Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Hoşgeldim canım topiğimize :) Allah sanada sorunsuz bir hamilelik yaşatsın sağlıkla bebişini kucağına al inşallah.Buradaki arkadaşlarım gerçekten çok samimi,yardımsever ıyı dostluklar kuracağımıza eminim bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak dileğiyle tekrar hoşgeldin...:49:

güzel dileklerin için teşekur ederim arkadaşım

Hoşgeldin canım lara da nerdesin bende larada oturuyorum

Geldim canım doktordan rahim ağzında yumuşama varmış herşey yolundaymış bebekte aşağıdaymış ama gelesi yok heralde açılmam yokmuş :37: sibel hanım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bu arada her an gelebilirmiş beklemedeyim :))

Ayyy canım hadi hayırlısı heyecan bastı bak meleğimiz bi gelse artık.Topiğin ilk bebeği olacak Allah'ın izniyle.Dualarım seninle canım.:49:

Sibel surmen usta canim.bu ikinci benim.ilki mecbur sezeryan oldugu icin buda ole olucak.doktorum 14 ekim dedi normal olursa ama.ama ole bi sansim yok malesef.14 de arife gunu.ekim 5-10 arasi yapariz dedi doktorum.senindemi bayrama denk gelio?

evet canım ya benim de 10 unda olacak dedi doktor..ben epidural normal isteyince doğum süresini uzatabiliyor epidural dedi o nedenle pek yanaşmadı..ama illaki istersen suni sancı veririz açarız rahmi dedi..çok fazla epidural normal doğum yapmıyormuş doktorum :(( kafam çok karışık bu bayram konusu da ayrıca sinirimi bozuyor..en azından kendi sancımı beklerdim tam bayrama denk geldi suni sancı deyince tırstım..:18:

evet canım ya benim de 10 unda olacak dedi doktor..ben epidural normal isteyince doğum süresini uzatabiliyor epidural dedi o nedenle pek yanaşmadı..ama illaki istersen suni sancı veririz açarız rahmi dedi..çok fazla epidural normal doğum yapmıyormuş doktorum :(( kafam çok karışık bu bayram konusu da ayrıca sinirimi bozuyor..en azından kendi sancımı beklerdim tam bayrama denk geldi suni sancı deyince tırstım..:18:

canım ıllakı drlar bılır ama ben kızımda aksam 9 da nişanım geldı gıttım.saat 12 de 4 cm acılmam oldu epidural oldum saat 2 bucukda dogum gerçekleştı ama gercekten bu kadar rahat dogum olabılecegı aklıma gelmezdı.2cıyı allah kısmet ederse epidurallı istiyorum çok çok rahat edeceksın

Rabbim yardımcın olsun canım,hiç korkutma kendini Allah'a emanet ol.

Son düzenleme:
Rabbim yardımcın olsun canım,hiç korkutma kendini Allah'a emanet ol.

canım Allah razı olsun hepimize kolay doğumlar nasip olsun..sağolasın..

canım ıllakı drlar bılır ama ben kızımda aksam 9 da nişanım geldı gıttım.saat 12 de 4 cm acılmam oldu epidural oldum saat 2 bucukda dogum gerçekleştı ama gercekten bu kadar rahat dogum olabılecegı aklıma gelmezdı.2cıyı allah kısmet ederse epidurallı istiyorum çok çok rahat edeceksın

keşke benim de sancım gelse canım ama sancım gelmezse nişan vs. olmazsa ve doğum başlamazsa suni sancı vercekmiş o da çok acı bi olaymış sanırım kendi sancın ile açılması daha iyi olur diyor doktor ama bayramda ekip bulamam epidural anestezi ekibini bulamam zor durumda kalırız dedi doktorda haklı...inşallah sancım gelir de bende pat diye giderim epiduralli doğuma..ıkınma sorunun oldumu canım? nerde doğum yaptın doktorun kimdi?

