Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Selam kızlar. Hamiş kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Biz İlkem hamile giyime gittik, aldım bi kaç parça şey ama çooookk pahalı. Yine de çok güzel şeyler var amaaaa :34:

defacto bak canım ben sort aldım sadece 26 tl lcw bluz aldım 2 tane askılı ama cok kaliteli tişörtler var gıdıp bıraz daha alsam ıyı olucak cok rahatttı 7.90 galıba sünmüyor kuması cok guzel defactoda hamıle gııyım tişörtlerden var cok cıcıymıs tavsıye ederım

Son düzenleme:
defacto bak canım ben sort aldım sadece 26 tl lcw bluz aldım 2 tane askılı ama cok kaliteli tişörtler var gıdıp bıraz daha alsam ıyı olucak cok rahatttı 7.90 galıba sünmüyor kuması cok guzel defactoda hamıle gııyım tişörtlerden var cok cıcıymıs tavsıye ederım

tişörtlerimi taytlarımı aldım lcw'dan ama biraz da şık şeylerim olsun istiyorum. Malesef ki onlar da dünya para. Malum bayram da geliyor, popom çok büyüdü tayt-tişörtte bi yere kadar her yerim bi tuhaf gözüküyodu :1: Ben de bi bahçıvan salopet bi de cici efil efil bi elbise aldım, bi de şort alsam tamam olcak. defactonun şortları çok uzun geldi, lcw da da bulamadım, olmazsa netten alırım artk.

tişörtlerimi taytlarımı aldım lcw'dan ama biraz da şık şeylerim olsun istiyorum. Malesef ki onlar da dünya para. Malum bayram da geliyor, popom çok büyüdü tayt-tişörtte bi yere kadar her yerim bi tuhaf gözüküyodu :1: Ben de bi bahçıvan salopet bi de cici efil efil bi elbise aldım, bi de şort alsam tamam olcak. defactonun şortları çok uzun geldi, lcw da da bulamadım, olmazsa netten alırım artk.

ay hıc bayrama falan bır şey almam valla hamilelik aldıgın şeyı sonra kullanma gıbı sansın lmuyor malesef az kıyafettle cıkmaz karlısı benım için kızım pantolun aldım durmadı usutumde bıle cunku cok kılo almamıstım bundada hala kılo koruyorum bakalım 5 aydan sonra alırsak ne ala

nuran sana yazdığımı okudun mu sab simplex gaz giderici cok güzeldir habeırn olsun
sen bence evi kaldır sil süpür iş yap azcık öyle yatma camları sil yatakları kaldır doğur artık ya bana gına geldı 20 gundur ha dogurdum ha doguracam :52::52::52::52::52::49::49::49:

Kız hergün temizlik pasta börek yürüyüş neler neler yapıyorum üstelik hergün misafir var hizmet ediyorum filan ama yok ben alıştım ya böyle yaşamaya :)):16::16:

Biz senden daha cok heyecan yaptik. Nuran.is yapmak hareketli olmak dogumu kolaylastirirmis.o gaz ilacini bende kullandim oglumda.en iyi o gelmisti.

Evet canım biçok kişi o ilacı önerdi ben aldırdım eşime ne olur ne olmaz diye
:9:

Selam kızlar. Hamiş kıyafetlerinizi nerden alıyosunuz? Biz İlkem hamile giyime gittik, aldım bi kaç parça şey ama çooookk pahalı. Yine de çok güzel şeyler var amaaaa :34:

Ben hamile kıyafetlerimi tertacity içinde 3. Kattaki hamile giyim mağazasından almıştım çok şık çok şirin şeyler almıştım oraya bi bak derim öyle okadar pahalı da değil :16:

herkese merhaba :16:

bugün güne kötü başladık ama şuan gayet iyiyiz çok şükür :nazar::nazar: sabah uyandım wcye gittim kanama gördüm ağlaya ağlaya doktoruma gittik hemen eşimle , çok şükür ki oğlumla ilgili bir durum değilmiş , vajinamda akıntıdan kaynaklı yaralar oluşmuş ve ince ince kanama yapmış :ssz: akıntım çoktu ama kaşıntı koku vs yoktu, hiç beklemediğimiz birşeydi yani, 2 adet fitil ve vajinal yıkama jeli verdi doktorum hemen kullanmaya başladım. 5-6 gün yaraların iyileşinceye kadar devam edecektir kanaman sakin panik olma bunun bebeğinle yada hamileliğinle alakası yok , kadınsal hastalık yani hamile olmasanda başına gelebilirdi, sakin ol dedi :1: okadar ağlıyordum ki muayenehaneye gittiğimde , hıçkıra hıçkıra :14: Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın, ömrümden ömür gitti o 5dklık yolda :14:

hamile kıyafetlerinde ilkem hamileyi duydum bende, hatta geçenlerde shemallde gezinirken bi bayan gördüm hamile , çok güzel bi tshirt giymişti , çok farklıydı, hemen sordum nerden aldınız diye:1: oda ilkem hamileden aldım güllükte dedi.

ben hala eski kıyafetlerimi şortlarımı tshirtlerimi giyiyorum , henüz geçmedim hamile kıyafetlerine, arasıra bakınıyorum ama çok çok içime sinen nadir şeyler gördüm. bi arkadaşım elbise, tayt ve tshirt hediye aldı, daha giymedim , çok güzeller , çok rahattı tayt falan. elbisede çok şık, kısa dizüstü, ip askılı V yaka , göğüs altından bol geliyor, hamile modeli gibi değil, ben pek sevmiyorumda o klasik hamile elbisesi modellerini bunu bildiği için normal almış :1: bu 3ü haricinde henüz hamilelik kıyafetim yok , zaten başlamadımda giymeye :27:

ilkeme bi bakıcam orası aklımda bikaç gündür :27:

bugün güne kötü başladık ama şuan gayet iyiyiz çok şükür :nazar::nazar: sabah uyandım wcye gittim kanama gördüm ağlaya ağlaya doktoruma gittik hemen eşimle , çok şükür ki oğlumla ilgili bir durum değilmiş , vajinamda akıntıdan kaynaklı yaralar oluşmuş ve ince ince kanama yapmış :ssz: akıntım çoktu ama kaşıntı koku vs yoktu, hiç beklemediğimiz birşeydi yani, 2 adet fitil ve vajinal yıkama jeli verdi doktorum hemen kullanmaya başladım. 5-6 gün yaraların iyileşinceye kadar devam edecektir kanaman sakin panik olma bunun bebeğinle yada hamileliğinle alakası yok , kadınsal hastalık yani hamile olmasanda başına gelebilirdi, sakin ol dedi :1: okadar ağlıyordum ki muayenehaneye gittiğimde , hıçkıra hıçkıra :14: Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın, ömrümden ömür gitti o 5dklık yolda :14:

canım çok geçmiş olsun :16:

nehar
çok tşk ederim cnm :16: şükür ki oğlumluk bi durum yok ortada çok korkmuştum çokk:16:

inci

hayırlı olsun cnmm sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun:16:

çok geçmiş olsun canım buna şükür diyelim

Hadi ya çok geçmiş olsun canım şükürler olsunki bebeğinle ilgili bi durum değilmiş :16:

Back
X