- Konu Sahibi cybernuran
günaydın kızlar nasılnız bugun bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım.önce sen bir al :) akşam topiği okuyorum heyecanla sayfaları değiştirdim sen doğurdun mu, nasıldı falan yazarsın diye ama..Hala beklemedeymişsin :)
furtti günaydın
mtmtk hoşgeldin cnmAllah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
hava çok güzel , keşke plaja gidebilseydim eşimede tatil bugün ama denize girmem yasak birkaç gün
Yok canım ben doğurmaktan vazgeçtim
Bu hafta içinde doğururum gibi geliyor bana ama bakalım :)))
Uff benimde girmem yasak :/
senin son zamanların olduğu için değil mi nurancım ? bugün nasılsın ?![]()
Merhaba sevgili Antalyalılar
Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımıznasip
Yok canım ben doğurmaktan vazgeçtim
Bu hafta içinde doğururum gibi geliyor bana ama bakalım :)))
Uff benimde girmem yasak :/
Evet Aylincim denizde filan doğurmayayım diye sanırım
Ben de hemen hemen hergün kepez kent ormanına gidiyoruz eşimle biraz uzak ama havası güzel yürüyüş yapıyoruz![]()
Evet Aylincim denizde filan doğurmayayım diye sanırım
Ben de hemen hemen hergün kepez kent ormanına gidiyoruz eşimle biraz uzak ama havası güzel yürüyüş yapıyoruz![]()
Hoşgeldinizzzinşallah en yakın zamanda burdan güzel haberlerini okuruz doğumda sizin içinde dua edicem
antalyanın neresindensiniz?
[COLOR="#FF0000" .!.:inci[/COLOR] hoşgeldinizçok uzun bir zaman olmamış sakın karamsarlığa kapılmayın
abimler de 6.ayda almışlardı güzel haberi
doğum kontrol hapı kullandıysanız eğer zamanında zaten 6-7 ay sürmesi çok normal diyorlar
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle
[/B]
arkadaşlar buarada yaşlarınız kaçben 29.yaşımdayım
![]()
ahh negüzel canım tertemiz mis gibi orman havasıartık en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bol oksijen
![]()
suda doğum olur senin kiiidoğar doğmaz yüzmeye başlar bal kızın hihihihi
![]()
inci hoşgeldinizçok uzun bir zaman olmamış sakın karamsarlığa kapılmayın
abimler de 6.ayda almışlardı güzel haberi
doğum kontrol hapı kullandıysanız eğer zamanında zaten 6-7 ay sürmesi çok normal diyorlar
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi paylaşırsınız bizimle
![]()
ben yarın gitmeyi planlyorum yarın cok ışım var ılk önce kızım cok isitiyor o yuzden gıdelım dıyoruım
30 yaşındayım çocuğum yok 4 yıldır evliyim.4 aydır deniyorum. öğretmenim.
Merhaba sevgili Antalyalılar
Ben de aranıza katılmak istiyorum ama 4 aydır hamile kalamıyorum bu 5. ayımıznasip
inci bende öğretmenimsiz nerde çalışıyorsunuz ve ne öğretmenisiniz ?
elif ohh maşallah maşallahh misafirlerinide ağırlamışsın ne güzeltabi yorgunluk cabası
birkaç gün gelen gidenin olmazsa dinlen bol bol belini özellikle rahat ettir ihmal etme
cybernuran 2.yi düşünüyormusun yaben hem istiyorum hem istemiyorum, bir çocuğa bırakılabilcek en güzel miras kardeştir diyorum, ama diğer taraftan tamda emin değilim
![]()
Evet canım düşünüyorum ama aralarında en az 2-3 yaş olsun istiyorum kardeşlik çok güzel bir duygu kızımı bu duygudan mahrum bırakmayı istemem![]()
inci bende öğretmenimsiz nerde çalışıyorsunuz ve ne öğretmenisiniz ?
elif ohh maşallah maşallahh misafirlerinide ağırlamışsın ne güzeltabi yorgunluk cabası
birkaç gün gelen gidenin olmazsa dinlen bol bol belini özellikle rahat ettir ihmal etme
cybernuran 2.yi düşünüyormusun yaben hem istiyorum hem istemiyorum, bir çocuğa bırakılabilcek en güzel miras kardeştir diyorum, ama diğer taraftan tamda emin değilim
![]()
katılıyorum canım umarım ilk bebişler sakin olur da ikinciyi rahatlıkla düşünebiliriz..ikisini birden büyütüp iş hayatıma dönüp çalışmak isterim
valla ağırladım ama bir de bana sor canım ayağa kalkınca kasıklarım aşağı düşecek gibi oluyor çok yordum sanırım kendimi daha misafir filan alamam valla ben bitmişimağırlaştıkça daha zor olacak...valla eltim yeni doğum yaptı ofm hastanesinde..hamileliğii boyunca enerjisi mükemmeldi sabah 9 akşam 9 yürürdü banamısın demezdi maaşallah..siz yürüyebiliyormusunuz uzun süre yoksa bu bacak bel kasık ağrıları bitek bendemi var
alışveri,ş yapmam lazım bebeğime ama çıkamıyorum eşim de oruç o da çıkamıyor ramazan bitince eşim hepsini bir alır çıkarız dedi..
![]()