Geldim canım doktordan rahim ağzında yumuşama varmış herşey yolundaymış bebekte aşağıdaymış ama gelesi yok heralde açılmam yokmuş :37: sibel hanım 1 hafta daha bekleyelim dedi ama bu arada her an gelebilirmiş beklemedeyim :))

canım bebek geliyo diye sevinmiştim ben de tüh :16: neyse artık bir hafta daha sabretcez ama sanki 1-2 güne doğurcaksın gibime geliyor :34:

canım Allah razı olsun hepimize kolay doğumlar nasip olsun..sağolasın..

keşke benim de sancım gelse canım ama sancım gelmezse nişan vs. olmazsa ve doğum başlamazsa suni sancı vercekmiş o da çok acı bi olaymış sanırım kendi sancın ile açılması daha iyi olur diyor doktor ama bayramda ekip bulamam epidural anestezi ekibini bulamam zor durumda kalırız dedi doktorda haklı...inşallah sancım gelir de bende pat diye giderim epiduralli doğuma..ıkınma sorunun oldumu canım? nerde doğum yaptın doktorun kimdi?

ben istanbulda yaptım batibahat hostpital gürkan bey valla suni sancının bır farkını görmedım ben öyle çat dıye gelıp senı kıvrandırmıyor zaten 4 cm sonra epidurali verince suyunu patlatıyorlar ondan sonra 1 saatlik iş ıkınma olayı bebegın geldıgını senı zorladıgını herşeyi biliyorsun hissediyorsun

Kızlar merhaba.

İkili test yaptıranınız varmı içinizden.

Benim sonucum bugün çıktı.

Etnik köken kafkasya yazıyor. Eşim antalya, ben trabzon luyum.

Ayy nasıl bir tipi olacak çok merak ediyorum yaa:23::23::23:

zaten ben dr ben teklıf sundum oda kabul ettı benım dogumdan zerre kadar korkum olmadı cok rahattım hatta dizi izledim desem inanmazsınız bır arka tarafda hemsireler izliyordu bız konuşuyoruz falan öyle konusa konusa muhabbbet ede ede doğurdum. bır de zaten o kadar cok merak edıyordum kı bebeğimi zaten korkun varsa bıle yerını hemen heyecana bırakıyordu. bır de bız hemen eve cıkacaktık ama cocuk dr muayeneye gelmedıgı ıcın sabahı eklmek zorunda kalmıstık

Masllh canim hersey yolundaymis cok guzel.beklemedeyiz artik desene.bakalim nezmn gelicek?

Kızlar merhaba.

ay bende haftaya gidicem benım bebek geç döllendiği için 1 hafta geriden gelıyor

beledıyenın oradayım canım fener mah. canım hafıf kanlı ve sümüksü akıntın gelırse buna nişan denıyor bılmıyorum bılıyormusun . bır de baktın sancın gelıyor mutlaka duş al gıt sıcak sııcak cok rahat gecer dogumun ben kızımde öyle yapmıstım

Bende yalı caddesinde oturuyorum canım çok yakınmışız :) hergün duş alıyorum canım doğurrum belki diye ama benim kız nazlanıyor ;))

Ayyy canım hadi hayırlısı heyecan bastı bak meleğimiz bi gelse artık.Topiğin ilk bebeği olacak Allah'ın izniyle.Dualarım seninle canım.:49:

canım bebek geliyo diye sevinmiştim ben de tüh :16: neyse artık bir hafta daha sabretcez ama sanki 1-2 güne doğurcaksın gibime geliyor :34:

Benim de tüm dualarım sizlerle bitanelerim inşallah hepberaber bu günleri atlatırız :) banada 1 haftadan önce doğacakmış gibi geliyor ana kısmet ya bu kadar bekledik bekleyelim bakalım :))

Kızlar merhaba.

Allah allah bende öyle birşey yazmadı sonuçlarda :)) ben de merak ettim doğrusu

Masllh canim hersey yolundaymis cok guzel.beklemedeyiz artik desene.bakalim nezmn gelicek?

