Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

benimde duyduğum epudurelde his var acı yok.. bu nedenle bebişin kaydığını hissedip ıkınabiliyormuşuz...birde epudurel iğnesini yapacak anestezi uzmanı çok iyi olmalı...medstar topçulardaki anestezi uzmanı gülbin hanımım çok iyi olduğunu hatta antalyada ilk yapan /yapanlardan biri olduğunu duymuştum...

canım benim anesteziyi yapcak doktor memorialın doktoru ve antalyanın en iyi doktorlarından...ona güvenim var ama doktorum doğumun riskini anlatınca tırstım :/ bilmiyorum ya oluruna bıraktım

suni sancıda açılma olunca yapılıyor diye biliyorum..:40:.birde suni sancı alıp açılma olmayıp sezeryan olanlarıda çok duydum....:50:[/QUOTE

Suni sancı açılmayı arttırıyormuş ben normal doğumu çok istediğimden deneyecekmiş :31;

Senin işin çok daha zor canım :/ ciddi ciddi düşünmelisin bebeğin herşeyden önemli ama senin sağlığını da riske atmayarak en doğru doğum neyse ona karar vermelisin :31:

aynen canım Allah'a bıraktım hayırlısı olsun

Canım bak nuran daha doğum yapamadı belki seninde daha erken yada geç gelicek. Normal doğumun günü saati yok bence strese sokma kendini inan son güne kadar neler değişiyor. Daha önünde zamanın yeterince var biraz oluruna bırak stres yapmamaya çalış. Bebeği çok etkiliyormuş

aynen kuzum ya ben de akışına bıraktım cumartesi randevum var daha detaylı bilgi alıcam inş.

Canım bende doktoruma danışıcam çok acayip bulantı yapıyor hatta yuttugum hapı çıkartıyorum yarım saat sonra falan.

canım sen daha hamileliğinin başlarındasın sonradan hiç bulantı yapmayacak..bende yaşadım onları aç karnına alma kahvaltıdan 2 saat sonra al bişi olmaz

butun çatlayan baş ve bulan mıde ıle gunu bıtırdıkden sonra işe yapıcam dıye başlayıp o işi yapapmıs olmanın verdıği rahatlıkla çalan bir telefonun yarın ben ne yapacağım düşüncesiyel karşı karşıyayım dostlar yarın bana misafir gelıyor ben ne yapıcammmm şimdi ev duruyor mutfak duruyor ben duruyorum süperim dim,:50::50:

2 agustosta randevum cuma gunu yarın degıl,klıma açık yatıyoruzya üşütmüşüm boğazım şişti öksürükte var :(yarın ikili tarama testim belli olacak ama gidemicem telefonda anlattırırım artık.

çok geçmiş olsun...klima olmadanda uyulmuyor değil mi?.klima açıncada hastalık..umarım ayakta ilaçsız atlatırsın....

butun çatlayan baş ve bulan mıde ıle gunu bıtırdıkden sonra işe yapıcam dıye başlayıp o işi yapapmıs olmanın verdıği rahatlıkla çalan bir telefonun yarın ben ne yapacağım düşüncesiyel karşı karşıyayım dostlar yarın bana misafir gelıyor ben ne yapıcammmm şimdi ev duruyor mutfak duruyor ben duruyorum süperim dim,:50::50:

misafir mi:30:ben llk 4 ay mide bulantısı çok yaşamıştım...ve 1. sınıftım...velilerime bile 4. ayda söylemiştim... genelde kayınvalidemin evine gidip sobanın yanında kedi gibi yatar akşam yemeğini yiyip eve eşimle yatmaya yakın öyle gelirdim...çünkü okul tüm enerjimi alıyordu...ve çok midem bulanıyordu...ben kendime bakamıyordum ki misafir ağırlıyayım...komşularım bile uyuyorumdur diye kapımı çalmazlardı...rahatsız etmeyelim diye...kolay gelsin canım sana...bence ikram etmek için tabi çaya geliyorlarsa hazır birşeyler al..sonuçta hamilesin....ve ilk aylar sıkıntılı olur...

