- Konu Sahibi cybernuran
Antalya'dan hamiş arkadaşlarım 35+3 haftalık hamileyim hepberaber mutlu sona ilerleyip tecrübelerimizi paylaşalım mı? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Antalya'dan hamiş arkadaşlarım 35+3 haftalık hamileyim hepberaber mutlu sona ilerleyip tecrübelerimizi paylaşalım mı? :)
Kız bebeğim :) senin bebişinin cinsiyeti nedir tatlışım neresindesin Antalya nın bide :)))
bende varım Antalya'dan
herkese merhaba![]()
antalya merkezdeyim canım ben
mehmet tongala gidiyorum dedemanda haftaya cumartesi belli olcak cinsiyetimiz bakalım :)
erkektam 12.haftamda 2li tarama zamanımda öğrenmiştik oğlumuz olacağını
sizde bu haftada öğrenirsiniz ne güzel![]()
hissettiğin bişey varmı? ben hep erkek hissediyordum ilk günden beri , içime doğmuş demekki![]()
Ayyyy :) çok sevindim hayırlı olsun canımmmm maviş cicilere bakarsın artık bol bol :)
evettbol bol mavilere beyazlara bakıyorum
hatta kırmızı sarı yeşilde dahil bunlara, renk cümbüşü yaşatıcam oğluma bu gidişle
![]()
hangi dr gidiyorsunuz antalyada? merkezmi buarada?
Bende burdayım :)
:))) bende pembe beyaz turuncu lila yelpazesindeyim :))) ben lara da oturuyorum doktorum SİBEL sürmen usta siz ne tarftasınız hangi Dr.?
bende merkezdeyim perge caddesi sonunda kızıltoprakta![]()
doktorum dedemanda Ayşegül Tezcan Germen![]()