Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım biz temmuzda başlıyoruz inşallah.hep erteleye erteleye temmuza kaldı hayırlısı olsun artık.
aklına dış gebelik falan getirme neden öyle bi hisse kapıldın.ben normal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim geçen yıl.allah kimseye yaşatmasın.zor bişey.
sen ortada bişey yokken düşünme böyle şeyler pozitif olki herşey yolunda gitsin.güzel haberlerini bekliyoruz canım.
olsun geç olsun sağlam olsun..bu arada dış gebeliği nasıl anladın?değerlerin nasıldı? bi anlatırsan çok sevinirim..bi şikayetim yok ama... ne zaman şikayetlerin başladı?teşhisin falan nasıl kondu??
canım adetime 5-6 gün kala çok açık renkte kahverengi lekelenme yaşadım.adet gününe kadar lekelenme devam etti.adet günümde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı.hafif kanamada başlamıştı.kan testinde ilk değerim 38 çıktı.sonra düştü tekrar yükseldi ama iki katına artmadı hiç bir zaman.dış gebeliğin belirtileri betanın düzensiz artması,lekelenme kanama gibi şeylerdir.ama bunların hiçbiri kesin tesbit için yeterli değil.yada bunları yaşayan kesin dış gbeidr diyede bişey yok.bana 3 doktor düşük yapıyosun dedi.son gittiğim doktor dış gebeliği tesbit etti.genelde değer 1500 olup kese rahimde gözükmüyorsa ve bu saydığım belirtilerde varsa dış geeblik kesinleşiyor.
sen sanırım kanama yaşadığın için şüphelendin ama hamileliğinde 9 ay boyunca adet olan kadınlar bile var.olumsuz şeyler düşünme hamileliğinin tadını çıkar.inşallah keseyi görürüsün bir an evvelde için rahatlar.üstüne görme denen şeyi yaşıyor olabilirsin.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
canım kafanı inan boşuna karıştırıyorsun.beta değerin ne güzel artmış.iki katındanda fazla artış olmuş.progesteron değerleri konusunda çok bilgim yok ama sanmıyorumki olumsuz bir gebelik olsun.ayrıca gebelik illede belirti verecek diye bişey yokki.bende hamile olduğumda hiç bir belirti yaşamadım lekelenme olmasa şüphelenip test bile yapmazdım.bence gayet sağlıklı bir gebelik zaten şuan değerin 2000 e yaklaşmıştır.tabi insanın elinde olmuyor ister istemez endişeliniyorsun ama içini ferah tut.keseyide kalp atışlarınıda en kısa zamanda görürsün inşallah.beklemediğin umutsuz bir anında oluşan sürpriz bir gebelik olduğu için onun kaygısı ve tedirginliği var sanırım inanamıyorsun.ama kendini boş yere üzme.dedimya hamileliğinin,uzun zamandır beklediğin bu anın keyfini çıkar.
merhaba uzun zamandır girememiştim ama baktım kimse girmemiş benim iğneler bitti hamileyim şimdi sana ilk ve ikinci test sonuçlarını soracaktım bir de sen hamileyken corasprin kullandınmı cevap yazarsan sevinirim birde hamileliğin nasıl geciyor![]()
çok sevindim canım allah kucağına almayıda nasip eder inşallah benim ilk testim 117 ikinci 206 üçüncü 1070 çıkmıştı hamileyken coraspin kullanmadım. allahıma çok şükür hamilelik çok güzel gidiyo her şey yolunda artık bebişlerimi hissedebiliyorum çok güzel bişeymiş bu darısı senin ve diğer bekleyenlerin başına