- Konu Sahibi cybernuran
İnşallah canım inşallah beni anlıyorsundur son zamanlar çok sıkıcı![]()
nasılsın.?..sancın nasıl oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın.?..sancın nasıl oldu?
ben de sınıfçıyım,şimdilik çok başındayım diye devlete gittik ama artık merkez istiyorum,medisu da mehmet emin soysal ve eşi seyide soysal varmış en son onlarda karar kıldım;ama daha gitmedikcanım ben cumhuriyetteyim...sanırım tanışmıyoruz..ben sınıfçıyım sen?dörtlünün iyi çıkmasına sevindim..tarama testlerini bazıları yaptırmıyor bile geçerliliği net olmadığı için...içini ferah tut...kontrole kime nereye gidiyorsun?
ben de sınıfçıyım,şimdilik çok başındayım diye devlete gittik ama artık merkez istiyorum,medisu da mehmet emin soysal ve eşi seyide soysal varmış en son onlarda karar kıldım;ama daha gitmedik
Ay ben oglumda son 40 gunu gecirememistim ya.say say bitmemisti.insan bircan once kucagina almk istiyor.az kaldi senin canim.insallah hayirlisiyla bu hafta gelicek kizimiz.ben oyle hissedeiyorum.
iyiyz tatlım senden ne haber nasılsın
onuda hıc duymamıstım dedım ya adet sonu gıbı bır sey löp kan beklemeyın zaten benım tuvalet kağına bulaştı bende öyle gördüm.hatta sabah gördum anneme sordum oda dedıki doğumun yaklastıya ondandır dedı aksam bır daha görunce ebe arkdaşımı aradım böyl böyle dıye oda dedıkı hastaneye gıdın hemen bızde gıttık gece kızımı kucagıma aldım işte
Teşekkürler canım bikaç gündür fenaydım topıkten uzak kaldım çok şükür şu an iyi gibiyim geçmişi okudum nuran'ı doğurtturamamışsınız hala ayyy nasıl heyecanla bekliyoruz rabbim hakkımızda hayırlısını versin kızlar.
selam kızlar güne kusmayla başlamış olmanın verdiği enerji ile yola cıktım.dr gittim 2 li tarama için fakat muayene ıyı geçmesine rağmen benı rahatsız eden bır durum oldu dr her gıdısımızde mutlaka kontrol için 15 gün öne atıyor orda 5 gun yapması benım avantajıma olucak 10 gun sonrası kontrol oluyor ve test ertesı gun cıkabılıyor bir daha ücret ödemeyeceğim o yüzden sanırım biraz değiştirmek zorunda kalacağım gıbı.
Gelelim 2 li testte medline 130 tl olan ve hastası olduğum bır hastane
bır kaç laboatuvarı aradım 90-100 dedıler anadolu hastanesin 30 tl muyane 100tl test dedıler en son yaşam gıttık
dr zaten istem kağıdı vermıstı onun gıttıgınızde hıc dra bile muayene olmadan 50 tl gıbı bır ucretle testınızı yaptırıyorsunuz
sımdı napmam lazım bılmıyorum kararsız kaldım
Canım benim doktorum tosun laboratuarda yaptım testlerimin hepsini ve hiç öyle rakamlar değildi yani istersen orayla da görüş bi
slm kızlar nasılsınız?
ben çok sıkıntılıyım bu aralar, ayaklarım şişiyor nefes darlığım var ve sıcaklar beni bunaltıyor akşam olunca da sanki bizimki gelip midemin üstüne oturuyor..hiç iştah kalmadı sıcaklardan bu durum doktorumun hoşuna gidiyor tabi çok kilo almamı istemiyor ayda bir buçuk kilo yeterli dedi..geçen ay bir ayda 4 kilo almıştım iştahım tamdı bu ay daha 1 kilo aldım 10 gün sonra kontrol var sanırım o zamana kadar anca 500 gr. alırım hele de akşam olunca hiçbişi yenmiyo..sizde de varmı bu sıkıntılar..yoksa sadece benmi yaşıyorum bu iştah sorununu. sanki bebeğim beslenemiyor gibi hissediyorum![]()
Canım bildiğim kadarıyla kontrole para almamaları lazım ama :s sen nereye yada kime gidiyordun?50 tl yaşama yaptırdım ama sanırım bı dr ısıne de çare bulmam lazım her gıttımde 50 bayılmak istemıyorum snucta kontrol edıcek 10 gun sonrada edebılır tesr yarın cıkıyor sonucta
Canım bildiğim kadarıyla kontrole para almamaları lazım ama :s sen nereye yada kime gidiyordun?
