dolsun gel dedi. Ama içim rahat etmedi. Kemal Özgüre gittim. Amh testi yaptırdım düşük çıktı. Kendisi tüp bebek doktoru ve inanılmaz ilgili biri. Beni kontrol edince kürtaj sebebiyle oluşan yapisiklik ve çökme olduğunu söyledi. Ve rahmim doğuştan perdeliymis. Ünal bana her seferinde sorun yok deyip geçiştirdi. Ve kendisine aşırı güveniyor ve bu aşırı güvenin hataya sebep olabileceğini düşünüyorum. Hep konuşuyor soru sormaya fırsat vermiyor. Soru soruncada insana salak muamelesinde bulunuyor. Çok pişmanım ona gittiğime.
kemal Özgür öyle bir adam ki.. Dipte girdiğiniz ofisten sizin mutlu ayrılmanızı sağlıyor. Bunu uçuk vaadlerle yapmıyor. Her şeyi gerçekliğiyle anlatıyor. Her ihtimali sakince anlatıyor. Eşi de psikologmuş buun da ilgisi olabilir.Evet kemal özgür ü bende duydum hatta bir arkasım dişim ağrısa ona gidesim geliyor çok sakin dedi sizden de duyunca bir gidesim geldi
aslında bir şikayetim yoktu. Ben 2 kere hamile kaldım her ikisinde de ilk istememde kaldım. bunda 6 ay geçti olmadı o zaman şüphelendim. Kürtaj olalı ne kadar oldu. İçin rahat etsin bir kontrol ettir.Canım benimde kurtaji unal yirmibes yaptı senin bir şikayetin oldumu yani yapisiklik sende belirti verdimı bir şikayetin varmıydi korktum şimdi bnde sol yumurtalikda ağrım oluyorda arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?