Düzeltme:
"Sİnan bey tedavimi takip edecek diğer işlemler yan tarafta olucak.Tıpkı senin de yapmayı düşündüğün gibi." derken yasmin_07 sana hitap etmeyi unutarak yazmışım.Umarım senin de sorunsuz kolaylıkla geçer.Benim herhangi bir sorunum yok herşey yolunda görünüyor.Bugun 8. gün 5-6 yumurta görünüyormuş.Akşamları gonal-f yapıyordum göbekten, bu sabah da yine göbekten yumurtaları hizaya sokan başka bir iğneye başladım.İkisine birden devam..Bu benim ilk tüp denemem gelecek basamakları da göreceğiz.Tekrar selamlar.
merhaba irenee bende 10 temmuzda gonal f ile başladım.225doz kullanıyorum.yarın yine randevumuz var sinan beye.bakalım yumurtalar ne durumda.sen kaç doz kullanıyorsun.bende gelecek aşamaları çok merak ediyorum.gonal f dışında şuan kullandığın iğnenin adı ne bide hani ilaçları kullanıyosun.ben aspirin ve elevit kullanıyorum gonal f nin yanısıra.birde yumurtaları hizaya sokmak için verdiği iğneyi sabahlarımı yapmak gerekiyormuş.ben çalıştığım için tüm detayları düşünüyorum.umarım zorunlu bir saati yoktur.gonal f yide akşamları yapıyorum.cvp için şimdiden tşk ederim.allah yolumuzu açık etsin.kendinle ilgii gelişmeleri burdan paylaşırsan seviniirm.inşallah ordan mutlulukla ve bebklerimizle ayrıllırız.