Sen hiç üzülme canım bebişlerimiz biz yesekte yemesekte besleniyorlar![]()
canım seninkide ayrı dert :) bende diyorum biran önce doğsa kuzum diye ama doğum yapanlarda emin ol karnındayken daha rahatsın diyorlar :)) onlarda haklı hiçbir halimizi beğenmiyoruz ama Rabbime şükürler olsun melekler yolladı bize hepsini çekmeye değer kuzucuklar bazen karnımı sıkasım geliyor kanım kaynıyoranne olmak böyle bişi sanırım...bu arada ilke bebeden dolabımızı kurdular şükür..odamız biraz küçük ama hoş oldu bu sabah ta kayınvalidem aradı süt kahve renklerinde uyku seti arıyordum çıkamıyordum dışarı sıcaklardan bugün kışlahandaki ilke bebeden tartıştığım kızdan uyku seti almış 260 tl.ye :)) bi de odadan odaya taşıyalım diye yatabileceği küçük bir beşik almış :)) tekerlekli rahat bişi dedi. 180 e almış..dediğine göre. haberi yoktu tartıştığımızdan neyse hediye artık bişi demedim :))) bu arada ilke bebe kırcami şubesinden bide bebeğime hediye yollamışlar sorun yaşayınca..hamur gibi bişi var ona ayak izini basıyosun yaş yaş büyükçe bozup tekrar basıyosun.bide yan tarafında da fotoğraflık var ikisinin resminide yan yana koyuyosun değişik bişi ...yeni yeni şeyler aldıkça heyecan oluyorum neyseki uyku seti ve küçük beşik masrafından kurtulduk
bugün görmeye gitcem kayınvaldeme hediyeleri ..
senin eksikler tamamdır tabi :))bi bebişin kaldı o da gelsin sağlıcakla inşallah :)) bu arada emzirme sorunu yaşamayız umarım benimgöğüsler çok hassas yara filan oluyormuş ya bide.. napcaz bilmiom krem filan kullanıyomusunuz siz bi de çatlak oldumu sizde olduysa kaçıncı aydan sonra oldu..hangi yağı kullanıyosunuz hepsine cevap istiyorum kıslaaarrr![]()
Canım benim tüm eksiklikler tamam bi bebiş eksik oda her an olabilir :) emzirmede sorun olmasın diye doktorum 37. Haftadan günde 2 defa bepanten sür göğüs ucuna ve çevresine dedi doğumdan sonrada mustelanın göğüs çatlak kremini kullan dedi benimkilerde çok hassastı ama krem harbi fayda ediyor
Hediyelerin hayırlı olsun tatlışım ay ne güzeller yaa dimi :))
canım hediyeleri daha görmedim akşam görücem inşallah :)) valla nete girip bakıyorum meraktan öyle senin doğumu bekliyorum :)) bende doktoruma sorucam bu ay kontrole gidince hangi kremi önericek acaba..bide sende çatla oldumu krem kullandınmı
selam kızlar güne kusmayla başlamış olmanın verdiği enerji ile yola cıktım.dr gittim 2 li tarama için fakat muayene ıyı geçmesine rağmen benı rahatsız eden bır durum oldu dr her gıdısımızde mutlaka kontrol için 15 gün öne atıyor orda 5 gun yapması benım avantajıma olucak 10 gun sonrası kontrol oluyor ve test ertesı gun cıkabılıyor bir daha ücret ödemeyeceğim o yüzden sanırım biraz değiştirmek zorunda kalacağım gıbı.
Gelelim 2 li testte medline 130 tl olan ve hastası olduğum bır hastane
bır kaç laboatuvarı aradım 90-100 dedıler anadolu hastanesin 30 tl muyane 100tl test dedıler en son yaşam gıttık
dr zaten istem kağıdı vermıstı onun gıttıgınızde hıc dra bile muayene olmadan 50 tl gıbı bır ucretle testınızı yaptırıyorsunuz
sımdı napmam lazım bılmıyorum kararsız kaldım