- Konu Sahibi cybernuran
olmazsın merak etme dusunu al doğuma gıt zaten çantan hazırdır çantana suana kadar hastanede yapaılan butun testlerı koymayı ihmal etme olurmu ne olur ne olmaz
Çantam hazır canım ama test sonuçlarını almamıştım hiç doktorum doğumuma gireceği için o sürekli takip etti beni en başından beri ama yinede yanına almalımıyım ki?
ben normal epudurel istiyorum ama tülay hanım bebişin kafasının önden gittiğini (bu arada 1 hafta önden gidiyor 95mm şuan rahimde 10 cm açlılyormuş devlet hastanesindeki dr bir sorun yok dedi.)ve iri bir bebek olduğunu (37+5iken gittiğimde kilosunu 3650 dedi ama dün devlet hastanesine gittim normal doğum yapabilir miyim diye sordum 38+2 de iken kiloyu 3450 dedi..ve normal doğum yapabilirsin ama haftaya tekrar göreyim bebiş biraz iri sezeryanda olabilirsin dedi..) sizin bebişin kilosu BDP kafası nasıl?dr unuz normali desteklediği için soruyorum...bu hafta sonu antalyada 2 dr daha gideceğim...
Maşallaah bebişine kilosu çok güzel

Sizin tahmini doğum ne zaman görünüyor?
Ben biraz hareketsiz kaldım sanırım onunda etkisi var. Biraz hareket ve bol su içeyim belki düzelir. Merakla doğumunu bekliyoruz artık daha gelmeyecek sanırım bebiş . Var mı belirtiler
Evet canım hareket etmelisin biraz bol bol su iç