kızlar öncelikle merhaba bende antalya tüpde tedavi oldum şuan hamileyim 15 yıl sonra rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim enkısa zamanda bebişlerinize kavuştursun
canım ben 31 yaşındayım bende rezerv azlığı ve tüplerde sorun vardı 3 kez denedim ama farklı yerlerde son denememi antalyada yaptırdım çok şükür sonuç aldım dr murat berkkanoğluydu rabbim herkeze nasip etsinin şallahöncelikle hayırlı olsun.sağlıkla kavuştursun Rabbim.
özel olmassa yaşınız kaç ve sorun neydi?
daha önce tüp bebek yaptırmışmıydınız?
teşekkürler canım. İnşallah önce Hasan beyden aldım randevuyu sonra ani bir kararla Kemal Beye geçtim. Bilmiyorum artık hayırlısı
canım ben 31 yaşındayım bende rezerv azlığı ve tüplerde sorun vardı 3 kez denedim ama farklı yerlerde son denememi antalyada yaptırdım çok şükür sonuç aldım dr murat berkkanoğluydu rabbim herkeze nasip etsinin şallah
Dr.Hasan bey bence iyi bir tercih onun sayesinde tek yumurta ile temmuzda anne oldum.... Kemal bey'de iyi bir doktor fakat çok yoğun çok fazla hastası var ve yeterli ilgilenemediğini düşünüyorum bence Hasan beyi denemelisiniz benim tutma şansı yüzde 7 iydi sadece fakat başarılı oldu Rabbim isteyen herkeze nasip etsn inşallahh
Başta Hasan beyden almıştık randevuyu ama artık Kemal Beyde başladık. Ne yapalım Kader kısmet artık hayırlısı inşallah. Bu arada 15 günüm kaldı başlamak için. Dua edin kızlar bana. Ben hepimize ediyorum. Yaşım 37 problem eşimde ve 3. deneme
rabbim hayırı haberler almanı nasip etsin canım bende orda tedavi oldum 3 denemede hamile kaldım dr murat beydi rabbim herkeze nasip etsin inşallahbende antalya ıvf.dr kemal bey,şu an beklemedeyim kantahlilim 30 aralık inşallah sonuç pozitif olur inşallah hayırlı güzel bi sonuç alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?