- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
dört boyutlu ultrasson değil mi sorduğunuz?Arkadaşlar merhaba, ben ofm hastahanesine gidiyorum ama orda renkli ultrason yokmuş 2 boyutlu vardı siyah beyaz ama yüzü hiç belli olmuyor zaten. Yüzünü de çok merak ediyorum var mı bildiğiniz yerler renkli ultrason yapan bebisimin yüzünü gözünü mimiklerini görsem?
dört boyutlu ultrasson değil mi sorduğunuz?
çoğu hastanede var medstar olimpos akdeniz şifa bunlarda var diye biliyorum ben.
ofmde olmaması ilginç geldi.
Anadolu hastanesinde var bildigim cnm. Hangi doktora gidiyorsun ofmde acaba memnunmusun doktorundan bende ofmye gitmeyi dusunuyorum da oyuzden sordum
Sirinyalidaki Yasam hastanesini kesinlikle tavsiye ederim
Ben medstar topcular'a gidiyorum orada yaptirmistim canımSanirim evet şu yüzleri net belli olanlar varya
Ben medstar topcular'a gidiyorum orada yaptirmistim canım
İnan tam hatırlamıyorum ama ya 120 ya 170 olması lazım. Belki telefon ile sorsanız bilgi verirler. Ünal Yirmibes doktorumNe kadar vermiştiniz peki sorması ayıp
Can'ım bişey sorucam muayene ücreti nedir acaba bilgilendirir misin rica etsemFiyatı biliyor musunuz pekii ? Valla ben önce Tuğçe hanıma gidiyordum soyadını vermeyeyim gidince görürsünüz zaten hiç memnun kalmadım. Bi kaç ağızdan da aynı cümleyi duydum insanlara sanki evlilik dışı hamilelik yaşıyormuş gibi davranıyor. Baştan aşağı suzmeler falan. Bende biraz araştırmayla Akif köseyahyaoğlu na gittim. Ve çok memnunuz sorulardan hiç sıkılmaz üstüne tavsiyeler fikirler bile verir çok iyi bi beyefendi tavsiyemdir
Can'ım bişey sorucam muayene ücreti nedir acaba bilgilendirir misin rica etsem
Fiyatını bilmiyorum birisinden duymuştum oldugunu sadece telefonla belki ogrenebilirsin fiyatını doktor tavsiyen icin tesekkut ederim canimFiyatı biliyor musunuz pekii ? Valla ben önce Tuğçe hanıma gidiyordum soyadını vermeyeyim gidince görürsünüz zaten hiç memnun kalmadım. Bi kaç ağızdan da aynı cümleyi duydum insanlara sanki evlilik dışı hamilelik yaşıyormuş gibi davranıyor. Baştan aşağı suzmeler falan. Bende biraz araştırmayla Akif köseyahyaoğlu na gittim. Ve çok memnunuz sorulardan hiç sıkılmaz üstüne tavsiyeler fikirler bile verir çok iyi bi beyefendi tavsiyemdir
Fiyatını
Fiyatını bilmiyorum birisinden duymuştum oldugunu sadece telefonla belki ogrenebilirsin fiyatını doktor tavsiyen icin tesekkut ederim canim
Var diye biliyorum ama bi telefon açıp sorarsan çok ilgililer yardımcı olacaklardirYaşamda renkli ultrason var mıydı peki 4d
Çok iyiymiş ya tavsiyen üzerine gideyim ben o zaman bu aydan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum olursa inş bana da iyi gelir tşk ederim tekrardan50 tl bi muayene ücreti var gülüm
Ünal yirmibese 80 TL ödedimÇok iyiymiş ya tavsiyen üzerine gideyim ben o zaman bu aydan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum olursa inş bana da iyi gelir tşk ederim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?