Antalya 'dan hamiş arkadaşlarım tanışalım mı :)

Merhaba ben de Antalyalı bır hamıleyım :) vıtale hastanesınde sınan beye gıdıyorum. sınan beye gıdenler var mı? su an da 18 haftalığız ve ilk bebeğimiz :)

cevap yazan olmamış ama merek ediyorum aynı doktora giden var mı ? bir de hamilelik kursu başlıyor 1 şubatta katılmak isteyenler başvurabilir.Hatta babalar da gelebiliyormuş. Biz gitmeyi düşünüyoruz.

Merhabalaaar :) bende minik oğlumu 15 ocakta kucağıma aldım.Ofm hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.Hemşirelerin ilgisinden memnun kaldım.
Doğumu bekleyen annelerede kolay doğum diliyorum.
Doğum yapmış annelere de BEBEKLERİ İÇİN HANGİ DR A gittiklerini sormak istiyorum.Ofmdeki çocuk drunu sevmedimde...

Merhabalaaar :) bende minik oğlumu 15 ocakta kucağıma aldım.Ofm hastanesinde sezeryanla doğum yaptım.Hemşirelerin ilgisinden memnun kaldım.
Doğum yapmış annelere de BEBEKLERİ İÇİN HANGİ DR A gittiklerini sormak istiyorum.Ofmdeki çocuk drunu sevmedimde...

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah.. OFM'de miydi doktorun yoksa dışarıdan bir doktorla mı OFM'ye geldin. Sormak istedim..

kızlar bugunkü kontrolumden sonra tansıyonum yuksek cıkmasıyla dr daha fazla bekletmeyelım dedı ve pazartesi ıcın bana gun vardı kısmetse ve allah ızın verırıse oğlusumu alıcam korku heyecan ve tedırgınım bana dua edin pazartesi akşam evimizde olursak yazarım

Canım inşallah sağlıkla sıhhatle doğumun gerçekleşmiştir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişin sağlıkla büyüsün inşallah.. OFM'de miydi doktorun yoksa dışarıdan bir doktorla mı OFM'ye geldin. Sormak istedim..

Canım inşallah sağlıkla sıhhatle doğumun gerçekleşmiştir. Hayırlı haberlerini bekliyoruz...
ofmen güray hanımdı drum

Canim allah anali babali buyutmek nasip etsin.bende ofmede dogum yaptim.cocuk doktorlarondan memnun kalmadim.seninki hangisiydi?kizim 3.5 aylik ben anadolu hastanesinde hediye kucukkelese goturuyorum kizimi cok memnunum.

İzell ve ayparcam teşekkkur ederim...içim rahatladı bebegimin benim depolarimdan bedlendigini bilmiyodum...konusmsk iyi geldi yalniz olunca zor oluyo esim cok iyi herseyimle ilgileniyo ama ben koca kadin oldum anne ilgisi istiyorum su siralar buna cok ihtiyacim var..ama bende ne anne ne baba var

Allah yardımcın olsun canım icini ferah tut

Canim allah anali babali buyutmek nasip etsin.bende ofmede dogum yaptim.cocuk doktorlarondan memnun kalmadim.seninki hangisiydi?kizim 3.5 aylik ben anadolu hastanesinde hediye kucukkelese goturuyorum kizimi cok memnunum.

canım sende mi OFM'de doğum yaotın maşşallah doğum nasıldı peki belki geçmişte vardı ama okuyamadım hepsini..:26::26::26: ben de OFMye gidiyorum da hastane de doktorum da hoşuma gitti sizlerden de bilgi almak güzel olur tabii:18::18::18::18:

canım sende mi OFM'de doğum yaotın maşşallah doğum nasıldı peki belki geçmişte vardı ama okuyamadım hepsini..:26::26::26: ben de OFMye gidiyorum da hastane de doktorum da hoşuma gitti sizlerden de bilgi almak güzel olur tabii:18::18::18::18:

Evet canim ofmede 3 ay once minik kuzumu kucagima aldim.doktorum hastaneden degildi benim.sibel surmen usta.cok memnun kaldim hastaneden ameliyAt ortami superdi cok rahat gecti odalar tek kisilik ve oldukca temiz.sormak istedigin bisey varsa seve seve cevaplarim.
.

Evet canim ofmede 3 ay once minik kuzumu kucagima aldim.doktorum hastaneden degildi benim.sibel surmen usta.cok memnun kaldim hastaneden ameliyAt ortami superdi cok rahat gecti odalar tek kisilik ve oldukca temiz.sormak istedigin bisey varsa seve seve cevaplarim.
.

sezeryan mı olmuştun canım sevindim hastaneden memnun kaldığına. benim de hoşuma gidiyor fakat ilk doğum olunca telaşlanıyo insan. bebişinde iyidir umarım. Sibel Sürmen Usta'yıda duydum fakat özel olduğu için maddi açıdan sanırım zorlar o yüzden OFM'de Derya hanıma gidiyorum. umarım bizde senin gibi sağlıkla kavuşuruz kuzuşumla. Teşekkür ederim...:54::54::54::54:

sezeryan mı olmuştun canım sevindim hastaneden memnun kaldığına. benim de hoşuma gidiyor fakat ilk doğum olunca telaşlanıyo insan. bebişinde iyidir umarım. Sibel Sürmen Usta'yıda duydum fakat özel olduğu için maddi açıdan sanırım zorlar o yüzden OFM'de Derya hanıma gidiyorum. umarım bizde senin gibi sağlıkla kavuşuruz kuzuşumla. Teşekkür ederim...:54::54::54::54:

Evet spinal sezeryan oldum.rahat ol canim stres yapma.dogum seklin bellimi?kizim baya bir sıkıntı atlatti ama simdi iyi sukur:))

Evet spinal sezeryan oldum.rahat ol canim stres yapma.dogum seklin bellimi?kizim baya bir sıkıntı atlatti ama simdi iyi sukur:))

Canım gelmiş geçmiş olsun o zaman kızışına nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar: doğum şeklim belli değil daha cinsiyetimiz bile belli değil.. daha doğrusu son gittiğimizde sıkı sıkı poposunu dayadı göstermedi :9::9::9::9::9: doğum da Allah kısmet ederse normal istiyorum bir aksilik çıkmazsa ama bakalım günler ne gösterir bilmiyorum:31::31::31::31:

sevgili hamişler ben de antalyadan yazıyorum 24 saat hiç gecmeyen bulantılarım ve kusmalarım yuzunden daha bırsey anlayamadım hamılelıgımden hıcbısey yıyemıyorum herseyden mıdem bulanıyor cok dayanılmaz oldu gunlerdır gecmıyor cok uzgunum:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

izelcim birşey sorabilirmiyim sibel hanım doğum ücreti olarak ne alıyor benim daha 4 ayım var hiç bu konuda konuşamadık daha erken diye ama ben merak ediyorum...

Back
X