- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yıllardır buralardayım..çok yazdım,okudum..bugünde yazmayı bi borç bildim..
merkezde 3 denemem oldu..sonuncusu dondurulmuş embriyo idi ve tuttu:)
kalbinin attığını gördük ama duymak için 1 hafta daha bekliyoruz...inşallah devamı gelir..
sağol canım..çok endişeliyim hala..inşallah herşey yolunda gider..sen yolu yarılamışsın maşallah:)
aa gulem çok çokk tebrik ediyorummm herşey yolunda devam edecek inşallahhh..sonunda sende bu mutluluğu yaşıyorsun çok sevindim
Daha 1 gr bile olmamis bebisin. Gram gram buyusunde saglikla vaktinde kucagina al insallah
Sevgili arkadaslar tup bebek icin rapor cikaramaya calisiyordum hatirlayan varsa .. Savasi kazandim benim sikayetlerim uzerine artik fakulte disariya rapor veriyor. Sadece bir dilekce yazip hastaneye basvurmaniz yeterli.. Sorusu olan olursa cevaplarim.. Bol sanslar
Sevgili arkadaslar tup bebek icin rapor cikaramaya calisiyordum hatirlayan varsa .. Savasi kazandim benim sikayetlerim uzerine artik fakulte disariya rapor veriyor. Sadece bir dilekce yazip hastaneye basvurmaniz yeterli.. Sorusu olan olursa cevaplarim.. Bol sanslar
sağol canım..korkularla başladı,endişeli halim hiç geçmiyo ama şükür...sen ne alemdesin?
canım sorma çok uzun bi süreçmiş aslında..Allahım doğurmayıda nasip eder inşallah:) sizlere imreniyorum şimdi:)))
o korku ve endişe hiç bitmeyecek canım şimdiye kadar tedavi pozitif mi negatifmi endişesi oluyodu şimdi ise acaba iyi mi bebiş herşey yolunda gidecekmi endişeleri oluyo..
benim geçen haftaya kadar herşey yolundaydı ama rahimde açılma oldu ve dikiş atıldı şimdiistirahatteyim erken doğum riskim varallahımm hepimizin bu yoldaki uğraşlarını boş koymasın sağlıcakla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
canım ne diyim helal olsun..herkes için büyük bi iş yaptın..haklısın uğraşmayı seçmedik paramız olduğundan değil ama bişey elde edebilirmiyiz diye düşündük..cesaretli olmak lazımmış.inşallah kolaylıkla devam eder işlemler..
ben antalyada yaşıyorum . tedavim başladı 8. günüm.Selam,
aranizda yakin zamanda tüp bebek icin Antalya`ya gidenler var mi? Ben Allah nasip ederse, hesaplamalarima göre, Ramazanin son haftasinda tedaviye baslamayi düsünüyorum.
Tabiki 2rapor veriyorlar biri ilac biri de tup bebek icin. İlaclar icin 800 tl fark oduyorsun. Tup bebek merkezimede islem icin gittiginizde sizden 2250 tl gibi rakam istiyorlar sakin onu odemeyin sgk ya gidin burak bey var. Tup bebek raporlari ile ilgili rapor odemelerine bqkiyor ona sorun ben oyle yaptim dr o rakam cok dedi hemen tup bebek merkezini aradi ve bu fiyati istissiniz dedi onlarda yok ole bisey dediler tabiki :))) korkudan ne divegini sasirdilar. Fark olarak sadece 800tl civarinda bir rakam odemem gerektigini soylediler. Boylece bu isi de halletmis oldum... Sormak istediginiz bir sey olursa sorabilirsiniz . Ben bunu bu sitede tanistigim argok adli uyeden aldigim bilgiler isiginda basardim kendisine tesekkur ediyorum. Ayrica burdan bas bas bagirdim.. Sadece yapmaniz gerken (basbakanlik ilatisim merkezine internet sitesi var) sadece bir elektronik pasta yollayip sikayet etmekti ama kimse orali olmadi . Herkez alismis ne derse inanmaya ugrasmamaya sanirim paralari cok..... Ben bir vatandas olarak vergimi oduyorsam saglik guvencemden de yararlanmak en dogal hakkim.. Bu ulke bu yuzden bu halde herkes duyarsiz.. Paranizla yapmis olsaniz bile bunu oraya sikayet oalark yazabilirsiniz yasadiginiz haksizligi sikayet en dogal hakkinizdir bir kac dajikanizi lacak bir mail... Lutfen bundan sonra duyarli olalim yazik degilmi bizlere....herkes bu bilgiyi paylassin ve raporunu qlsin cok basit sadece raporumu istiyorum diye bir dilekce yazacaksiniz universite bashekimligine o kadar zaten zor olan kismi ben hallettim ve yolu actim herkeze bol sans diliyorum
8. gündeyim başladık bakalım hayırlısı.. dr um hasan bulut bilen varmı.. ben pek alışamadım kendisine.
