- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.744
- 198
- Konu Sahibi Benbirdost
-
Geçti canım şuan bişeyim yok akıntım bitmişti şimdi yine az az geliyor... 2 gündür sabahlar çok yoğun oluyor öğlene kadar bitiyor... geceleride az az geliyor... şuan az az geliyor...Maaşaallah canım. Sancından naber buarada
Valla oglum rahat oldu. Sadece yara vardi onu hallettik doktor yumurtlama gününü söyledi. Oglum oldu.Ama sonra çalışıyordum. Borcumuz vardi. Baya ara verdik.sonra ikizlere hamile kaldim düşüküm oldu. Şimdiki ise cok yeni. Cok korkuyorum aslinda. Bisey olur diyeMaşaallah canım ne güzel hemencik hamile kalmışsın... bende bi açılış yapabilirsem art arda yapıcam valla))
Valla seninle birlikte yarina odaklandimGeçti canım şuan bişeyim yok akıntım bitmişti şimdi yine az az geliyor... 2 gündür sabahlar çok yoğun oluyor öğlene kadar bitiyor... geceleride az az geliyor... şuan az az geliyor...
Evet canım medicalpark a gidiyorum. Ameliyatı da orda olmuştum. Olmicak diye çok korkuyorum.Cok yenisin canim. En kısa zamanda bebişini kucagına alirsin inş. Medikalparkami gidiyosun
Kaç haftalık canım.. Allah'ım korusun inşallah sağ salim kucağına alırsın...Valla oglum rahat oldu. Sadece yara vardi onu hallettik doktor yumurtlama gününü söyledi. Oglum oldu.Ama sonra çalışıyordum. Borcumuz vardi. Baya ara verdik.sonra ikizlere hamile kaldim düşüküm oldu. Şimdiki ise cok yeni. Cok korkuyorum aslinda. Bisey olur diye
Ayy dua et canım:)))Valla seninle birlikte yarina odaklandim
Cok küçük teyzesi 4+5Kaç haftalık canım.. Allah'ım korusun inşallah sağ salim kucağına alırsın...
Tum kalbimle AminnnnnnnAyy dua et canım:)))
Inşallah Rabbim ikimizede verir...Evet canım medicalpark a gidiyorum. Ameliyatı da orda olmuştum. Olmicak diye çok korkuyorum.
Amin canımInşallah Rabbim ikimizede verir...
Niye öyle düsunup1 modunu düşürüsun. Aşamaların iyi gidiyo nence. Klomen etkili olacaktirEvet canım medicalpark a gidiyorum. Ameliyatı da orda olmuştum. Olmicak diye çok korkuyorum.
Benden sonra evlenenler hamile kalınca böyle hissetmeye başladım. İnşallah etkili olur.Niye öyle düsunup1 modunu düşürüsun. Aşamaların iyi gidiyo nence. Klomen etkili olacaktir
Bende ikiz istiyorum ondan koymuştum :) İnşallah tekrar ikizlerin olur:)Profilin okadar guzel ki içim cız ediyo. Ikizlerim meleklerim aklima geldi
Ayy çok güzel bi duygu olmalı bi can taşıyorsun hissediyorsun.. maşaallah diyelim Allah kem gözlerden korusun...Cok küçük teyzesi 4+5
Ah ah aynen canım aynı kafadanız valla benimde arkadaşlarım öyle evlenir evlenmez hamile kaldılar... onlara maşaallah diyelim... onlar hamile kaldıkça banada çevre baskısı çok yapılıyorBenden sonra evlenenler hamile kalınca böyle hissetmeye başladım. İnşallah etkili olur.
Aynen. Ve canım ciğerim kuzenim yeni evlendi hamile kalmış hatta düşmüş tekrar hamile kalmış 3 aylık olunca bana söyledi. Benim kıskanacağımı falan düşündü galiba. Çok kırıldım ama belli etmedim. Çevre baskısına da gerek kalmıyor. Ben kendi kendime baskı yapıyorum zatenAh ah aynen canım aynı kafadanız valla benimde arkadaşlarım öyle evlenir evlenmez hamile kaldılar... onlara maşaallah diyelim... onlar hamile kaldıkça banada çevre baskısı çok yapılıyor
İnsaallah. Cok istiyorum. Haftaya cuma randevum var. Perge devlet hastanesinde. Ilk defa gitcem orayaBende ikiz istiyorum ondan koymuştum :) İnşallah tekrar ikizlerin olur:)
Amin bitanem. Allah rum isteyenlere nasip etsin.Ayy çok güzel bi duygu olmalı bi can taşıyorsun hissediyorsun.. maşaallah diyelim Allah kem gözlerden korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?