- 9 Aralık 2009
- 143
- 9
- 296
- Konu Sahibi cybernuran
canım benim Allah kimselere kayıp yaşatmasın çok zordur eminim..ama meleğin sana ahirette şefaatçi olacak öyle düşün senin elinde olmadan kaybettin ama o seninle..çok zordur eminim o kaygıları en başta ben de çok yaşıyordumAllah hepimizin meleğini korusun.. rahimde perde olayına gelince canım ne hamileliğe ne de doğuma engel değil perde..benim komşum 2.gebeliğini yaşıyor ve rahmin bir yarısı hala adet görüyor çift rahim durumu yani perde varmış onda da..sıkıntı yok doğum yapcak o da gelecek ay..ali fuat bey ne kadar iyi bilmem ama yüzünü göremedikten sonra banane iyi olmasından demişti eşim..4 boyutlu ultrasonu varmı? ayrıca seni neden 2 saat bekletiyorlar hamileleri hemen alıyorlar oysa..bu arada benim güvenim kalmadı o hastaneye de doktorlara da..ama inşallah senin için iyi olur cnm..bebeklerimiz Allah'a emanet...evladın da hayırlısını versin Rabbim....şöyle özel muayene filan olsa bekletmeden alsa ne güzel olur ama orası adeta mahşer yeri
benim arkadaşıma da amniosentez yapmıştı durup dururken ne gereği varsa..ben ticarete döktüklerine inanıyorum ama umarım sen sorun yaşamazsın canım dediğin gibi gerekirse riskli dönemi atlatır doktor araştırırsın kendine..sağlık olsun önce..
bu arada kıvırcık saçlı hemşireyi ben ali fuat beyin odasında görüyorum hep benim dediğim doktorun odasında geyşa tipli bi kız var japon gibi..sinir oluyorum ona..doktoruna da..sağlık bakanlığına kadar şikayet ettim ikisinide..iyiki de etmişim..oh olsun
yok ben senin doktorun kıvırcık saçlı hemşiresi var mı dedim..Bizim kuruma kızıyla bir bayan gelmişti ssknın orda kadın doğumcunun yanında hemşireyim demiştide..
komşunu duyunca içim rahatladı :)