Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

cybernuran

just say YES <")))><
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.263
6
158
38
Antalya
Antalya'dan hamiş arkadaşlarım 35+3 haftalık hamileyim hepberaber mutlu sona ilerleyip tecrübelerimizi paylaşalım mı? :)

Antalya'dan hamiş arkadaşlarım 35+3 haftalık hamileyim hepberaber mutlu sona ilerleyip tecrübelerimizi paylaşalım mı? :)

canım sen tecrübelisin sana danışmak istediğim. bende hamileleik belirtileri var adetim 4 gün geçti testi bu akşam yapacağım fakat saçlarımın boyanması gerekiyor kendi rengini eğer test pozitif çıkarsa ne yapmama gerekiyor saçık siyah şuan açık renk boya var

Canım ben ilk 4 ay boyatmadım doktorum çok önermemişti ama 4 hafta 1-2 günlükmüşüm sanırım boyattım ama hamile olduğumdan emin değildim şüpheleniyordum silik çizgi çıkmıştı testte de :) çok şükür hiçbir sorun yok hamilelikte bebeğin herseyden öte geliyor ama bunun içinde güçlü bi psikoloji gerekiyor anne ne kadar mutlu özgüvenli oluyorsa bebek te aynı şekilde mutlu oluyor ve güzel gelişiyor bence bu benim fikrim bebişim yine de seni etkilemek istemem :)) muck

Canım ben en başından beri Dr. SİBEL sürmen usta ya gittim ve gitmeye de devam ediyorum çok ama çok memnunum her anımda yanımda oldu psikolojik olarakta destek oldu 7-24 arayabiliyorum öneririm :)

erkek :nazar::nazar: tam 12.haftamda 2li tarama zamanımda öğrenmiştik oğlumuz olacağını:49:

sizde bu haftada öğrenirsiniz ne güzel :16:

hissettiğin bişey varmı? ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri , içime doğmuş demekki :1:

erkek :nazar::nazar: tam 12.haftamda 2li tarama zamanımda öğrenmiştik oğlumuz olacağını:49:

sizde bu haftada öğrenirsiniz ne güzel :16:

hissettiğin bişey varmı? ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri , içime doğmuş demekki :1:

Ayyyy :) çok sevindim hayırlı olsun canımmmm maviş cicilere bakarsın artık bol bol :)

evett:9: bol bol mavilere beyazlara bakıyorum :9: hatta kırmızı sarı yeşilde dahil bunlara, renk cümbüşü yaşatıcam oğluma bu gidişle:9::9:

hangi dr gidiyorsunuz antalyada? merkezmi buarada?

:))) bende pembe beyaz turuncu lila yelpazesindeyim :))) ben lara da oturuyorum doktorum SİBEL sürmen usta siz ne tarftasınız hangi Dr.?

Back
X