antalya ivf

kızlar öncelikle merhaba bende antalya tüpde tedavi oldum şuan hamileyim 15 yıl sonra rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim enkısa zamanda bebişlerinize kavuştursun

teşekkürler canım. İnşallah önce Hasan beyden aldım randevuyu sonra ani bir kararla Kemal Beye geçtim. Bilmiyorum artık hayırlısı

Benim doktorum hasan bey memnunum..bakalim hayirlisi guzelim ..stres yapmma sakin ilk denemendi hmn

Bnm ilk denemem mayistaydi klinik cok iyi ..rahat ol..bn almanyadan geliorum te..uc hafta antalyada olcam haftaya cumartesi transfer

kızlar öncelikle merhaba bende antalya tüpde tedavi oldum şuan hamileyim 15 yıl sonra rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim enkısa zamanda bebişlerinize kavuştursun

öncelikle hayırlı olsun.sağlıkla kavuştursun Rabbim.
özel olmassa yaşınız kaç ve sorun neydi?
daha önce tüp bebek yaptırmışmıydınız?

öncelikle hayırlı olsun.sağlıkla kavuştursun Rabbim.
özel olmassa yaşınız kaç ve sorun neydi?
daha önce tüp bebek yaptırmışmıydınız?
canım ben 31 yaşındayım bende rezerv azlığı ve tüplerde sorun vardı 3 kez denedim ama farklı yerlerde son denememi antalyada yaptırdım çok şükür sonuç aldım dr murat berkkanoğluydu rabbim herkeze nasip etsinin şallah

Ben 31 yasindayim pco luyum..25 tane yumurtam toplandi ilk denememde iki tane konuldu 11i donduruldu..simdi dondurulmuslari kullanilcak..bnm dogal yoldan olur dedi doktorlar yillarca bekledim..antalyada tup bebek denemeye basladik hayirlisi artik

teşekkürler canım. İnşallah önce Hasan beyden aldım randevuyu sonra ani bir kararla Kemal Beye geçtim. Bilmiyorum artık hayırlısı

Dr.Hasan bey bence iyi bir tercih onun sayesinde tek yumurta ile temmuzda anne oldum.... Kemal bey'de iyi bir doktor fakat çok yoğun çok fazla hastası var ve yeterli ilgilenemediğini düşünüyorum bence Hasan beyi denemelisiniz benim tutma şansı yüzde 7 iydi sadece fakat başarılı oldu Rabbim isteyen herkeze nasip etsn inşallahh

Hasan bey iyi bi doktor olduguna bende katiliyorum..gercekci ..dikkatli davraniyor hep..benim sansim yuksekti ama olmadi..nasip bazi seyler elinden geleni yapiyorlar sonucda olmamasi onlarinda basarisizlilk orani artiriyor..

ne kadar güzel.
peki yaşınız kaç acaba..yumurta birinci kalitemiydi.
özel bişeyler yaptınız mı.
sorun neydi.eşinizde sorun varmıydı
cevaplarsanız sevinirim.

Başta Hasan beyden almıştık randevuyu ama artık Kemal Beyde başladık. Ne yapalım Kader kısmet artık hayırlısı inşallah. Bu arada 15 günüm kaldı başlamak için. Dua edin kızlar bana. Ben hepimize ediyorum. Yaşım 37 problem eşimde ve 3. deneme

Allah yardımcınız olsun.
emeklerinizin karşılığını versin inşallah......

bende antalya ıvf.dr kemal bey,şu an beklemedeyim kantahlilim 30 aralık inşallah sonuç pozitif olur inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırım

bende antalya ıvf.dr kemal bey,şu an beklemedeyim kantahlilim 30 aralık inşallah sonuç pozitif olur inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırım
rabbim hayırı haberler almanı nasip etsin canım bende orda tedavi oldum 3 denemede hamile kaldım dr murat beydi rabbim herkeze nasip etsin inşallah

Bugun trAnsferimi oldum kizlar..hakkimizda hayirlisi aryik iki tane dort hucreli bir tane 3hucreli 2gun dollenme embryosu..hucre oneminini pk anliyAmiorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…