Ben sana dedim dimi temizlik niye yapmıyosun diye :9::9: misafirlerin geleceği tuttu :) neyse canım süpergüçlerini devreye sokarsın sen :9::9:

Canim benimde ilk 5 ayim bulanti kusma halsizlik üclemi icinde gecti.misafir degil kendime 1 kasik yemek yapamiyordum.hep annemde kaldim.orda yedim.misafirin cayaysa daha kolay isin.hazir biseyler al.temizligede once mutfaktan basla.daha sonra yatana kadar yavas yavas diger islerini hallet.kalaninida sabah erken kalkip yap.kolay gelsin.

Canim benimde ilk 5 ayim bulanti kusma halsizlik üclemi icinde gecti.misafir degil kendime 1 kasik yemek yapamiyordum.hep annemde kaldim.orda yedim.misafirin cayaysa daha kolay isin.hazir biseyler al.temizligede once mutfaktan basla.daha sonra yatana kadar yavas yavas diger islerini hallet.kalaninida sabah erken kalkip yap.kolay gelsin.

çok geçmiş olsun...klima olmadanda uyulmuyor değil mi?.klima açıncada hastalık..umarım ayakta ilaçsız atlatırsın....

misafir mi:30:ben llk 4 ay mide bulantısı çok yaşamıştım...ve 1. sınıftım...velilerime bile 4. ayda söylemiştim... genelde kayınvalidemin evine gidip sobanın yanında kedi gibi yatar akşam yemeğini yiyip eve eşimle yatmaya yakın öyle gelirdim...çünkü okul tüm enerjimi alıyordu...ve çok midem bulanıyordu...ben kendime bakamıyordum ki misafir ağırlıyayım...komşularım bile uyuyorumdur diye kapımı çalmazlardı...rahatsız etmeyelim diye...kolay gelsin canım sana...bence ikram etmek için tabi çaya geliyorlarsa hazır birşeyler al..sonuçta hamilesin....ve ilk aylar sıkıntılı olur...

Ben sana dedim dimi temizlik niye yapmıyosun diye :9::9: misafirlerin geleceği tuttu :) neyse canım süpergüçlerini devreye sokarsın sen :9::9:

ahhh kızlar gelen misafirlik gunluk değil malesef 5 gunluk ayrıca o gidince hemen ertesi güne tekrar br misaifirim daha var oda 5 gunluk rezevasyon edildi:52::52::52: korkum misafir değil evi toplayabılsem dert etmeyecegim bugun aksaşam kadra kafa ağrısı minoset aldım hafıflettı sadece yattım yoksa bugun iş yapacaktım niyetlıydim akşamı zor ettım valla yarın hem evı hem yemegi nasıl yapıcam bılmıyorum oofff bunalım bır durumdayım :37::37::37:

ahhh kızlar gelen misafirlik gunluk değil malesef 5 gunluk ayrıca o gidince hemen ertesi güne tekrar br misaifirim daha var oda 5 gunluk rezevasyon edildi:52::52::52: korkum misafir değil evi toplayabılsem dert etmeyecegim bugun aksaşam kadra kafa ağrısı minoset aldım hafıflettı sadece yattım yoksa bugun iş yapacaktım niyetlıydim akşamı zor ettım valla yarın hem evı hem yemegi nasıl yapıcam bılmıyorum oofff bunalım bır durumdayım :37::37::37:

gecmis olsun canim,Allah kolaylik versin gelen misafirlerin biliyordur hamile oldugunu anlayisli insanlarsa zaten onlar yardimci olacaklardir is yaptirmayacaklardir sana mazaretin var kendini yorma kolay gelsin ;)

offf kıyamam yaa neden misafir aldınki? ben midem bulandığı aylarda kimseyi almadım kendim bile giremedim mutfağa..iptal etsen

Yarin kacta randevun.inssllah acilman olmustur.

İnşallah canım ya yarın 1buçukta randevum bu bekleyiş psikolojimi bozmaya başladı çünkü :31:

nurancığım her akşam bekliyorsun...benimde sancılarım artığında demek ki senin gibi olucam......ama tuhaf bir sancı var dedin acaba açılmama oluyor?

Herkes aynı olmuyor canım benim sancı böyle dengesiz bazılarında sancı geliyor pırt doğuruyorlar :) umarım sende öyle olursun :16: yani sancı gelince şimdi içim çekiliyormuş gibi oluyorum belkide açılma oluyordur

Nurancim bu anlattigin farkli bir sanci gibi.insllh acilmanin isaretidir.hayirlisiyla gelsin artik nazli kizin.hepimiz 9 dogurduk valla:)

Back
X