- Konu Sahibi cybernuran
dr umu değiştirdiğimi bilen bir arkadaşım bugün ayhan yılmazı tavsiye etmişti....şansa bak...bir tanıdıkları iki yıl önce onda doğum yapmış...bilgi veren güzel güzel anlatan bir dr demişti...dr la mı sıkıntın hastane ile Mİ?
hakkımızda hayırlısı canım inşallah...senin SAT ne zaman? geçen cumadan beri gün içinde bir kaç kez hafif hafif kasıklarım ve belim ağrıyor..bu kadar...açıkçası pek umutlu değilim...ağrım çok az çünkü..ve ağrıdı zamanda mazoşist gibi seviniyorumm..bebiş gelecek diye
..o nedenle 41-42 haftayı beklerim gibime geliyor..bir de ben 42.haftamda doğmuşum...annesi gibi tembel olursa gelmez.
..
aslinda hastane super bes yildizli otel gibi dogum sureci cok rahat gecer drumla da bi sorun yok guzel anlatan kibar bi bey ama ben de hala tavsiyeleri arastiriyorum seker yuklemesini neden 75gr yaptiklarini ilk dogumumda 50gr yapildigini soyledigimde bizde boyle pazarlik yok demesi hosuma gitmedi bi de zor bi gundu ayrica hamilelik hormonlar vs. biraz sinir oldum galiba :) bilmiyorum.ne yapacagimi acikacsi ilk dogumumda kontroller icin orhan hosgore gitmistim super bi doktor ama muayenehanesi var ve dogum.ucreti biraz fazla geldigi icin.devlet hastanedine yonlendirmisti beni dogum.icin imkanim olsa hic dusunmeden direkt ona giderim :)