İzelcim mesajını görür görmez kalkıp baktım yastığa acaba ben mi hata yapıyorum diye. Eğer öyle olsaydı çok çok üzülürdüm. Ve sana etiketin resmini çektim.
Ayrıca nakit:44.95 takitli:49.95, yani 50 değil 45 tl ye almışım düşün. Eşim nöbete gitti diğer pc yanında gelince hemen sana etiketin resmini atcam.ve birazdan aziz bebeye mail atcam şikayet amaçlı..
Benim başıma gelene bak; geçen ay Aziz bebeye gittiğimizde istediğim hastane çıkışının olmadığını söylediler. Ve o Sevi bebe yastığından da bir sürü vardı.Neyse bu ay belki o hastane çıkışı gelmiştir diye tekrar gittim ama gelmemiş dediler. Baya bi üzüldüm hatta konuştuk yaa sipariş verelim dedim ya da internetten alalım dedim,aval aval baktılar yüzüme,oyalandım biraz. Arkamı bi döndüm ki kutulu çekmeceli hastane çıkışları, dedim bunlar ne? Bilmiyoruz ki bizde hiç bakmadık dediler. Ben zorla açtırdım kutuyu bi de ne göreyim benim beğendiğim hastane çıkışı

Ayyy biz açıp bakmamıştık bile dedi. Sonra eşim biraz üstlerine gidince "patron diğerlerini satmadan bunları açma dedi bize" dediler

Neyse gencecik kızlar çok üstünde durmayayım dedim aldım. Bu yastık kısmına geçince baktık bir tane var. Dedim alan çok mu, hayır hiiçç satılmadı geldiğinden beri dediler. Peki o kadar yastık nereye gitti.
İzelcim ben çok çok sinirlendim resmen yalancı durumuna düştüm ki allahtan elimde faturam var ama şuan sana gösteremiyorum, yarın ilk iş resim atcam. Senden de ricam ana bayilerini araman. Ben arıyorum şimdi.[/QUOTE
Ay canim benim lutfen takma kafana.asla yalan pozisyonuna dustum diye dusunme.Bende cok begenmedim kizlarin ilgisini.dun bir hamile bayan geldi aldi dedi.baska yok dedi.gelirmi dedim.50 ye satmadik dedi.56 gibi bisey dedi.sizi ariyalim dedi.gelince.