bu sayfaya uzun zamandır kimse girmiyor anlaşılan.ama ben benim gibi bu merkezi merak edip sadece okuyucu olanlar için merkezle ilgili düşüncelerimi yazmak istedim.benim bu merkezde iki denemem oldu.ikide iptal edilen tedavim.iki denememin ikiside pozitifti.ancak ilki sonlandırılmak zorunda kaldı.Allaha çok şükür ikincisinde şimdilik her şey yolunda.biz kendi adımıza merkezden çok memnun kaldık.en başta umut tacirliği yapmıyorlar.kemal bey hep olumsuz olma ihtimalini hatırlattı.kısacası biz kemal beye ve ekibine gösterdikleri sıcak ilgi ve gerçekçi değerlendirmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.ayrıca misafirhane de ayrı bir nimet.orada edindiğimiz ve hala devam ettirdiğimiz dostluklarımız oldu.ve tam bir deşarj olma yeri size yalnız olmadığınızı hissettiren kimseyle paylaşamadığınız duygularınızı paylaşma imkanı sağlayan bi yer.bebeğimize kavuşma yolunda önemli bir adım atmamıza vesile olan ekibe duacıyız.
ben de ılk denememı gecen yıl yaptım ve negatif sonuç aldım..hemen akabinde dondurulmuş embriyo ıle denedik sonuç yıne negatif. ..evet olumsuz olma ihtimalini hep söyledi ama herşey çok güzel ilerliyordu.eşim şimdi varikosel ameliyatı oldu ve beklıyoruz,,eğer tüp bebek yapmak zorunda kalırsak,ne yapsam diye düşünüyorum bazen..Kemal bey gercekten çok ıyı bır ınsan ve işinde uzman..aklımın bır köşesinde de memorıalle yaptığım görüşme duruyor
arkadaslar merhaba hepinize..
ben 2010 yılında kemal bey ile tanıştım.. o gune kadar gittigim tum dr.lar ısrarla ameliyat olmam gerektıgını soyledi ama kemal beye ben ısrar ettıgım halde bana hayır sseni ameliyat etmicem cunku senin sorunun bu degil ve merak etme senin cocugun olacak dedi.. ona guvendim ve inandım.. su anda 6 aylık ikiz kızlarımla cok sukurki cok mutluyum... darısı hepinizin basına.. basarısız asılama ve tup bebek deneyimlerimiz oldu ama yılmadık ve vazgecmedik kemal beyle devam ettik..
kemal beyin pozitifligi bile insanı motive etmeye yetiyor.. basarısız olan ilk denememizden sonra bir aksam tam 2 saatini beni motive etmeye ve moralimi duzeltip sorularımı cevaplamaya harcadı... ona tek kelimeyle mutesekkirim.. butun hayatımızı degistirdi..
kızlarımla onu ziyarete gittigimizde bile bize vakit ayırdı o yogunluk icinde... kızlarımla fotograf cektirdi ve hatta cokta guzel bir anımız oldu... kemal beyin kızının adıda ADA iimiş.. benim kızlardan birininde ismi ada... onuda bizide mutlu eden cok guzel bir tesaduf oldu...
allah her zaman onun yanında olsun ve butun iyi seyleri versin ona diye hep dua ediyorum ve olene kadarda onun icin dualarımı eksik etmicem... kemal beye o kadar buyuk bir minnet borcum varki ne odedigim para ne harcadıgım zaman bunu karsılamaz.. eger oglum olsaydı ikinci adını kemal koyacaktım ama kızının adını koymusum kızıma tesadufen..
aslında sozu fazla uzatmaya gerek yok kemal beyi tercih etmemdeki en buyuk etken karsımdakinin once doktor degıl once insan oldugunu dusunmemdi.. tabi onunda bizi yuruyen banknotlar olarak gormediginede inandım cunku gercekten adı tum turkiyede duyulmus bir suru dr.a gittim istanbulda ve hepsi beni banka kasası gibi gorduler.. en azından ben boyle hissetim.. ama kemal bey cok farklıydı.. daha ilk karsılasmamızdaki tavrı herseyi acıklamıstı zaten.. ayrıca kemal bey egitime cok onem veren bir dr.... sekreterlerini bile defalarca egitim seminerlerine gonderdigini biliyorum..
gercektende ona minnetimi anlatmaya kelimeler yorumlar yetmiyor.. asla ondan vazgecmeyin ve inanın.. allah hepinizin yardımcısı olsun ve hepinize saglıklı bebisler nasip etsin..
kızlarınla sağlıklı bir ömür diliyorum size rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın. bende kemal beye gidiyorum adet oluyorum şu anda bitince başlıyoruz inşallah. gerçektende kemal bey çok iyi bir doktor. dediğiniz gibi önceliği para değil. testlerimizi bile dışarda yaptırabileceğimizi söylüyor. bakalım artık hakkımda hayırlısı olsun gidince neler olacak. umarım ilk denememde başarılı oluruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?