Sayılı günler kaldı artıj canım bakalım her anı sizlerle paylaşıcam inşallah :) el ele verirsek daha kolay geçet bu günler :37:

ben istanbulda yaptım batibahat hostpital gürkan bey valla suni sancının bır farkını görmedım ben öyle çat dıye gelıp senı kıvrandırmıyor zaten 4 cm sonra epidurali verince suyunu patlatıyorlar ondan sonra 1 saatlik iş ıkınma olayı bebegın geldıgını senı zorladıgını herşeyi biliyorsun hissediyorsun

ayy canım inşallah başarırım bir arkadaşım da yaptı antalya da ama ona 7-8 cm. açıldıktan sonra vermişler anesteziyi ıkınamadım ama yine de doğum gerçekleşti bir şekilde dikişim çok dedi..peki diktiklerini filan hissediyormusun? bebeğin çıkış anını filan? acı sızı vs. oluyormu yoksa sadece dolgnluk hissi mi oluyor?hazır yakalamışken sorayım dedim :34:

Kızlar merhaba.

canım ben yaptırdım ama hiç dikkatimi çekmedi etnik köken sen deyince baktım şimdi etnik kökende sadece beyaz yazıyor bende :)

evet cok yakınız kzılar hayal etsenıze pıtır pıtır yavrular gelıyor bız ev tplantıları yapıyoruz kuzukları dogum ayina göre dızıyor ay ayyy hayalı bıle gızel daha doğmadan arkadaşları oluyor

ayy canım inşallah başarırım bir arkadaşım da yaptı antalya da ama ona 7-8 cm. açıldıktan sonra vermişler anesteziyi ıkınamadım ama yine de doğum gerçekleşti bir şekilde dikişim çok dedi..peki diktiklerini filan hissediyormusun? bebeğin çıkış anını filan? acı sızı vs. oluyormu yoksa sadece dolgnluk hissi mi oluyor?hazır yakalamışken sorayım dedim :34:

canım ben yaptırdım ama hiç dikkatimi çekmedi etnik köken sen deyince baktım şimdi etnik kökende sadece beyaz yazıyor bende :)

canım bebeğin geldıgını hissediyorsun dikiş atılırken hıssetmıyorsun ama elleyınce elıne gelıyor dısta görünüşte pek bır sey kalmıyor senı rahatsız edıcek hatta göbegın bir anda iniyor bıle dogum esnasında sadece senden istenen son dk cocuk kanala gelip artık kafa yakalasınca bol bol bol ıkınmanı son gucunce 2 kere ıkınmada kendılıgınden gelıyor bebek oda sana yardımcı oluyor annesi

çok güzel bır duygu nasıl oluyor nasıl cıkıyor sen nasıl bır seyler duymuyorsun sadece ona odaklanıyorsun inanamaycaksın bunları yazarken bile yaşıyorum tekrar gözlerımden yaşı tutamıyorum allah herkese en hayırlı evlatları versın ama sunu diyorum kızm bana başka evlattan cok canyoldası oldu o küçük nefesı ile ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN SAĞLIKLI SIHHATLİ

Son düzenleme:
evet cok yakınız kzılar hayal etsenıze pıtır pıtır yavrular gelıyor bız ev tplantıları yapıyoruz kuzukları dogum ayina göre dızıyor ay ayyy hayalı bıle gızel daha doğmadan arkadaşları oluyor

Çok güzel olur canım :) hayali bile güzel gerçekten :)

Kızlar ev hanımı olanınız varmı yoksa çalışıyormusunuz hepinizde... Ben çalışıyorum Allah tan yorucu değil işim değilse çok zor geçerdi hamilelik.

ay bende haftaya gidicem benım bebek geç döllendiği için 1 hafta geriden gelıyor
Kuzum benimde bebiş 1 hafta geriden geliyor. Satla uyumlu değildi. Bakalım 16 sında kontrol var arayı kapatmış mı bizim sıpa bakalım:23::23:
B

Allah allah bende öyle birşey yazmadı sonuçlarda :)) ben de merak ettim doğrusu

Bende yaptirdim 2 li test ama hic dikkatimi cekmedi ole bir yazi.
Kızlar yazıyordur bir daha bakın:16:
Canım bendede kafkasya yazıyo. Benim bebiş ne olacak ben anlamadım zati :52::52::52::52:

Back
X