Antalya içi renkli ultrason yapan hangi hastahane var ?

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar merhaba, ben ofm hastahanesine gidiyorum ama orda renkli ultrason yokmuş 2 boyutlu vardı siyah beyaz ama yüzü hiç belli olmuyor zaten. Yüzünü de çok merak ediyorum var mı bildiğiniz yerler renkli ultrason yapan bebisimin yüzünü gözünü mimiklerini görsem?

dört boyutlu ultrasson değil mi sorduğunuz?

çoğu hastanede var medstar olimpos akdeniz şifa bunlarda var diye biliyorum ben.
ofmde olmaması ilginç geldi.

çoğu hastanede var medstar olimpos akdeniz şifa bunlarda var diye biliyorum ben.
ofmde olmaması ilginç geldi.

Valla bende şaşırmıştım doktoruma sordum bi heyecanla dedi bizde renkli yok o makine mi yokmuş neymiş öyle birşey demişti o yüzden siyah beyaz bakıldı bu dediğiniz yerlere bi bakayım fiyat bilgisi var mı peki

Anadolu hastanesinde var bildigim cnm. Hangi doktora gidiyorsun ofmde acaba memnunmusun doktorundan bende ofmye gitmeyi dusunuyorum da oyuzden sordum

Anadolu hastanesinde var bildigim cnm. Hangi doktora gidiyorsun ofmde acaba memnunmusun doktorundan bende ofmye gitmeyi dusunuyorum da oyuzden sordum

Fiyatı biliyor musunuz pekii ? Valla ben önce Tuğçe hanıma gidiyordum soyadını vermeyeyim gidince görürsünüz zaten hiç memnun kalmadım. Bi kaç ağızdan da aynı cümleyi duydum insanlara sanki evlilik dışı hamilelik yaşıyormuş gibi davranıyor. Baştan aşağı suzmeler falan. Bende biraz araştırmayla Akif köseyahyaoğlu na gittim. Ve çok memnunuz sorulardan hiç sıkılmaz üstüne tavsiyeler fikirler bile verir çok iyi bi beyefendi tavsiyemdir

Can'ım bişey sorucam muayene ücreti nedir acaba bilgilendirir misin rica etsem

Fiyatını
Fiyatını bilmiyorum birisinden duymuştum oldugunu sadece telefonla belki ogrenebilirsin fiyatını doktor tavsiyen icin tesekkut ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…