- Konu Sahibi cybernuran
sizin taaa burada ne işiniz var annem zayıflamaya gelıyorsunuz![]()
Olsun arabayla 20 dkben gezdimde o salonu bayıldım insanın zayıflayası geliyor valla
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin taaa burada ne işiniz var annem zayıflamaya gelıyorsunuz![]()
Olsun arabayla 20 dkben gezdimde o salonu bayıldım insanın zayıflayası geliyor valla
![]()
furtti
yok cnm orda oturmuyorum ama avucumun içi gibi biliyorum oraları ve ordaki yerleri![]()
![]()
özge ne güzel yaa 34 haftalıksınbende görmek istiyorum o günler ama daha 21+4deyim yolum uzun
![]()
Yolda kız misafirlerim geliyor yemeğimi pastamı böreğimi hazırladım valla :))))
Tatlırüyacım ben ofm de doğuracam inşallah 600 tl normal artı epidural doktora da 750 vericez 1350 yapıyor eğer sezeryan olursa 800 tl oda 1550 yapıyor aşılar herşey dahil 2 gece hastanede yatış var kapı süslemesi de dahil ya sizin çok pahalıya geliyormuş bence biz o hastaneyide araştırdık fiyat okadar değildi sanki eşim gelince sorayım bi :s
Kızlar bende o dediğiniz spor salonuna gidicem life gym adı sanırım ordan bahsediyosunuz :)) hepberaber gideriz artık ben bebek 20 günlük olunca başlicam işe dönmeden fıstık gibi olmam lazım hahahaha![]()
bende başlayacağım fit anneler olalım![]()
aynen cnm kafa & kilo & boy 1 hafta önden gidiyor bizim tosbanındaşuan bukadar karışık olman çok normal , sıkma canını, Allah hepimizin yardımcısı olsun, haftasonu senin gönlünün kafanın rahatladığı gün olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
![]()
yok canım hamile değilim...İstanbul'da oturuyorum fakat eşim Antalyalı...tatil amaçlı gideceğiz ve orda aşılama yaptırmayı düşünüyoruz Ağustos ayında...ama hastane konusunda hiç bir bilgim olmadığı için biraz tereddütteyim açıkçası...Siz hamilesiniz sanırım...Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip eder inşallah![]()
özge
maşallah yavruna maşallahhhilerleyen haftalardada gelişimleri hep böyle devam eder inşallah hepimizin
![]()
fit anne olmak istiyorum evet evet evetttinşallah hem çok kilo almayız hemde doğum sonrası eski formumuza çabuk döneriz
hedefim 12 kilo ile tamamlamak![]()
canım hediyelerın çok güzel içinde sağlıkla buyutmek nasip eder inşEki Görüntüle 759102 Eki Görüntüle 759103 Eki Görüntüle 759104 Eki Görüntüle 759105
sabah görüşürüz kızlar öpüyorum ii geceler![]()
canım o beyaz dunyadki life gym senelık üyelik yapıyor bende bu sıkıntılı bır durumdur ayn sartlarda havuz olmayam karsıdında awawros var hem yemız hem havadar spor yaparken dısarıyıda seyredebılıyormusun tavsıye edeerımOlsun arabayla 20 dkben gezdimde o salonu bayıldım insanın zayıflayası geliyor valla
![]()
Öncelikle zorlu sürecinizde allah yardımcınız olsun. Bende aşılama ile hamile kalanlardanım. Ben bütün hastaneleri gezdim ve en sonunda gelecek tüp bebek merkezine karar verdim ve şükürler olsun ki ilk aşılamada hamile kaldım. Hamilelerin duası kabul olurmuş allah sizede nasip etsin inşallah.
bende başlayacağım fit anneler olalım![]()
özge
maşallah yavruna maşallahhhilerleyen haftalardada gelişimleri hep böyle devam eder inşallah hepimizin
![]()
fit anne olmak istiyorum evet evet evetttinşallah hem çok kilo almayız hemde doğum sonrası eski formumuza çabuk döneriz
hedefim 12 kilo ile tamamlamak![]()
Kızlar ben life gym e gitmekten vazgeçtim :s ben makina mühendisiyim bi mühendislik firmasında çalışıyorum life gym den bize tadilat isteği geldi havalandırmasını çok kötü yapmışlar o nedenle napabilir diye ondan vazgeçtim ordan :s oranın karşısında bi yer var oraya gidicem ben sanırım bide lend drenaj masajı olan bi yer istiyorum
Bu arada doktordan geldik bebiş 3700 olmuş tombii hatun boyu uzun dedi doktorumuz 1 hafta daha bekleyelim dedi uf:s ama haftaya kadar doğabilir dedi çünkü baya aşağı inmiş bebiş çok az kaldı dedi![]()
Kızlar ben life gym e gitmekten vazgeçtim :s ben makina mühendisiyim bi mühendislik firmasında çalışıyorum life gym den bize tadilat isteği geldi havalandırmasını çok kötü yapmışlar o nedenle napabilir diye ondan vazgeçtim ordan :s oranın karşısında bi yer var oraya gidicem ben sanırım bide lend drenaj masajı olan bi yer istiyorum
Bu arada doktordan geldik bebiş 3700 olmuş tombii hatun boyu uzun dedi doktorumuz 1 hafta daha bekleyelim dedi uf:s ama haftaya kadar doğabilir dedi çünkü baya aşağı inmiş bebiş çok az kaldı dedi![]()
Canim masllh baya buyumus kucuk hanim.bu haftada olmassa 4 kilo olacak.simdi 40 haftanin icindemisin?
