Antalya da önerilecek dr

Maşaallah canım ne güzel hemencik hamile kalmışsın... bende bi açılış yapabilirsem art arda yapıcam valla ))
Valla oglum rahat oldu. Sadece yara vardi onu hallettik doktor yumurtlama gününü söyledi. Oglum oldu.Ama sonra çalışıyordum. Borcumuz vardi. Baya ara verdik.sonra ikizlere hamile kaldim düşüküm oldu. Şimdiki ise cok yeni. Cok korkuyorum aslinda. Bisey olur diye

Kaç haftalık canım.. Allah'ım korusun inşallah sağ salim kucağına alırsın...

Benden sonra evlenenler hamile kalınca böyle hissetmeye başladım. İnşallah etkili olur.
Ah ah aynen canım aynı kafadanız valla benimde arkadaşlarım öyle evlenir evlenmez hamile kaldılar... onlara maşaallah diyelim... onlar hamile kaldıkça banada çevre baskısı çok yapılıyor

Ah ah aynen canım aynı kafadanız valla benimde arkadaşlarım öyle evlenir evlenmez hamile kaldılar... onlara maşaallah diyelim... onlar hamile kaldıkça banada çevre baskısı çok yapılıyor
Aynen. Ve canım ciğerim kuzenim yeni evlendi hamile kalmış hatta düşmüş tekrar hamile kalmış 3 aylık olunca bana söyledi. Benim kıskanacağımı falan düşündü galiba. Çok kırıldım ama belli etmedim. Çevre baskısına da gerek kalmıyor. Ben kendi kendime baskı yapıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…