iyi yapmışsın canım ben de kaydımı oldum sağlık ocağına, ben testlerimi daha önce yaptırdığım için testlerimin sonuçları ve ultrason kayıtlarımla gitmiştim. 25 şubata gün verdiler. tetanoz aşısı yapacaklarmış. yani sanırım tetanoz demişti, emin olamadım şimdi.. o zamana bebek hareketlenmiş olur zaten hem dedi, mutlu etti beni
ben bu aralar çok korkar oldum herşeyden, bebeğime bir şey olacak diye aklım çıkıyor.. bir kaç arkadaştan da düşük haberi aldım, hem onlara çok üzüldüm hem de kendim adına çok korktum.. kendimi ilk kez bu kadar savunmasız, eli kolu bağlı hissediyorum.. eve ultrason alasım var..

doktor bu sefer üç hafta sonraya verdi randevu.. zaman geçmiyor.. yine o pıt pıtları duymak sağ sağlim olduğunu bilmek istiyorum.. belli bir aydan sonra anne karnından steteskopla kalp atımı duyuluyormuş ya ben artık garanti evde kulağımda steteskop gezerim

zaman geçtikçe benim endişelerim de artıyor. geçen cumartesi gittik rahatladım, şimdi gün be gün içerde neler oluyor iyi mi vs. arttıkça artıyor.. siz nasıl başediyorsunuz kızlar yaa...