Maşallah bebişine valla bende bugün seni düşündüm göremedim hiç doğurdumu acaba diyordum . Canım sen spor salonuna ve masaja git memnun olursan bende geleyim ben senden çok sonra doğurucam anca yetişirim sana![]()
canım ben gecen sene oraya baktımda habuz demısler havuz basık ınsan içine girip yüzse bunalıma girer saauna tuz odasına herkes ıstedıgı gıbı gırıyor mıllet çıplak bıle olabılıyor bırını gezdırırken bu hıc hoş bır sey degıl. ben bu yuzden awarosu tercıh ettım hem aylık seçeneği var hemde fıyatları uygun hem hocalar guzel ilgilenıyor
Canim masllh baya buyumus kucuk hanim.bu haftada olmassa 4 kilo olacak.simdi 40 haftanin icindemisin?
Evet canım şuanda 40 haftanın içindeyimbizim kız ekmek elden su gölden yeri rahat suyu bolmuş bakalım doktorum 4000 e kadar doğurursun dedi ama bence 1 hafta içinde doğurucam ben zaten kadıncağız beni bekliyormuş izne çıkacakmış hahahaha
Maşallah bebişine valla bende bugün seni düşündüm göremedim hiç doğurdumu acaba diyordum . Canım sen spor salonuna ve masaja git memnun olursan bende geleyim ben senden çok sonra doğurucam anca yetişirim sana![]()
Aynen canım ben gidip bilgilendiririm sizi ama lenf drenaj masajı çok etkili oluyormuş sıkılaşmak için filandahepimiz şöyle manken gibi güzel anneler olalım dimi ama :)))
canım ben gecen sene oraya baktımda habuz demısler havuz basık ınsan içine girip yüzse bunalıma girer saauna tuz odasına herkes ıstedıgı gıbı gırıyor mıllet çıplak bıle olabılıyor bırını gezdırırken bu hıc hoş bır sey degıl. ben bu yuzden awarosu tercıh ettım hem aylık seçeneği var hemde fıyatları uygun hem hocalar guzel ilgilenıyor
kızlar dogum sonra gelenlere bır sey verecekmısnız sus gıbı hatıra kalması acısından
Bebek Şekeri | Elmas Şekerleme buranın fıyatları oldukca uygun tavsıye derım tesadüf buldum ben kızıma yapmıstım 2 cıyede yapıcam tavsıye derım
Evet canım awaros fena değilmiş işte bi araştırmak lazım heryeri
Ben kızımın şekerlerini kapalı yolda bi yere yaptırdım böyle demirden pembe renkli patikler tarz bişey tanesini 1.75 liradan yaptırdık orasıda güzel isterseniz oraya da bi bakın![]()
kızlar dogum sonra gelenlere bır sey verecekmısnız sus gıbı hatıra kalması acısından
Bebek Şekeri | Elmas Şekerleme buranın fıyatları oldukca uygun tavsıye derım tesadüf buldum ben kızıma yapmıstım 2 cıyede yapıcam tavsıye derım
nuran cım 3700 maşallah kızına...normal doğum için uygun...38. haftadan sonra bebişlerin kilo alımı azalırmış günde 15-25gr arası alırmış... nasip olursa haftaya 3800 ile doğum olur...bebil ne güzel aşağı inmiş..açıklık varmı...kontrol ettimi canım...
kızlar bugün bir dr daha gittim..normal doğum yapmak istediğimi ama dr um haftaya beni kilosundan dolayı sezeryana almak istediğini söyledim...
ultarsyonda bebişin kilosu 38+4 üm 3600-3700 arası dedi..biraz iri dedi..kafa çapı 1 hafta önde ama doğumu etkilemez dedi..bu arada daha kanala girmemiş tembel oğlum...sonra altan kontrol etti..açıklık yok...bastıra bastıra kontrol etti..doğum için çatın müsait ama kemiklerden biri eğri dedi...şaşırdım kaldım...normal yapabilir miyim dedim...bence yapabilirsin dedi..bebiş kilolu ya eğri kemiğe takılırsa ?diyede aklıma gelmiyor değil..
ama daha kanala girmemiş açılmada yok sanırım nuran gibi 40 haftayı bitireceğim..bebiş kilo almaya devam edecek...günde ortalama 20 gr alsa ve 1,5 hafta içinde doğum gerçekleşmezse 200-250gram daha alacak ve mecbur sezeryan olacağım...
haftaya çarşamba eşimin doğum gününde acaba sezeryan olsam mı diyorum?