Canım dediğim gibi 3 günde ballı sütle 6 yumurta daha olmuştu.. ben zaten son 1 hafta kala yemeye beslenmeme dikkat etmeye başladım.. normal her zaman ne yiyorsam onları yedim sadece.. ballı süt dışında bişey yapamadım 2 hafta 2 günde 1 hep yollardaydık:)) beslenmeye vakit bulamadım..
Ama şuan transfere kadar kuru incir, ballı süt, haftada 2 gün ilikli kemik suyu, 2 gün kuru fasulye, ceviz, çiğ badem, fındık, çiğ kabak çekirdeği yiyorum hergün.. katı meyve sıkacağı aldım havuç suyu ve ananas suyu ve elma suyu sıkıp içmeye başlamam gerekiyor. Henüz başlamadım...
Bunları sende yapabilirsin hepsi protein zaten yumurtaların sağlıklı olur hemde vücudunu ve rahmini transfere hazırlarsın..
Bu arada ilikli kemik kuyu yaparken suyunu çok koy, günlük yemeklerinde de normal su yerine kemik suyuyla yapmış olursun... inşallah emeklerimizin karşılığını alırız..[/QUOcok teşekkür ederim. İns daha fazla ve sağlıklı olur benimde. Sadece stres oluyor insan. Rahim dinlendirme kaç gün sürecek peki. Ben yumurta toplama işlemini yaptırdıktan sonra kaç gün sonra transfer olacak.kisiden ksiiye değişiyormu acaba.cok sabırsızim.