- 9 Aralık 2009
- 143
- 9
- 296
- Konu Sahibi cybernuran
- #1.561
Kızım büyüdü kocaman oldu teyzeler 4 aylık olduk muhteşeeem bir duygu darısı sizlere :)
maşallah kuzuna :) ama seni hiç rahat bırakmıyor herhalde forumun yolunu unuttun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım büyüdü kocaman oldu teyzeler 4 aylık olduk muhteşeeem bir duygu darısı sizlere :)
Slm kizlar.nasilsiniz?dogum yaptim 2 aylik oldu kizim.bebegim 14 gunlukken 12 parmak bagirsagindaki kısmi darlik sorunu yuzunden ameliyat oldu.dogdugu gunden beri kusmasi vardi ve kilo kaybediyordu.cok zor gunler gecirdik 40 gun hastanedeydik hep yogun bakimda.sukur allahim artik evimizdeyiz.kizimda gayet saglikli.sizler nasilsiniz?
selam kızlar nasılsınız ara ara gırıyorum ama yıne takıp etmeye çalıyorum sizleri gunler azaldı.Doguran kacıyor gıbı bebeklere bakmaktan nete bakmaya fırsat kalmıyor sanırım ne dersınız .
bu araba bende ofmde akif beye gıdıyordum cokda memnun kalmamıstım ama aynı hastanede DERYA AKSU var bence bu kadın daha cok tercıh edılmelı dıye dusunuyorum.cok seker bır kadın cunku.izel ve mtk sızler ne durunmdasınız bakayım bebeişler nasıl
geçmiş olsun canım, şükürki geçmiş .Bizede Allah sağlıkla bebişlerimizle eve dönmeyi nasip eder imnşallah
Merhaba kızlar biz 8+4 olduk bugun. Antalya kemerdeyiz siz hangi doktorlara gdiyorsunuz
ben şimdilik atatürk devlet hastanesine gidiyorum, memnunum doğuma yakın özele geçeceğim. ilk sayfalarda ofm akif bey tavsiye edilmiş sanırım oraya devam edeceğim, hem evime yakın.
canım bende kemerdeyim sana anadolu hastanesini tawsiye ederim çok ilgililer ben dogumumu orda yaptım şeker gibi bi ebem vardı herşeyimle ilgilendi saolsun. tawsiye ederim drun adı murat dogumumuda o yaptırdı
Merhaba kızlar bende araştırmalarım sonucu doğru doktoru bulduğuma inanıyorum inşallah yanılmam.
Ofm Akif Beye gittim çok kalabalıktı ve yeterli ilgilenmediğini düşünüyorum. Telefonda ikili tarama sonucumla ilgili sorduğum soruya ters cevap verince bi daha uğramadım.
Melek Büyükkınacıya gitmiştim ilk haftalar ve tavırları hiç hoşum gitmedi
Radon'da Sibel özel iyi bir doktordu fakat ofmde doğum yaptırıyoruz diyince vazgeçtim taşımalı olmasını istemiyor eşim.
Son olarak Akdeniz Şifa'da Ertuğrul Akdaş'a gittim ve çok ilgili iyi bir doktor. Onunla doğum yapmayı düşünüyorum inşallah epidural normal istiyorum artık düzenli olarak aynı doktora gidiyorum değiştirmeyi düşünmüyorum. Yalnız şeker yüklemesi ilk defasında yükske çıkınca 100mg yapıldı diyetisyene yönlendirdi 40tl de ona verdim 150tlye yakın şeker yüklemesi için gitti. Muayene ücreti 20tl olsa da testler yüksek gibi. Epidural normal şimdilik 1000tl bu fiyat ocaktan sonra artacakmış.
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benm ark orda doğum yaptı doktorlar değil ama hemşireler çok gıcıkmış öle dedi ofmyi herkes tavsiye ediyo :) eğer araştırmada yapıcaksan Mehmet Karaca çok başarılı
kesinlikle devlette doğum yapmayı düşünmüyorum canım. atatürk devletteki doktorum iyi tahliller için.özelde kim ve hangi hastane olsun ona karar veremedim
hmm kafam karıştı Akif beye gideyim diyordum ben de. melala gece 3 te suyumuz gelse ne olur ben en çok onu merak ediyorum
hmm kafam karıştı Akif beye gideyim diyordum ben de. melala gece 3 te suyumuz gelse ne olur ben en çok onu merak ediyorum
kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza.3 doktoru da araştıracağım. bu hastanelerin tam ortasında oturuyorum.
bugün detaylı ultrasona girdim hasan urcu dan. maşallah her şey iyi çıktı, kız olduğu kesinleşti. bebek eşyaları için bir kaç yer dolaştım.eski otogarın karşısındaki yer konusunda kararsızım. enes bebe kalitesiz geldi.kışlahandaki ilke bebe kaliteli lcw dan daha iyi geldi fiyatlar biraz fazla ama diğer yerlere göre uçuk değil.miniço da kalitesiz geldi.hiç bir şey alamadım kararsız kaldım.öğrenmem gerekiyo bilemiyorum hiç bir şey.. alacak ne çok şey var.
bugün 7,5 aylık biriyle konuştuk, bana karnın çok büyük baya kilo almışsın dedi. 5,5 kg aldım, o da 6 kg almış. şu boğazıma dur demeliyim.daha bebeğim 360 gr.işte benden haberler böyle.
canım ben nts ye bağlanmaya başladım ve ebeyle tanıştım 22 yıllık ebeymiş o kadar rahatlattı ki 5 dk daha konuşsa doğurt beni dicektim
gece suyun ağrın sancın konusuna gelince bende onu merak ediyordum çünkü doğum 14 ocak ama sancım var doktor erken gelebilir dedi ya yılbaşında gelirse dedim ebeye sen hiç korkma sadece bebeğini düşün biz 24 saat burdayız nöbetçi doktor var zaten hemen doktorunu arıyoruz haber veriyoruz korkma telaş yapma dedi nefes egzersizlerine kadar anlattı doğum sürecini anlattı
akif bey zaten harika bi insan biz sorun yaşamadık bugüne kadar haa terslemedi mi evet sabahları bazen aksi oluyor özellikle kampanya zamanı yoğunken gergindi biraz ama şuan iyi
bende detaylıya hasan beye gıtmıstım en keyıflı zamanlardı :)
ben park yatak aldım şuan ilke bebe de güzel indirim var ama kırcamidaki yerlere de bak derim ben yatağı ilke bebeden aldım banyo ve sağlıkla ilgili ürünleri e-bebek mağazasından aldım ilgilerine hayran kaldım ilk aylar çok önemli değil kıyafete yüklenme fazla ben pazardan bile çok pijama takımı aldım enes bebe evet kallitesiz ama miniçodan pijamadır patikli donlarıdır falan alabilirsin
bez hariç bizim herşeyimiz tamam :)
sana önerebileceğim mağazalar
e-bebek
ilke bebe
baby home
baby's life