ANTALYA MAYIS MELEKLERİ LÜTFEN YARDIM !!!

mira0707

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
21
8
1
44
GÜZEL HAMİŞLER SİZE 3 SORUM VAR CEVAPLARINIZI İPLE ÇEKİYORUM

1: ANTALYADA MAYIS ANNESİ VARMI
2: ANTALYADA HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ NIORMAL DOĞUM ÖNEREN DOKTOR ÖNERİNİZ VARMI ?
3: ÇOCUK ARABASI ÖNERİNİZ VARMI ?

Meraba cnm ben antalyada sata göre 1 mayıs annesi olucam allah izin verirse.antalya da Anadolu Hastanesi Meydana gidiyorum doktorum Mine Erdoğan Yılmaz doktorum normal doğumu destekliyor yalnız benim erken doğum riskim var ne olur bilmiyorum serklaj ameliyat oldum rahim ağzı uzunluğum kısaldığı için ne olur bilmiyorum sürekli yatış halindeyim sadece wc için kalkıyorum yemeğin dahi yatarak yiyorum o yüzden bebek arabası almadık düşünürsen mayıs annelerin topiğinde bebeğe. Alınan alışverişler listesi var ordan Detaylı bilgi alabilirsin cnm

Topici yeni gördüm medstar topçular nilsem eraslan dr um ve cok memnunum. Bebek arabası olarak baby max aldım şimdilik iyi görünüyor ama kızım sağsalim doğdugunda daha iyi anlayabilirim :KK51:

birkez daha özele gittim hayal kırıklığına uğradım sezeryan için diretiyorlar ben normal doğum istiyorum tamam belki erken olabilir ama normal doğuma değil özellikle sezeryana yönlendiriyolar psikolojik olarak :( yarın antalya tıp fakultesine gideceğim kızlarr bakalım onlar ne diyecekler...

***bu arada hala bebek arabası almadım çok mu geç kaldık ? ***

Umarim herkez sag salim yavrusuna kavusur. Ben de hala bir dr bulamadim normal dogum yanlisi. Antalya li degilim hic tanidigim yok, internetten buldugum isimler Mehmet Tongal, Orhan Degirmenci , Figen Demir... bu dr ilgili bilginiz var mi acaba ya da sizin onere bileceginiz.
Bebek arabasi Concord Neo oneririm arkadaslar

:)) cok haklisiniz. Ben bir ebe buldum internetten takip ediyorum kendisini son care bu olacak artik . Adini da vereyim hamile okulu actilar hatta Ebe Ferda AYDIN
Az kalmis bebeginize kavusmaniza, saglikla kavusun insallah bir birinize

Hanım lar merhaba Allah bebeklerinizi saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin misafirlere vereceğiniz kokulu taş ve sabun dan hediyeler yapıyorum uygun fiyattadir

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 72
  • images-3.webp
    images-3.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 47
  • images-1.webp
    images-1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 46
  • images-2.webp
    images-2.webp